duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Belgia: Tânăr șofer român în comă după ce a fost zdrobit de TIR-ul pe care-l manevra soția sa

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - duminică, 8 decembrie 2019 Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

Un accident teribil a avut loc în parcarea unui orășel din provincia Limburg, Belgia, unde un șofer român a fost practic zdrobit în timpul unei manevre care avea ca scop agățarea unei remorci la capul tractor de TIR. La volan se afla soția conaționalului nostru, o tănără tot de origine română.

Totul s-a petrecut în parcarea LAR din localitatea Rekem, relatează site-ul belgian hln.be, unde cei doi soți români, care probabil lucrau împreună ca șoferi pe TIR, urmau să preia o remorcă. La volanul capului tractor, făcând manevrele pentru a se apropia de remorcă, se afla femeia româncă, Mariana M., în vârstă de 23 de ani, în timp ce soțul ei, Adrian M. – 33 de ani, se pregătea să cupleze remorca la capul tractor.

Foto: Alexander Haezebrouck / hln.be

O manevră greșită a femeii de la volan însă l-a prins pe bărbat între capul tractor și remorcă și l-a zdrobit, aducându-l la un pas de moarte. Femeia a alertat imediat serviciile de urgență, iar Adrian a fost transportat în stare critică la spitalul AZ Groeninge din Kortrijk, unde în aceste moment se află în comă indusă. Medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețurie.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate dinamica dramaticului accident.