joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Doi români, soț și soție, morți în străinătate în urma unui accident rutier. Alte trei persoane au fost rănite

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Fără categorie - joi, 10 martie 2022

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, șoferul unui autoturism și pasagera de lângă el, în vârstă de 48 de ani, ambii de naționalitate română, au murit într-un accident rutier petrecut pe 9 martie, noaptea târziu, la kilometrul 7 al drumului Heraklion-Viannou din insula Creta (Grecia), în apropiere de localitatea Skalani, informează Ekathimerini.com.

Alți doi bărbați, cu vârstele de 24 și 22 de ani, precum și o fată în vârstă de 11 ani au fost salvați din același vehicul și transportați la Spitalul General Universitar PAGNI din Heraklion (capitala Cretei), pentru a primi îngrijiri pentru rănile suferite.

La sosirea salvatorilor, cele două victime erau deja decedate. Impactul frontal violent dintre cele două vehicule i-a aruncat pur și simplu din mașină. Cele trei persoane rănite stăteau pe locurile din spate.

În cea de-a doua mașină, implicată în coliziune, se aflau un bărbat care conducea și fiica sa în vârstă de 19 ani. Ca prin minune, aceștia au scăpat nevătămați. Poliția din Heraklion investighează cauzele și condițiile în care a avut loc accidentul.