duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Fetiţa în vârstă de patru ani a unei familii de români a murit înecată în Grecia

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - joi, 29 august 2019 Etichete: , , , , ,

Doi părinți români aflată în vacanță pe insula Skala Sotiros din Grecia, trăiesc în aceste zile o dramă fără margini. Fetița lor în vârstă de numai 4 anișori s-a înecat în mare în timp ce se aflau pe plajă, relatează CNN citat de Observator.

Totul s-a întâmplat în după-amiaza zilei de miercuri, 28 august, pe plaja de pe insula Skala Sotiros din Thassos. Familia de turiști români se afla împreună cu fetița la mare, pe plajă, iar la un moment dat copila a fost lăsată nesupravegheată pentru câteva minute şi a intrat în apă.

Din nefericire, au fost deajuns doar câteva minute pentru ca micuța să-și piardă viața. Când părinții i-au observat dispariția, fetița era în apele mării, inertă. Scoasă pe mal, cei prezenți au încercat să îi acorde primul ajutor și să o readucă la viață, dar orice încercare de a o resuscita s-a dovedit inutilă.

Ambulanța sosită la fața locului a transportat-o la spitalul din Kavala, unde medicii au constatat decesul.

Poliția din Thassos a demarat cercetări în cadrul unei anchete pentru a stabili cu exactitate dinamica incidentului și împrejurările care au dus la sfârșitul tragic al micuței.