joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscop pentru săptămâna 18 aprilie – 24 aprilie 2022

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Informații utile - sâmbătă, 16 aprilie 2022 Etichete: , ,

În prima jumătate a săptămânii, trebuie să vă îndepărtați de metodele tradiționale privind abordarea unor anumite situații. Circumstanțele și oamenii din jurul vostru vă pot împinge să luați decizii creative și extraordinare.

Este demn de remarcat faptul că acum sfaturile lor pot fi cu adevărat utile. A doua jumătate a săptămânii, în special în weekend, va fi o perioadă favorabilă pentru multe activități.

De asemenea, puteți simți o poftă de dezvoltare, de auto-îmbunătățire spirituală. Tema asistenței reciproce va deveni foarte relevantă în aceste zile. Trebuie să-i ajutați pe cei care au cu adevărat nevoie.

Această săptămână vă poate aduce multe idei noi și interesante. Deseori, circumstanțele sau alte persoane vă vor împinge spre ele. Din acest motiv, nu trebuie să respingeți sfaturile celorlalți.

BERBEC

În prima jumătate a săptămânii, dragi nativi Berbec, nu este recomandat să intrați în dispute cu partenerii de viață sau de afaceri. Încercați să vă abțineți de la observații critice și nu încercați să influențați comportamentul altor persoane.

În caz contrar, demersul vostru nu va trece neobservat și va duce doar la critici și represalii împotriva voastră. Diplomație și discreție – acestea sunt cele două reguli de bază pentru menținerea armoniei și înțelegerii reciproce cu ceilalți.

În a doua jumătate a săptămânii, vă puteți cumpăra niște bijuterii sau haine la modă. Cel mai favorabil moment pentru a merge la cumpărături este sfârșitul săptămânii.

În această perioadă, gusturile nu vă vor dezamăgi, așa că achizițiile voastre vor fi extrem de reușite. De asemenea, este un moment propice pentru practici spirituale, meditații sau rugăciuni.

TAUR

Dragi nativi Taur, în prima jumătate a săptămânii puteți simți unele restricții. Fie circumstanțe externe, fie unele îndoieli interne vă vor împiedica să acționați într-un mod liber.

Încercați să aveți mai multă grijă de sănătatea voastră. Acestea sunt zile în care imunitatea voastră va fi slăbită din cauza diferențelor de temperatură de la o zi la alta, iar organismul este susceptibil la tot felul de infecții virale.

Cheltuiți-vă energia mai economic, nu vă suprasolicitați și planificați-vă zilele în așa fel încât să alternați uniform munca și odihna. În a doua jumătate a săptămânii, veți simți un val de energie și optimism.

Mai aproape de weekend, această stare se va intensifica și veți căuta sfatul prietenilor. De asemenea, și ei pot avea nevoie de prezența și sprijinul vostru. Acesta este un moment minunat pentru a planifica acțiuni comune pentru viitor.

GEMENI

Dragi nativi Gemeni, la începutul săptămânii poate exista o ceartă pasională de scurtă durată. Probabil comportamentul unei persoane dragi vi se va părea că nu este tolerabil, ceea ce va diferi de ideile voastre anterioare.

Cu toate acestea, nu vă grăbiți să trageți concluzii. Problemele în dragoste vor dura doar o zi sau două, nu mai mult. În plus, relația amoroasă din viața voastră este pe un trend ascendent.

Dacă aveți copii, încercați să le țineți comportamentul sub control. În a doua jumătate a săptămânii, este recomandat să ascultați mai mult îndemnurile intuiției voastre. În această perioadă, este recomandat să gândiți cu inima, și nu cu mintea.

Acest lucru este important mai ales dacă sunteți pe punctul de a lua o decizie serioasă, care vă poate schimba pozitiv viața. Ascultați ce vă spune inima și va fi cea mai corectă decizie.

RAC

Dragi nativi Rac, relațiile de familie și îmbunătățirea confortului locuinței vor fi temele voastre principale în prima jumătate a săptămânii. Poate că unele probleme cotidiene, a căror soluție ați tot amânat-o, vă vor reaminti din nou de ele.

Cu toate acestea, este puțin probabil să aveți entuziasmul necesar de a finaliza sarcinile acumulate. Este posibil să vreți să petreceți ceva timp în tăcere și singurătate, dar veți fi lipsiți de o asemenea oportunitate.

A doua jumătate a săptămânii va fi mai optimistă. Una dintre dorințele voastre mai vechi ar putea să devină realitate. În această perioadă, veți putea să vă faceți noi prieteni, oameni cu idei asemănătoare.

Dacă sunteți celibatari și v-ați înregistrat pe un site de întâlniri de pe Internet, atunci nu este exclusă o invitație la o întâlnire. Nu ezitați să mergeți și încercați să fiți cât mai naturali!

LEU

Prima jumătate a săptămânii va fi dificilă pentru voi, dragi nativi Leu! Trebuie să fiți puțin mai atenți când comunicați cu cei din jur, deoarece din cauza stării voastre de nervozitate pot să apară mici conflicte.

O altă problemă este interacțiunea cu cei apropiați. Nu este indicat în această perioadă să mergeți în vizită, să plecați în excursii cu prietenii sau să organizați picnicuri.

Relațiile cu vecinii, rudele, prietenii și cunoscuții se pot deteriora. Pentru a evita acest lucru, cel mai bine este să petreceți aceste zile cât mai singuri, ocupându-vă timpul cu activități plăcute.

A doua jumătate a săptămânii vă poate cere să luați decizii îndrăznețe și responsabile, mai ales în domeniul financiar. Este posibil ca în aceste zile relația voastră romantică să evolueze.

FECIOARĂ

Astrele vă sfătuiesc, dragi nativi Fecioară, să fiți mai atenți în activitățile și în manipularea obiectelor de perforare și tăiere în prima jumătate a săptămânii. Acum crește probabilitatea de rănire, tăiere sau arsură.

Un alt subiect problematic al acestor zile se referă la dificultățile financiare, la lipsa de numerar pentru a vă satisface nevoile. Daunele aduse bunurilor voastre mobile nu pot fi excluse.

De exemplu, dacă dețineți o mașină, poate fi necesar să faceți unele reparații. A doua jumătate a săptămânii va fi interesantă, favorabilă noilor începuturi, inspiratoare. Sunteți capabili să-i molipsiți pe mulți cu entuziasmul și optimismul vostru.

Este posibil ca o lungă prietenie sau o frumoasă poveste romantică să înceapă cu niște activități comune. Vă veți da seama brusc de simplitatea a ceva ce ați considerat anterior extrem de dificil.

BALANȚĂ

Prima jumătate a săptămânii va fi destul de complicată pentru voi, dragi nativi Balanță! În primul rând, relațiile conjugale pot fi afectate. Partenerul vostru poate fi supărat din motive profesionale și așteaptă sprijin și înțelegere de la voi.

Este puțin probabil să înțelegeți situația respectivă, deoarece este posibil să aveți propriile îndoieli și nesiguranțe. Drept urmare, partenerul vă poate reproșa că nu vreți să faceți nimic pentru a îl ajuta.

Luni și marți, este mai bine să nu intrați în dispute și să nu încercați rezolvarea problemelor, altfel există riscul de a le strica și mai mult. În a doua jumătate a săptămânii, tensiunea se va diminua treptat și va începe o perioadă mai plăcută și mai veselă.

Sănătatea voastră se va îmbunătăți considerabil. Cel mai probabil, veți simți o intensificare a poftei de viață. În această perioadă, orice boală de care suferiți va fi tratată cu succes.

SCORPION

Dragi nativi Scorpion, astrele vă sfătuitesc să opriți lucrările de renovare în locuință în prima jumătate a săptămânii. Poate că în această perioadă va trebui să îndepliniți sarcini nu foarte plăcute, dar foarte necesare.

De exemplu, puteți merge la farmacie pentru a cumpăra medicamente și puteți oferi orice asistență posibilă rudelor bolnave. Acceptați această situație așa cum se prezintă și nu protestați, astfel totul va fi mai ușor!

Aveți grijă și de propria voastră sănătate, pentru că în aceste zile de primăvară sistemul imunitar poate fi slăbit. A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu dezvoltarea relației voastre romantice.

Este posibil să experimentați o creștere a grijei partenerului față de voi. Sfârșitul de săptămână este un moment favorabil pentru scurte călătorii, precum și pentru a primi oaspeți în vizită.

SĂGETĂTOR

Trebuie să prioritizați cât mai devreme posibil și să vă concentrați pe ceea ce este important pentru voi, dragi nativi Săgetător! S-ar putea să vă confruntați cu mai multe ispite și obstacole, decât de obicei.

Nu este nimic bun în a fi conduși de dorințe trecătoare. Trebuie să vă folosiți bunul simț în tot ceea ce faceți. Acest lucru va fi suficient pentru a evita momentele neplăcute, pentru a alege calea corectă și pentru a vă atinge obiectivele.

Amintiți-vă că impactul tendințelor pozitive crește în timp. Dacă ceva nu a funcționat în primele zile ale săptămânii, puteți reveni la aceste planuri mai târziu: există șansa ca de data aceasta totul să iasă bine.

Tendința pozitivă se observă atât în ​​domeniul profesional, cât și în relațiile personale. Orice conversație importantă cu cei dragi poate fi planificată pentru a doua jumătate a săptămânii.

CAPRICORN

Dragi nativi Capricorn, în prima jumătate a săptămânii veți fi nevoiți să vă împărțiți între treburile casnice și muncă. O mulțime de sarcini pot cădea asupra voastră și va fi imposibil să le finalizați pe toate.

Dar asta nu înseamnă deloc că trebuie să lucrați haotic. Încercați să vă organizați sarcinile cât mai uniform, alternând munca și odihna. Amintiți-vă de sănătatea voastră și aveți grijă de ea mai presus de orice.

Relațiile de familie în această perioadă se pot deteriora din cauza faptului că nu veți putea acorda atenția cuvenită celor dragi. În schimb, a doua jumătate a săptămânii va fi mult mai plăcută.

Acesta este un moment favorabil pentru participarea la evenimente sociale: concerte, spectacole de teatru sau petreceri private. Cu această ocazie, vă faceți noi cunoștințe cu care vă puteți împrieteni în viitor.

VĂRSĂTOR

Dragi nativi Vărsător, în prima jumătate a săptămânii nu este recomandat să vă familiarizați cu persoane de sex opus necunoscute. Astfel de cunoștințe nu promit nimic bun.

De asemenea, este un moment nefavorabil pentru relațiile romantice. Sentimentele voastre pot varia de la dragoste puternică până la respingerea completă a partenerului.

Este mai bine să refuzați întâlnirile programate luni și marți, dacă prețuiți relația voastră. A doua jumătate a săptămânii va aduce pace și armonie relațiilor de familie. Veți putea să vă împăcați cu rudele, dacă ați fost într-o ceartă înainte.

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a face treburi prin casă, pentru a cumpăra lucruri frumoase și pentru a vă decora locuința cu ele. Îi veți înconjura pe cei dragi cu căldură și grijă.

PEȘTI

Principala voastră preocupare, dragi nativi Pești, în prima jumătate a săptămânii este probabil legată de finanțe. S-ar putea să aveți nevoie să faceți urgent rost de bani de undeva, pentru unele achiziții necesare.

Sau veți avea nevoie urgent de reparații sau înlocuire a aparatelor electrocasnice mari (frigider, mașină de spălat). Dacă aveți copii, le puteț face surprize plăcute, cumpărându-le cadouri de sezon.

Cel mai probabil, până la jumătatea săptămânii, veți putea face față cu succes tuturor problemelor stringente și veți trece apoi la subiecte mai plăcute.

În această perioadă, cercul cunoștințelor voastre se va extinde și veți putea afla multe noutăți. În weekend, este recomandat să planificați o scurtă călătorie în afara orașului. Vă veți distra și vă veți relaxa din plin.