miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Blue Air redeschide baza de la Iași. Zboruri directe spre Roma, Paris, Londra, Barcelona, Köln și alte destinații

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Informații utile Știri - vineri, 3 septembrie 2021 Etichete: , , , , , , , ,

Compania aeriană Blue Air își consolidează prezența pe Aeroportul Internațional din Iași anunțând deschiderea unei baze operaționale și zboruri directe și de conexiune spre 23 de destinații, începând cu 27 martie 2022.

Compania lansează de asemenea campania „Iașiul zboară cu Blue Air”, oferind în acest weekend 5 000 de locuri cu prețuri începând de la 9,99 euro si date de călătorie până în octombrie 2022. Toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie.

Blue Air operează în prezent zboruri directe de la Iași la Londra Heathrow și București Otopeni. Începând cu luna decembrie, va adăuga un nou serviciu direct de la Iași la Dublin urmat de încă 5 noi zboruri directe de la Iași la Paris, Roma, Barcelona, Bruxelles și Köln începând cu 27 martie 2022.

Blue Air va oferi peste 15 zboruri de legătură din Iași prin hub-ul său din București în cadrul Orarului de Vară 2022: Amsterdam, Atena, Barcelona, Frankfurt, Helsinki, Heraklion, Larnaca, Londra-Luton, Madrid, Malaga, Milano – Linate, Munchen, Paris, Stuttgart, Timișoara, Valencia și Viena.

„Suntem încântați să anunțăm noua noastră bază din Iași, oferind clienților ieșeni accesul la peste 23 de destinații-cheie din rețeaua noastră”, a declarat Krassimir Tanev, Director Comercial Blue Air și a adăugat „Blue Air se angajează să susțină dezvoltarea aeroportului din Iași și să aducă beneficii comunității ieșene, oferind opțiuni de călătorie mai bune la prețuri accesibile.”