vineri, 23 februarie 2024
Informația fără granițe


Blue Air revizuiește infrastructura informatică și invită pasagerii să trimită recomandări de îmbunătățire a activității

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Știri - miercuri, 10 iunie 2020 Etichete: , , ,

Blue Air anunță lucrări de revizie a infrastructurii informatice a companiei, ca parte a procesului de pregătire pentru reluarea zborurilor regulate la începutul lunii iulie 2020.

Această revizie, demarată în această noapte, reprezintă primul pas dintr-un amplu proiect de modernizare a infrastructurii informatice a operatorului aerian. Astăzi, (miercuri, 10 iunie – n.r.) pe parcursul desfășurării lucrărilor de revizie, website-ul și sistemul de rezervări vor fi indisponibile intermitent între orele 10:00 – 12:00 și 14:00 – 16:00, iar în perioada imediat următoare vor avea loc, în fiecare noapte, actualizări ale funcționalităților sistemului.

În cazul în care clienții întâmpină dificultăți în utilizarea sistemului în primele 2-3 zile după revizie, îi rugăm să ne contacteze telefonic la 0318210120.

„Părerea pasagerilor contează pentru noi – proiectul de modernizare IT pe care îl demarăm astăzi are ca scop îmbunătățirea experienței online a clienților noștri, prin implementarea multora dintre recomandările primite de la pasageri în ultimul an. Vreau să le mulțumesc pe această cale celor care mi-au trimis direct nemulțumirile și sugestiile lor pe adresa oana@blueair.aero; vă rog să folosiți cu încredere acest canal și în continuare, pentru orice recomandare de îmbunătățire a activității Blue Air.” – spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.