joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscop pentru săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. „Un moment al împlinirilor personale”

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Evenimente - luni, 25 aprilie 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni este o perioadă destul de benefică. Ideile noi vă vor veni mai des, iar datorită propriilor activități și determinări, veți putea implementa multe dintre ele. Este important doar să evitați graba și să luați în considerare mai serios rezultatele acțiunilor voastre.

Acesta este un moment al împlinirilor personale, așa că pregătiți-vă să acționați singuri în această perioadă! Inițiativa, curajul și deschiderea către ceilalți vor fi binevenite.

La mijlocul săptămânii, astrele vă recomandă să nu intrați într-un conflict; în consecință, evitați să comunicați cu persoanele care nu vă plac! Nu puneți presiune pe oameni în timpul conversațiilor și nu fiți ironici! Încercați să gândiți într-un mod pozitiv, deoarece gândurile negative se pot materializa acum cu mare ușurință.

A doua jumătate a săptămânii este, de asemenea, favorabilă. Ea vă permite să vă înțelegeți propriile merite, să vă folosiți tăria caracterului și să atrageți atenția unui număr mare de oameni. Acesta este un moment bun pentru a vă atinge obiectivele dorite.

BERBEC

La începutul săptămânii, este puțin probabil să vă simțiți obosiți, dragi nativi Berbec! Starea voastră de sănătate va fi întărită, ceea ce va afecta pozitiv nivelul vostru de performanță.

Pofta de mâncare va crește, așa că nu ar trebui să faceți niciun fel de abuz în aceste zile. Este un moment bun pentru a cumpăra aparate electrocasnice sau corpuri de iluminat. Arătați multă grijă pentru cei dragi. De asemenea, trebuie să fiți responsabili și practici.

La mijlocul săptămânii, s-ar putea să întâmpinați unele circumstanțe externe care vă vor împiedica inițiativele. Sunt posibile situații de conflict cu o persoană autoritară sau cu o funcție înaltă. Încercați să vă rețineți reacțiile, mai ales în exprimare!

Tot ceea ce ați plănuit să faceți la mijlocul săptămânii este recomandat să amânați pentru vineri sau weekend. În această perioadă, circumstanțele vă vor favoriza din nou acțiunile.

TAUR

Nativii Taur vor avea inspirația de a lua decizii îndrăznețe la începutul săptămânii. În primul rând, acest lucru se aplică celor care sunt îndrăgostiți.

Probabil vă decideți asupra unei declarații de dragoste sau poate voi primiți o mărturisire în dragoste. Acesta este un moment foarte favorabil, în care vi se vor întâmpla multe evenimente benefice.

Dacă aveți copii, acordați-le mai multă atenție! Duceți-vă copilul la circ, teatru sau grădină zoologică, faceți ceva plăcut și memorabil pentru el. Mijlocul săptămânii poate fi asociat cu unele restricții. Protejați-vă sistemul nervos de stress!

Abuzurile de orice fel vă pot afecta negativ sănătatea. De asemenea, această perioadă este nefavorabilă călătoriilor. La sfârșitul săptămânii, veți putea primi vești bune de la mare distanță. Acestea vă vor inspira noi idei.

GEMENI

Nativii Gemeni, cel mai probabil, se vor sătura de viața zgomotoasă și agitată în acest început de săptămână și vor dori să se relaxeze o vreme. Este de dorit să găsiți un loc unde să vă retrageți și să reflectați calm la evenimentele din ultimele zile.

Acesta este un moment bun pentru practici spirituale. Citirea mantrelor sau a rugăciunilor va fi acum mai benefică pentru auto-dezvoltare, decât în ​​alte zile. După ce ați planificat o vizită la saună pentru luni sau marți, vă veți relaxa grozav și vă veți ameliora semnificativ sănătatea.

Dar miercuri și joi este recomandat să vă abțineți de la exerciții fizice și să fiți mai atenți la lucrul cu obiecte tăietoare sau perforatoare, deoarece în acest moment crește probabilitatea de răni, tăieturi sau alte mici leziuni.

La sfârșitul săptămânii, este posibil să simțiți o creștere a apetitului sexual. Dacă nu aveți un partener permanent, atunci în această perioadă vă puteți face o cunoștință romantică.

RAC

La începutul săptămânii, nativii Rac au o perioadă favorabilă comunicării amiabile active. Poate veți fi invitați la un picnic sau la o petrecere între prieteni. În acest caz, fiți de acord fără ezitare!

Acesta este un moment minunat pentru a căuta noi experiențe, divertisment în compania prietenilor și cunoscuților. S-ar putea să cunoașteți oameni noi și interesanți. La mijlocul săptămânii, parteneriatele maritale și de afaceri se pot deteriora.

Este recomandat să nu discutați problemele existente, deoarece acest lucru le va agrava și mai mult. Participarea la evenimente speciale (nunți și aniversări) împreună cu partenerul vostru este puțin probabil să vă lase o impresie plăcută.

La sfârșitul săptămânii, puteți planifica viitorul alături de persoana iubită. De exemplu, gândiți-vă împreună unde vă veți petrece următoarea vacanță!

LEU

La începutul săptămânii, nativii Leu sunt încurajați să își stabilească obiective îndrăznețe și să acționeze într-un mod cât mai activ. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru implementarea practică a ideilor ambițioase.

Iar acest lucru se poate aplica atât carierei voastre, cât și oricărei alte afaceri pe care v-ați stabilit-o ca obiectiv. Relațiile sunt îmbunătățite cu rudele, în special cu părinții. Dacă ați fost într-o ceartă cu ei, atunci este momentul perfect să faceți pași spre reconciliere.

Undeva, la mijlocul săptămânii, pot apărea situații destul de tensionate. De exemplu, vă puteți confrunta cu o cantitate mare de muncă și nu vă veți putea descurca singuri. Din fericire, veți găsi sprijin.

Miercuri sau joi, starea de sănătate se poate înrăutăți. Pentru a evita acest lucru, trebuie să acordați atenție măsurilor preventive. La sfârșitul săptămânii, veți reuși să vă bucurați de rezultate grozave.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară pot fi interesați de probleme filozofice sau morale încă de la începutul săptămânii. Veți simți o dorință crescută de cunoaștere și învățare.

Dacă studiați la o universitate, puteți învăța cu ușurință materii dificile, care înainte erau de neînțeles pentru voi. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a face excursii turistice, cunoscând alte tradiții religioase și culturale.

Comunicarea pe internet cu prietenii care locuiesc departe de voi este activată la mijlocul săptămânii. Evitați jocurile de noroc în această perioadă! Acum entuziasmul vă poate crește, dar norocul va juca împotriva voastră, așa că riscați să pierdeți mulți bani.

De asemenea, acesta nu este cel mai bun moment pentru o relație romantică: certurile nu sunt excluse. La sfârșitul săptămânii, merită să ascultați părerea persoanei pe care o considerați mentorul vostru spiritual.

BALANȚĂ

Nativii Balanță vor avea un moment favorabil pentru investigații la începutul săptămânii, clarificând aspecte care îi îngrijorează de mai mult timp. Vă crește curiozitatea pentru tot ceea ce este misterios, interzis.

În acest moment, puteți începe să citiți literatură ezoterică sau romane polițiste. Întâlnirile amoroase din aceste zile vă vor lăsa cele mai plăcute impresii.

La mijlocul săptămânii, relațiile în familie sau cu partenerul vostru se pot înrăutăți. Poate exista un conflict între rudele voastre și o persoană dragă. Încercați să nu vă implicați în certurile de familie și doar așteptați: în câteva zile totul se va rezolva de la sine.

De vineri până duminică inclusiv, aveți o perioadă de succes pentru achiziții mari, pe credit: de exemplu, mobilă scumpă sau electrocasnice.

SCORPION

Nativii Scorpion în prima jumătate a săptămânii își vor putea consolida relațiile în toate parteneriatele. Acest lucru se aplică nu numai profesiei, ci și vieții personale.

Relația voastră de dragoste va deveni mai puternică dacă începeți să discutați împreună problemele comune. Este foarte important să puteți vorbi cu partenerul, să căutați și să găsiți compromisuri, și nu să vă opriți doar la propria părere.

Dacă aveți un prieten de familie foarte apropiat, atunci el poate juca un rol pozitiv în armonizarea relației voastre. La mijlocul săptămânii, sistemul vostru nervos slăbește, va deveni mai greu să vă puteți reține emoțiile.

Din această cauză, pot apărea situații conflictuale în relațiile cu ceilalți, în special cu vecinii, rudele și cunoscuții. La sfârșitul săptămânii, totul se va calma și se va stabiliza de la sine.

SĂGETĂTOR

Nativilor Săgetător le este recomandat să se implice mai intens în prevenirea sănătății lor la începutul săptămânii. Acesta este momentul în care imunitatea corpului vostru este întărită și multe boli se retrag de la sine.

În acest moment favorabil se recomandă începerea unui ciclu de proceduri wellness: de exemplu, exerciții fizice sau o ședință de masaj. Dacă vă gândiți de mult să cumpărați un abonament de fitness, atunci acesta este timpul să o faceți.

Mijlocul săptămânii este ocupat de relațiile romantice. Încercați să nu discutați subiectele despre bani, cadouri și achiziții cu persoana iubită, deoarece aici este posibil să aveți dezacorduri serioase.

La sfârșitul săptămânii, vă puteți decide să aranjați lucrurile în treburile casnice, să faceți reparații sau curățenie generală.

CAPRICORN

Începutul săptămânii este grozav pentru nativii Capricorn, în special în zona activităților creative și de creștere a copiilor. Veți simți că puteți gândi neconvențional în multe chestiuni și veți descoperi noi fațete ale talentului vostru pedagogic.

Dacă aveți copii, atunci comportamentele lor vă vor face fericiți. Acestea sunt și zile armonioase pentru relațiile romantice. În această perioadă, puteți să participați la concerte, să mergeți la film sau să dansați în club.

La mijlocul săptămânii, încercați să nu faceți nimic din ceea ce vă poate cere cineva. Orice inițiativă este bună atunci când este convenită în prealabil. Acest lucru este valabil mai ales pentru relațiile de familie și de rudenie.

La sfârșitul săptămânii, veți încerca să surprindeți oamenii pe care îi iubiți cu o surpriză plăcută. Ar putea fi vorba despre o invitație la un concert al cântărețului lor preferat.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător vor simți la începutul săptămânii o dispoziție deosebită față de familie. Casa va deveni pentru ei nu numai o fortăreață, ci și un cuib confortabil.

Poate că veți avea dorința de a vă crește cumva spațiul de locuit sau de a-l face mai confortabil. Acesta este un moment bun pentru a rezolva toate problemele casnice cu ajutorul întregii familii.

Dacă aveți o grădină, atunci grădinăritul vă va aduce multă bucurie. La mijlocul săptămânii, astrele vă sfătuiesc să limitați comunicarea, deoarece unele informații mai puțin plăcute s-ar putea să ajungă la urechile voastre.

La sfârșitul săptămânii, merită să petreceți timp în familie, printre rudele apropiate. În această perioadă, este bine să analizați rezultatele perioadei trecute recent și să calculați posibilitățile financiare ale bugetului familiei pe viitor.

PEȘTI

La începutul săptămânii, pe nativii Pești îi așteaptă o mulțime de contacte și întâlniri. În ciuda comunicării intense, veți ajunge la timp peste tot și multe lucruri le veți rezolva surprinzător de ușor și rapid.

Acestea sunt zilele în care conexiunile voastre sunt de o importanță deosebită. Poate vi se va cere să ajutați la rezolvarea unei probleme. Acesta este un moment bun pentru îmbunătățirea relațiilor cu rudele și vecinii.

Relațiile conjugale vor deveni, de asemenea, plăcute și armonioase. La mijlocul săptămânii, problemele financiare și o relație ceva mai încordată cu un prieten pot ieși în prim-plan.

Încercați să vă țineți emoțiile sub control, pentru a evita eventuale certuri! Trebuie să aveți răbdare și să așteptați câteva zile, deoarece totul se va rezolva de la sine. Weekend-ul vă va încânta cu experiențe noi.