miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Arhitectura viitorului: Căsuța C2X de la Nestron, inteligentă și ecologică

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Arhitectură Tehnologie - miercuri, 8 decembrie 2021 Etichete: , , ,

Construcția unei căsuțe a devenit mult mai ușoară cu aceste module prefabricate, tip plug-and-play, C2X de la Nestron. Toate sistemele sanitare, electrice și alte dispozitive inteligente sunt preinstalate în această căsuță ce include pardoseală electrică încălzită, tablou de bord inteligent și o mașină de spălat de dimensiuni standard.

Nestron și-a proiectat seria Cube 2 pentru a fi plină de facilități și, de asemenea, mobilă, putând fi relocată foarte ușor. Este o casă solară cu zero emisii de carbon, autoalimentată cu energie electrică și poate fi achiziționată într-o configurație opțională cu unul sau două dormitoare. Toate casele Nestron sunt rezistente la termite, deoarece nu conțin elemente din lemn.

Deoarece nu sunt construite la fața locului, nu va trebui să vă faceți griji față de deșeurile rezultate în urma construcției, poluării sau daunelor aduse mediului înconjurător. Puteți pur și simplu să vă mutați casa Nestron oriunde doriți și să începeți să o utilizați imediat. Toate sistemele de canalizare, electrice și inteligente sunt gata de utilizare chiar din momentul livrării.

C2X are suporturi încălzite pentru prosoape, o sobă invizibilă, hotă și chiar o canapea extensibilă pentru oaspeți. Are o suprafață de 35 de metri pătrați, cu benzi de lumină ambientală la exterior și un frigider cu două uși.

Nestron sugerează să folosiți această căsuță mobilă ca o casă de vacanță dar o puteți folosi și pentru alte utilizări. C2X se distinge ca fiind cel mai nou model din linia Cube 2, cu o fereastră generoasă a livingului, pentru a lăsa să pătrundă cât mai multă lumină naturală. De asemenea, ea a fost construită și pentru a asigura un plus de intimitate.

 

Toate căsuțele din linia Cube 2 sunt complet mobilate, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la modul în care se asortează mobilierul tradițional în acest spațiu super eficient. Puteți adăuga opțional sistemul de energie fotovoltaic pentru furnizarea energiei electrice regenerabile și aerul condiționat, plus o toaletă inteligentă sau alte dispozitive, cum ar fi proiectoare și camere de securitate la exterior. Prețurile încep de la 98.000 USD.