fbpx
joi, 30 iunie 2022
Informația fără granițe


Belgia: Tânăr șofer român în comă după ce a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 8 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

Un accident teribil a avut loc în parcarea unui orășel din provincia Limburg, Belgia, unde un șofer român a fost practic zdrobit în timpul unei manevre care avea ca scop agățarea unei remorci la capul tractor de TIR. La volan se afla soția conaționalului nostru, o tănără tot de origine română.

Totul s-a petrecut în parcarea LAR din localitatea Rekem, relatează site-ul belgian hln.be, unde cei doi soți români, care probabil lucrau împreună ca șoferi pe TIR, urmau să preia o remorcă. La volanul capului tractor, făcând manevrele pentru a se apropia de remorcă, se afla femeia româncă, Mariana M., în vârstă de 23 de ani, în timp ce soțul ei, Adrian M. – 33 de ani, se pregătea să cupleze remorca la capul tractor.

Foto: Alexander Haezebrouck / hln.be

O manevră greșită a femeii de la volan însă l-a prins pe bărbat între capul tractor și remorcă și l-a zdrobit, aducându-l la un pas de moarte. Femeia a alertat imediat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă. Medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețurie.

- Continuarea articolului după publicitate -

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate dinamica dramaticului accident.

Susține publicația noastră

Trimite acest articol și prietenilor tăi