joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Durere imensă pentru un român din străinătate, fosta lui soție s-a sinucis împreună cu copiii lor

Scris de: Daniela Stoica , înv Articole corelate Din România Știri - marți, 3 mai 2022 Etichete: , , , , , ,

Un bărbat român din Austria trăiește drama vieții sale, fosta sa soție, cu care urma să se recăsătorească, s-a sinucis marți, 3 mai, împreună cu cei doi copii ai lor, de 3 şi 6 ani.

Femeia, în vârstă de 33 de ani  s-a aruncat de pe bloc împreună cu copiii ei. Mama și băiețelul au murit pe loc, iar fetița mai prezenta semne vitale, dar a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor depuse de echipajele SMURD.

Apelul la 112 a fost dat azi, 3 mai, la ora 9.46. „Am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la trei victime inconștiente. La locul evenimentului s-au deplasat forțe și mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD”, a transmis ISU Timiș. La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite trei victime. Potrivit pompierilor, blocul de pe care femeia s-a aruncat are 10 etaje, dar „nu se cunoaște nivelul de la care au căzut”.

Femeia își luase cei doi copii să îi ducă la grădiniță. Inexplicabil, s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. A lăsat în mașină toate bunurile de valoare, apoi a convins o femeie să o lase să intre în bloc.

O bătrână a povestit pentru Pro TV: „Zice îmi dați drumul că am uitat, cum se spune, cartela. Zic da, cum să nu, la ce etaj mergeți? Păi, sus. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf buf”.

Mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe acoperișul un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii săi, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme

Tatăl celor doi copii de 3 şi 6 ani se află în Austria, unde plecase la muncă. Urma să se recăsătorească cu mama copiilor săi, actele fiind depuse la Primăria Timişoara în data de 19 aprilie. Cei doi divorţaseră în urmă cu mai multă vreme, iar femeia a încercat să îşi refacă viaţa alături de un alt bărbat, însă, după un timp, a decis să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei.

Mama de 33 de ani care s-a aruncat de pe acoperișul un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii săi, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani, urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în cazul incidentului de la Timişoara şi fac cercetări pentru ucidere din culpă în încercarea de a înţelege ce anume a împins-o pe femeie la gestul extrem şi în ce condiţii s-a petrecut sinuciderea.