joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscop pentru săptămâna 16 – 22 mai 2022 care vă aduce un plus de curaj și determinare

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Informații utile - sâmbătă, 14 mai 2022 Etichete: , , ,

Săptămâna aceasta vă aduce mai mult curaj și determinare, ceea ce va accelera punerea în aplicare a planurilor voastre. Curajul, ambiția, precum și deschiderea către ceilalți vor fi calități valoroase în această perioadă.

Săptămâna este perfectă pentru sport și muncă fizică. În ceea ce privește relațiile personale, în această perioadă trebuie acordată mai multă atenție clarificării și stabilizării acestora.

Miercuri sau joi, gândurile voastre despre relațiile trecute pot apărea mai des. Aceste amintiri vor fi deosebit de pronunțate la cei care repetă greșelile trecute în relația lor actuală.

Poate că acum merită să analizați fosta relație și să învățați lecțiile potrivite de la ea. În timpul eventualelor dispute, încercați să fiți mai calmi, să nu jigniți pe cineva drag din cauza influenței acestei posibile proaste dispoziții.

BERBEC

Nativii Berbec vor putea realiza multe în această săptămână. Trebuie doar să stabiliți obiective și să acționați. Dacă puteți fi consecvenți și perseverenți, cu siguranță vă veți atinge scopul.

Această săptămână este marcată de o îmbunătățire vizibilă a stării voastre generale. Se recomandă să vă angajați în prevenirea sănătății, este deosebit de util să efectuați proceduri de întărire a imunității.

Folosiți această perioadă pentru a pune lucrurile în ordine în treburile casnice și pentru a efectua reparații în locuință. Cu cât casa voastră este mai curată, cu atât vă veți simți mai bine.

Tot în această săptămână, oamenii cu care ați avut diverse relații în trecut, inclusiv din cele personale, pot apărea adesea în câmpul vostru vizual. Dacă ați fost într-o ceartă cu partenerul, atunci la mijlocul săptămânii puteți să faci pace.

TAUR

Nativii Taur vor petrece probabil săptămâna aceasta la un nivel emoțional maxim. Trebuie să vă orientați către o distracție socială și interesantă. De exemplu, puteți să mergeți la un concert al artistului vostru preferat.

De asemenea puteți să călătoriți într-un alt oraș sau pur și simplu să mergeți cu prietenii sau cu cineva drag în pădure, pentru un picnic. Daca saptamana aceasta vă găsește intr-o excursie turistică, nu este excluăa o nouă cunostință romantică.

Această perioadă este favorabilă dezvoltării și prosperității relațiilor amoroase. Încercați să faceți surprize plăcute persoanelor dragi, surprindeți-le și aveți grijă de ele!

La mijlocul săptămânii se recomandă să vă cumpărați lucruri frumoase la modă. Este bine să planificați o sesiune de cumpărături pentru acest week-end, cu siguranță veți găsi o mulțime de lucruri utile și necesare.

GEMENI

Nativii Gemeni sunt încurajați să se concentreze pe treburile casnice în această săptămână. Acum puteți rezolva rapid aceste probleme care au fost amânate de mai mult timp.

De exemplu, puteți achiziționa un set de mobilier pe credit sau puteți instala o alarmă antiefracție în locuința voastră. Dacă locuiți cu rude mai în vârstă, atunci acum este un moment bun pentru a rezolva problemele legate de moștenire.

La mijlocul săptămânii, vă puteți reconsidera relația cu persoana iubită și vă puteți îmbunătăți înțelegerea reciprocă printr-o atitudine cât mai înțeleaptă și mai tolerantă.

Acest lucru se poate aplica și în cazul creșterii copiilor. Încercați să comunicați mai mult cu cei care sunt mai în vârstă și mai experimentați decât voi. Doar așa vă puteți aprofunda înțelegerea realităților vieții.

RAC

În această săptămână, nativii Rac vor fi predispuși la o comunicare intensă cu ceilalți. Cel mai probabil, veți fi mai interesați să vă exprimați opinia și poziția, decât să-i ascultați pe alții.

Aceasta este o perioadă bună pentru a ieși în oraș sau altundeva cu prietenii și rudele. De exemplu, puteți să faceți un picnic cu grătar și să vă distrați. Este puțin probabil ca momentele și dificultățile organizatorice să vă oprească.

În plus, acesta este o perioadă benefică pentru reconciliere în relațiile conjugale. La mijlocul săptămânii, nevoia de intimitate poate crește. Dacă sunteți singuri, puteți merge într-o stațiune, pentru cel puțin câteva zile.

LEU

Pentru nativii Leu, săptămâna aceasta va fi probabil petrecută cu multe griji. De cele mai multe ori vă veți ocupa de probleme practice legate de afaceri materiale si financiare.

Valoarea banilor și oportunitățile care vor apărea datorită acestuia vor crește semnificativ. Veți fi într-o formă excelentă, așa că merită să petreceți acest timp într-o activitate intensă. Săptămâna este bună pentru muncă, nu pentru petrecere a timpului liber.

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru revizuirea relațiilor cu prietenii și rudele. Poate aveți eventuale cunoștințe cu care trebuia să schimbați relația cu mult timp în urmă, așa că veți rupe unele legături sau le veți întrerupe pentru o vreme.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, nativii Fecioară vor fi predispuși la inițiativă și la acțiuni curajoase, își vor manifesta dorința de a-și asuma responsabilități și de a acționa independenți.

Oamenii din jurul vostru nu vor interfera toți cu voi. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a începe un ciclu de exerciții fizice. Puteți cumpăra un abonament la un club de fitness, vă puteți înscrie la o secțiune de sport sau puteți participa la cursuri de aerobic în grup sau de modelare corporală.

Lucrând asupra corpului vostru, vă puteți întări semnificativ condiția fizică. Tot la mijlocul săptămânii va apărea o perioadă favorabilă pentru întărirea bunăstării voastre materiale. Lucrurile pe care le cumpărați acum, cel mai probabil, vor dura mult timp.

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, pe nativii Balanță îi așteaptă un moment prielnic pentru practicile spirituale și procedurile preventive ce vizează îmbunătățirea sănătății. Veți putea exercita o influență corectivă asupra stării de sănătate, cu un efort de voință.

Este, de asemenea, un moment minunat pentru procedurile cu apă: vizitarea unei băi sau saune, efectuarea unui duș scoțian. Acum se recomandă să acordați mai des asistență celor care au nevoie, să vă angajați în activități caritabile.

Acest lucru va avea un efect benefic asupra echilibrului vostru mental. În același timp, va crește interesul vostru pentru studiul temelor religioase, morale și filozofice.

Este posibil să simțiți nevoia să recitiți cărți care v-au făcut anterior o mare impresie. Acesta este o perioadă bună pentru a călători în locuri în care ați mai fost înainte.

SCORPION

Nativii Scorpion în această săptămână vor trebui să comunice mult și intens cu prietenii și rudele. Cel mai probabil, va fi o comunicare dinamică asociată cu un fel de activitate comună.

De exemplu, aceasta este o perioadă propice pentru a vizita un stadion de sport cu prietenii, unde vă puteți încuraja echipa preferată, sau o sală de concerte unde vă puteți bucura de prestația artistului preferat.

Cel mai probabil, veți experimenta o nevoie puternică de experiențe noi și veți putea realiza astfel de dorințe în compania prietenilor.

Este, de asemenea, un moment bun pentru a face investigații. Dacă chiar vreți să deslușiți un mister, să înțelegeți ce anume v-a fost ascuns, atunci cel mai probabil veți reuși la jumătatea săptămânii.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător, săptămâna aceasta îi aștepată o perioadă favorabilă pentru orice activitate sistematică. Tot ceea ce ați vrut să obțineți în ultima vreme va deveni ușor de realizat.

Veți putea depăși barierele și obstacolele interne, veți fi înclinați să acționați în mod activ, îndrăzneț, asertiv. Săptămâna aceasta nu vă cere să cedați sau să vă predați voinței destinului.

Veți putea să realizați cât mai multe lucruri posibil, dacă începeți să acordați atenție mai întâi nevoilor voastre, apoi să vă gândiți la posibilele dificultăți în implementarea lor.

Este, de asemenea, o perioadă perfectă pentru a armoniza relațiile sentimentale. Puteți rezolva orice probleme și le puteți discuta, având în vedere starea actuală a lucrurilor.

CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt sfătuiți să-și extindă orizonturile cunoștințelor. În această perioadă, veți putea face generalizări profunde și veți înțelege probleme foarte complexe.

Acesta este un moment favorabil pentru a vă pregăti pentru examene sau a susține o teză sau disertație. Poate veți întâlni o persoană care vă va învăța multe. Este și o perioadă potrivită pentru excursii turistice, pentru cunoașterea tradițiilor culturale, etnice și religioase din viața diferitelor popoare.

În această săptămână, aspectele cotidiene ale vieții vor avea o importanță deosebită pentru voi. Este posibil să reveniți la rezolvarea acelor probleme care nu păreau relevante înainte.

Acum trebuie să acordați o atenție deosebită igienei corporale. Acesta este momentul potrivit pentru diverse proceduri cosmetice, o sesiune de masaj.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, nativii Vărsători pot trece în prim-plan intimitatea și satisfacerea nevoilor instinctive. Dorințele voastre sexuale se intensifică, ceea ce va însemna o relație sentimentală armonioasă.

Dacă aveți un partener permanent, atunci această săptămână poate fi amintită pentru impresii vii. Dacă sunteți singuri, atunci în această perioadă crește probabilitatea de a întâlni o persoană pentru o relație amoroasă.

În viitor, această relație se poate dezvolta în ceva mai serios. Și pentru celelalte relații, această săptămână este benefică. O întâlnire inopinată cu o fostă pasiune și o reluare a relațiilor cu ea nu este exclusă.

PEȘTI

Acesta este un moment destul de stresant pentru nativii Pești aflați într-o relație conjugală. Acum este timpul să renunțați la dirijarea partenerului vostru și să îi transferați inițiativa.

Aruncați o privire mai atentă la partenerul vostru! Poate veți descoperi la el multe calități pozitive pe care, din anumite motive, nu le-ați observat înainte.

Cel mai probabil, în această perioadă, veți arăta ca o persoană neobișnuit de activă și întreprinzătoare, capabilă să rezolve cu succes multe probleme.

De asemenea, este un moment favorabil pentru a armoniza relațiile de familie, în special cu rudele mai în vârstă. Acum vă puteți ocupa de soluționarea problemelor casnice sau vă puteți decora casa.