sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Restricții între U.K. și România, Blue Air vine în sprijinul celor care vor să călătorească înainte de intrarea în vigoare

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 21 decembrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Compania aeriană Blue Air a anunțat luni, 21 decembrie 2020, printr-un comunicat de presă trimis redacției noastre, că a suplimentat zborurile de la Londra spre București și a devansat orele de plecare pe ruta Bacău – Londra – Bacău pentru a veni în sprijinul pasagerilor care doresc să călătorească înainte ca restricțiile impuse de autoritățile române să intre în vigoare.

Redăm mai jos  comunicatul integral al companiei aeriene:

„Ca urmare a deciziei autorităților române, zborurile către/dinspre Marea Britanie în perioada 21 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021 (inclusiv) vor fi suspendate.

ASTĂZI, 21 DECEMBRIE: Pentru a veni în sprijinul pasagerilor săi care vor să călătorească înainte de instalarea restricțiilor de călătorie între Marea Britanie și România prevăzute pentru ora 19:00, Blue Air a  suplimentat zborurile de la Londra Heathrow (Terminal 2) la București Otopeni. 

De asemenea, Blue Air a devansat orele de plecare ale zborurilor de pe ruta Bacău- Londra Luton – Bacău pentru a putea să se încadreze în intervalul permis pentru călătorie azi, 21 Decembrie 2020, pana la ora 19:00.

Astăzi, zborurile suplimentare Blue Air cu plecare de la Londra vor avea următorul orar:

  • LTN 10:45 – BCM 15: 50
  • LHR (Terminalul 2) 09:55 – OTP 15:05”

Pentru a cumpăra bilet de avion, puteți accesa site-ul web al companiei Blue Air (https://www.flyblueair.com/ro/ro/)  sau vă puteți adresa ghișeului companiei din interiorul aeroporturilor.