sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


A cunoscut un bărbat din Spania pe internet și s-a dus la el. Româncă sechestrată de un conațional

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 26 aprilie 2021 Etichete: , , , ,

O româncă de 29 de ani, care a cunoscut un bărbat din Spania pe rețelele de socializare și a decis să se aventureze într-o relație cu el, s-a trezit sechestrată în locuința acestuia la câteva zile după ce a ajuns în această țară. Bărbatul, cetățean român și el, în vârstă de 39 de ani, a fost pus sub arest.

Odată ajunsă la bărbatul român din Spania, care locuiește în El Toboso, o mică localitate din provincia Toledo, comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, tânăra noastră conațională și-a dat seama în scurt timp că a făcut o greșeală și a decis să se întoarcă în România.

Nu mică i-a fost mirarea, însă, când bărbatul nu i-a permis să mai iasă din locuință și a sechestrat-o. Mai mult, bărbatul a forțat-o să întrețină raporturi cu el timp de mai multe zile și i-a luat documentele de identitate.

Femeia a reușit, din fericire, să contacteze niște prieteni din România care, la rândul lor, au apelat la ajutorul autorităților române pentru a salva-o pe tânăra de 29 de ani din mâinile individului care a sechestrat-o.

Forțele de ordine române au luat legătura imediat cu cele spaniole, prin intermediul Ambasadei României din Spania, și au dat startul unei anchete fulger pentru a găsi-o pe românca noastră. Agenții de la Garda Civilă au reușit în cele din urmă să localizeze victima și să o elibereze din locuința în care era sechestrată, aceasta fiind apoi internată pentru verificări medicale la spitalul „Virgen de la Salud” din Toledo.

Bărbatul român de 39 de ani, în schimb, a fost pus sub arest și închis în penitenciar.