fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Centre de vaccinare la cele mai tranzitate puncte de puncte de trecere a frontierei române

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din diaspora Informații utile Știri - miercuri, 23 iunie 2021 Etichete: , , , , , , , , , , ,

În ultimele săptămâni s-au deschis noi centre de vaccinare la unele dintre cele mai tranzitate puncte de puncte de trecere a frontierei (aeriene și terestre), respectiv în Vămile Nădlac II, Petea, Borș dar și în Aeroportul Internațional Henri Coandă București, informează Departamentul Românilor de Pretutindeni.

Aceste centre de vaccinare sunt destinate românilor de pretutindeni care tranzitează România, atât la ieșirea din țară, cât și la intrare.

Este folosit vaccinul Johnson & Johnson care se administrează în doză unică, iar programul de vaccinare este între orele 10:00-22:00, cu excepția centrului din aeroportul Henri Coadă, care este deschis non-stop. Nu este nevoie de programare, ci doar de un act de identitate.

Aeroportul Internațional Henri Coandă București

Cabinetul de vaccinare de la Aeroportul Otopeni este amplasat în zona publică a aeroportului, între terminalele „sosiri” și „plecări” și dispune de toate dotările și facilitățile necesare procesului de vaccinare: zona de recepție, triaj medical, zona de administrare a vaccinului, zona de supraveghere post-vaccinare.

Cabinetul este deschis non-stop și vor avea acces, fără programare, cetățenii români și străini cu rezidență în România.

DISTRIBUIE