joi, 13 iunie 2024
Informația fără granițe


Blue Air: Șapte rute noi către Italia, Spania, Austria și Marea Britanie în perioada sărbătorilor de iarnă

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Din România Informații utile Prima pagină Știri - vineri, 18 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , , , , , ,

În perioada 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, compania aeriană Blue Air va introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie care fac parte dintre preferințele românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, se arată într-un comunicat sosit pe adresa redacției noastre.

Cele șapte noi rute internaționale vor fi cu plecare de pe aeroportul din București către: Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena. Acestea vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vară Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:

  • BUCUREȘTI – ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămână;
  • BUCUREȘTI – GLASGOW: 7 zboruri/ săptămână;
  • BUCUREȘTI – MADRID: 5 zboruri/ săptămână;
  • BUCUREȘTI – BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămână;
  • BUCUREȘTI – VIENA: 7 zboruri/ săptămână;
  • BUCUREȘTI – BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămână;
  • BUCUREȘTI – BARCELONA: 7 zboruri/ săptămână.

„Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinațîi ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021. Acum, mai mult decât oricând, ne dorim să transmitem pasagerilor noștri un mesaj de optimism pentru viitor, oferindu-le zboruri la prețuri accesibile și o rețea de destinații care să le reprezinte cât mai bine așteptările și aspirațiile. După ce anul acesta am resimțit din plin lipsa de conectivitate și de libertate de mișcare, este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători, să regăsim bucuria de a face planuri și să păstrăm tradițiile care ne definesc – mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai îndrăgite sărbători ale românilor. Le mulțumim pasagerilor noștri pentru încrederea de a zbura cu Blue Air și ii asigurăm că ne dezvoltăm rețeaua și ne îmbunătățim permanent serviciile, pentru le oferi transport aerian în deplină siguranță către destinațiile preferate” spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.