miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Grav accident rutier în Germania, șofer român scăpat cu viață ca prin miracol

Scris de: Daniela Stoica , înv Din diaspora Știri - miercuri, 14 aprilie 2021 Etichete: , , , , ,

Un șofer român a scăpat cu viață ca prin miracol dintr-un grav accident rutier petrecut marți, 13 aprilie, în Germania, pe A7, între Fleestedt și Marmstorf. Conaționalul nostru era la volanul unei autoutilitare când a intrat în spatele unui camion. Partea din față a dubei a fost complet distrusă, iar pompierii au avut nevoie de o oră pentru a-l scoate pe șoferul grav rănit dintre resturile mașinii.

Grav accident rutier în Germania, șofer român scăpat cu viață ca prin miracol

În jurul orei 9:45 pompierii au fost alertați cu privire la accidentul respectiv. La fața locului au găsit o autoutilitară cu numere de înmatriculare românești care intrase sub partea din spate a unui camion în mers. Pe asfalt nu existau urme de frânare, scrie harburg-aktuell.de. Cabina șoferului autoutilitarei a fost complet distrusă. Pentru a putea scoate șoferul dintre resturile contorsionate ale vehiculului, mai întâi a fost eliberată camioneta care rămăsese blocată sub camion.

Un medic de pe ambulanță i-a acordat șoferului primul ajutor în timp ce acesta se afla încă în vehicul, deoarece a fost necesară o procedură complicată de descarcerare. Victima, grav rănită, a fost apoi dusă la un spital din Hamburg.

Aproape în același loc a fost un alt accident grav pe data de 30 martie, iar la 1 aprilie un șofer de camion a murit într-un accident rutier la mai puțin de doi kilometri distanță.