miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Deznodământ tragic în cazul unui român dispărut în Austria, a fost găsit mort într-o vie

Scris de: Daniela Stoica , înv Fără categorie - luni, 7 octombrie 2019

Un român în vârstă de 20 de ani, dispărut într-un mic orăşel din Austria, a fost găsit mort într-o vie de la marginea localității. Plantația respectivă aparţine companiei pentru care lucra tânărul nostru conațional, relatează Observator TV.

Cătălin Sustrean a dispărut miercuri, 2 octombrie 2019, atunci când mama lui l-a lăsat acasă, în oraşul Krems an der Donau din Austria. De atunci nimeni nu mai avea vești despre dânsul, părinții au reclamat dispariția lui la poliție, iar prietenii au început să îl caute.

„Rog persoanele care au văzut pe fiul meu în ultimele zile să anunțe Poliția din Kremms an der Donau, e dispărut de miercuri ora 12 la prânz!”, scria tatăl băiatului vineri într-o postare pe Facebook alături de fotografia fiului său.

Ieri, duminică 6 octombrie, în cursul după-amiezii, tânărul român a fost găsit mort într-o vie de la marginea orașului în care locuia.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă, unde medicii legişti vor efectua necropsia pentru a stabili cauza exactă a morţii.

Cătălin Sustrean era originar din Sânnicolaul Mare, județul Timiș și locuia în Austria împreună cu părinții săi. Pe paginile lor de Facebook, prietenii și rudele transmit familiei nenumărate mesaje de condoleanțe și de sprijin în aceste momente grele: „Ca și părinți, nu îmi imaginez cum să îți continui viața! Toate gândurile și compasiunea noastră se îndreaptă către această familie. Multă putere!”, scrie o persoană pe pagina de Facebook a mamei lui Cătălin.