sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Germania: Tentativă de omor asupra a trei cetățeni români în plină stradă, atacați cu cuțite în BMW

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - joi, 25 iunie 2020 Etichete: , ,

Trei cetățeni români aflați la bordul unui autoturism BMW pe o stradă din Düsseldorf, Germania, au fost atacați de mai mulți indivizi necunoscuți care i-au blocat și agresat cu cuțite în plină stradă. Doi dintre românii atacați se află acum în stare foarte gravă la spital.

Imagine de la locul faptei. Foto: Emergency-Report.de

Polițiștii germani au primit inițial semnalări cu privire la un accident rutier petrecut pe Deutzer Strasse, în localitatea menționată mai sus, dar odată interveniți la fața locului, oamenii legii au descoperit o cu totul altă situație, se arată într-un comunicat de presă comun al Procuraturii și Poliției din Düsseldorf publicat pe Emergency-Report.de. Mai exact, trei bărbați români, în vârstă de 26, 39 și 52 de ani, care circulau la bordul unui BMW, au fost blocați de alte două autoturisme: un Mercedes care s-a pus în fața lor și un Volkswagen Golf în spate.

Mașina Mercedes care a blocat BMW-ul. Foto: Emergency-Report.de

Din cele două mașini au coborât apoi mai mulți indivizi înarmați cu cuțite și i-au bătut și înjunghiat pe doi dintre cei trei români. Șoferul BMW-ului a încercat să scape, tamponând cu mașina autoturismul Mercedes din fața sa, dar fără succes. Imediat după aceea, atacatorii au fugit pe jos în direcții necunoscute și au abandonat mașinile la fața locului.

BMW-ul implicat în care se aflau românii. Foto: Emergency-Report.de

În urma rănilor provocate de înjunghiere, cei doi români în vârstă de 26 și 39 de ani au ajuns la spital în stare critică, în timp ce bărbatul de 52 de ani care se afla cu ei în mașină se pare că a scăpat nevătămat. Procuratura din Düsseldorf, susținută de echipa de criminaliști a poliției, a deschis o anchetă pentru a descoperi identitatea atacatorilor. În acest moment, anchetatorii consideră atacul ca fiind o tentativă de omor asupra conaționalilor noștri.