duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Germania: mamă româncă și copilul de 4 ani morți într-un accident de mașină. Soțul și fiica lor de 2 ani grav răniți

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - luni, 28 octombrie 2019 Etichete: , , , , , ,

Tragedie pentru o familie de români, mamă, tată și doi copii, implicată într-un dramatic accident care a avut loc în jurul orei locale 23:00 de sâmbătă, 26 octombrie 2019, în localitatea germană Lünen, din landul Renania de Nord-Westfalia, lângă Dortmund. Cei patru membri ai familiei călătoreau la bordul unui automobil Audi A6 condus de tatăl copiilor, când acesta a pierdut controlul volanului și s-a lovit puternic de un copac.

Potrivit vn24.nrw, conaționalii noștri circulau cu mașina pe Moltkestraße, în afara orașului menționat mai sus, când tatăl copiilor, în vârstă de 20 de ani și care se afla la volan, a efectuat o depășire riscantă și a scăpat autoturismul de sub control, ieșind cu el de pe carosbabil. Mașina s-a lovit mai întâi de un copac, apoi s-a izbit frontal de un alt copac. În urma impactului, soția șoferului, în vârstă de 20 de ani și ea, precum și fetița lor în vârstă de 4 ani, au decedat pe loc, în timp ce bărbatul și fiul lor de 2 ani au suferit răni foarte grave.

Copacii loviți de mașina familiei de români. Sursa foto: ruhmachrichten.de

Din cele relatate de alte surse locale, a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru descarcerarea bărbatului și a copilului dintre fiarele mașini, în timp ce soția și fetița acestuia fuseseră deja extrase de niște trecători care au încercat să le ofere primul ajutor. La fel și personalul medical de pe salvare a încercat să resusciteze tânăra mamă și fetița de numai 4 anișori, dar fără nicio șansă.