joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Un bărbat din UK și-a părăsit soția și copiii pentru ucraineanca pe care a găzduit-o în casă. Se cunoșteau de zece zile

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Știri - duminică, 22 mai 2022 Etichete: , , , , , , , ,

Un tânăr britanic în vârstă de 29 de ani, tată a doi copii, a decis să își părăsească familia după zece ani de căsnicie pentru o refugiată din Ucraina. Se numește Tony Garnett și lucrează ca agent de pază în Bradford. „Nu ne-am propus niciodată să facem asta, nu a fost planificat și nu am vrut să rănim pe nimeni”, a declarat Garnett.

Fugită din calea războiului, Sofiia Karkadim, 22 de ani, este din Liov și a ajuns în casa familiei din West Yorkshire în luna mai, făcând parte dintr-un proiect umanitar. Zece zile mai târziu, bărbatul britanic şi-a anunțat partenera că o va părăsi pentru tânăra refugiată. „M-am îndrăgostit, vreau să-mi petrec tot restul vieții cu Sofia”, a declarat bărbatul pentru Daily Mail.

Tony Garret cu soția în stânga imaginii și alături de Sofiia, în dreapta. Sursa foto: Daily Mail

Pe măsură ce perechea s-a apropiat din ce în ce mai mult, soția a devenit „foarte geloasă”, spune Tony și a început să se întrebe de ce Sofia îl urmărea tot timpul. „Atmosfera a devenit apăsătoare și Sofiia mi-a spus că nu știe dacă poate continua să locuiască cu noi în aceste circumstanțe”, a spus el.

Sofiia spune că Tony, noul său iubit, era nefericit alături de soția lui: „Am fost rapizi, dar asta este poveste anoastră de dragoste. Știu că oamenii vor avea o părere nu prea bună despre mine, dar e vorba despre a fi fericit. Am văzut că era nefericit cu soția lui.”, a povestit femeia ucraineană.

„Am găzduit-o, i-am deschis ușile casei și ea ne răsplătește așa?”, a spus și soția lui Garnett. „Nu își dă seama de răul pe care mi l-a făcut: ne-a întors viața pe dos tuturor în mai puțin de două săptămâni”.

Cuvinte care nu par câtuși de puțin să-l afecteze pe fostul soț care este foarte hotărât, el s-a mutat deja cu Sofia în casa părinților lui și e pregătit să înceapă o nouă viață.