miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Compania Tarom suspendă zborurile către 7 țări până la 15 august

Scris de: Daniela Stoica , înv Din România Informații utile Prima pagină Știri - miercuri, 22 iulie 2020 Etichete: , , , , , , , , ,

Compania TAROM va suspenda, până pe 15 august 2020, inclusiv, operarea curselor comerciale către Moldova, Serbia, Turcia, Egipt, Israel, Iordania, şi Liban, ca urmare a restricţiilor de călătorie impuse de către autorităţi, a anunţat compania marţi, 21 iulie, pe pagina sa de Facebook.

„Biletele pot fi reprogramate pentru date viitoare de călătorie, fără taxe de modificare sau pot fi rambursate. Modificările se pot face în 12 luni de la data emiterii biletelor”, precizează reprezentanţii TAROM.

Și Wizz Air suspendă mai multe rute din România din cauza restricțiilor impuse de autoritățile române

De la restricțiile impuse de TAROM sunt exceptate anumite categorii de curse aeriene, respectiv cele care transportă mărfuri (cursele cargo), cursele speciale de intervenţie solicitate de către autorităţi, cursele medicale, cursele care transportă personal de îngrijire sau muncitori sezonieri în agricultură, dar şi zborurile de repatriere (chartere speciale).

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010. Compania naţională operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

TAROM deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 29 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

INFORMARE #IMPORTANTĂ PENTRU PASAGERII #TAROMDragi pasageri, Că urmare a restricțiilor de călătorie impuse de către…

Gepostet von TAROM am Dienstag, 21. Juli 2020