joi, 29 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscop pentru săptămâna 9 – 15 mai 2022

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Din diaspora Știri - sâmbătă, 7 mai 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi o perioadă minunată pentru crearea de rețele. Acum, veți putea înțelege mai bine oamenii cu care vorbiți, le veți putea ghici starea de spirit. Atunci când comunicați cu străinii, va trebui să arătați mai mult farmec.

Acesta este un factor important în orice fel de negocieri, care vă va permite să aveți succes, să vă faceți noi prieteni, oameni cu gânduri asemănătoare sau pur și simplu persoane plăcute din punct de vedere conversațional.

Tot în prima jumătate a săptămânii, norocul vă însoțește în viața personală. În relațiile deja existente, vă veți înțelege mai bine. Sunt probabile noi cunoștințe și vor apărea mai multe oportunități de flirt pentru celibatari.

Acum este posibil să fiți înclinați să vă idealizați noile cunoștințe dar, în același timp, există șansa de a începe o relație caldă și romantică, bazată pe încredere reciprocă. A doua jumătate a săptămânii este potrivită pentru acțiuni decisive.

BERBEC

În această săptămână, nativii Berbec vor putea rezolva în siguranță unele dintre problemele lor materiale. Acest timp este asociat cu o creștere a veniturilor, ceea ce înseamnă că și oportunitățile voastre financiare vor crește.

De exemplu, vă puteți cumpăra un lucru la care ați visat de mult. Și va fi o achiziție foarte bună ca preț și calitate. În prima jumătate a săptămânii, încercați să fiți mai des singuri cu voi. Acesta este un moment bun pentru a reflecta asupra evenimentelor trecute.

Toate afacerile secrete despre care știți că nu trebuie să fie făcute publice se vor încheia cu succes. Marți, nu ar trebui să discutați chestiuni financiare cu partenerul vostru de viață.

A doua jumătate a săptămânii va fi foarte reușită pentru nativii care au un anumit obiectiv strategic și se îndreaptă metodic spre el. În acest caz, veți face progrese semnificative.

TAUR

Nativii Taur sunt sfătuiți în săptămâna aceasta să se concentreze asupra problemelor de dezvoltare personală. Creșterea nivelului de educație trebuie să fie printre prioritățile voastre.

Aceasta este o perioadă bună pentru rezolvarea problemelor filozofice și vitale, datorită cărora viața voastră ar trebui să devină mai semnificativă și mai motivată.

În prima jumătate a săptămânii, rolul comunicării amiabile va crește. Încercați să petreceți mai mult timp cu prietenii, deoarece veți simți că ei au nevoie de voi, iar voi aveți nevoie de ei.

Este posibil să întâlniți oameni interesanți, extraordinari. În a doua jumătate a săptămânii, circumstanțele se pot dezvolta în așa fel încât s-ar putea să călătoriți. Duminică, evitați orice fel de cumpărături!

GEMENI

Nativii Gemeni vor experimenta în această săptămână unele restricții de libertate. Este posibil să fiți nevoiți să stați acasă pentru o perioadă, din anumite motive. Nu vă panicați, vă veți simți destul de confortabil!

Încercați să vă folosiți timpul liber pentru a găsi răspunsuri la întrebările care au rămas până acum incerte! Cu suficient noroc, veți reuși să dezvăluiți un secret al unui prieten sau al unei rude.

În prima jumătate a săptămânii, puteți apela la persoane influente pentru ajutor și sprijin. Dacă aveți o poveste de dragoste secretă cu o persoană cu un statut social mai înalt, atunci aceasta va avea succes.

A doua jumătate a săptămânii va fi cel mai probabil marcată de o creștere a nevoilor amoroase și, prin urmare, viața voastră intimă va fi plină de impresii vii și incitante. Duminică, abțineți-vă de la a lua decizii responsabile!

RAC

În această săptămână, nativii Rac, cel mai probabil vor petrece timpul activi și veseli. Mulți vor simți o nevoie crescută de experiențe noi. Acest lucru va duce la o actualizare a cercului social, la apariția de oameni noi în câmpul vostru vizual.

Sunt activate și contactele cu prietenii. Este posibil ca în timpul unei petreceri improvizate să luați o decizie spontană de a călători undeva. Acest lucru este foarte probabil în prima jumătate a săptămânii.

În această perioadă se dezvoltă cu succes și procesul educațional. Veți putea să vă extindeți înțelegerea asupra lumii din jurul vostru. A doua jumătate a săptămânii le va permite nativilor care se află într-o relație conjugală, să obțină înțelegere reciprocă cu persoana iubită.

Dacă ați mai fost într-o ceartă, acum este momentul cel mai favorabil pentru împăcare. Baza pentru stabilirea relațiilor poate fi elaborarea de planuri comune pentru viitor. Duminică, evitați călătoriile!

LEU

În prima jumătate a săptămânii, nativii Leu vor putea obține tot ce își doresc de la partenerii de viață. E vorba în primul rând despre aspectele materiale și emoționale ale relațiilor.

Nevoile voastre de dragoste vor crește semnificativ, în timp ce dorințele partenerilor vor coincide cu ale voastre. Prin urmare, viața intimă promite a fi incitantă și frumoasă. Pentru cuplurile îndrăgostite recent, acesta este un moment bun pentru a face un pas spre oficializarea relației.

Comunicarea voastră (nu doar fizică, ci și emoțională) va deveni mai credibilă acum. În a doua jumătate a săptămânii, este recomandat să vă concentrați pe afaceri. Dacă nu sunteți mulțumit de job, atunci este logic să căutați unul nou.

Probabilitatea de a găsi un loc de muncă potrivit crește, de asemenea. În plus, acesta este un moment bun pentru a rezolva orice probleme casnice. Duminică, abțineți-vă de la activități care cresc riscul de accidentare!

FECIOARĂ

Nativii Fecioară căsătoriți au noi perspective săptămâna aceasta pentru a consolida și dezvolta relațiile conjugale. În prima jumătate a săptămânii, se recomandă să se ocupe de executarea actelor legale legate de drepturile de proprietate.

De exemplu, semnarea unui contract de vânzare-cumpărare. Este, de asemenea, un moment bun pentru călătorii scurte, dar și pentru nunți. A doua jumătate a săptămânii este favorabilă relațiilor romantice.

În aceste momente, veți avea tendința să vă idealizați persoana iubită, precum și sentimentele voastre pentru ea. Pentru celibatari, este un moment grozav pentru declarații de dragoste.

Sunt posibile călătorii cu familia sau prietenii, aveți nevoie de vacanță și de tot felul de distracții. Copiii (dacă aveți) vă vor încânta cu succesele și realizările lor.

BALANȚĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Balanță vor dori, cel mai probabil, să pună lucrurile în ordine perfectă atât acasă, cât și la serviciu. Cu cât lumea din jurul vostru devine mai ordonată, cu atât starea voastră de bine va fi mai accentuată.

Daca aveți probleme de sănătate, încercați sa faceți o curățenie generală în locuință! Este posibil ca apoi să vă simțiți mult mai bine. Este, de asemenea, un moment bun pentru tot felul de proceduri medicale.

Corpul vostru are acum un potențial energetic mare, așa că recuperarea postoperatorie, de exemplu, va fi mult mai rapidă. A doua jumătate a săptămânii se va concentra pe treburile casnice.

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru împăcarea cu rudele apropiate, rezolvarea situațiilor conflictuale și a problemelor legate de moșteniri. Duminică, abțineți-vă de la călătorii lungi și de la contacte cu reprezentanții legii!

SCORPION

În această săptămână, nativii Scorpion sunt sfătuiți să asculte părerea partenerilor (atât la serviciu, cât și în relația conjugală). Implementarea sarcinilor voastre va depinde în mare măsură de poziția și acțiunile lor.

Prima jumătate a săptămânii se dezvoltă armonios pentru a consolida și dezvolta relațiile sentimentale. Dacă vă aflați în relații de lungă durată, atunci nu este exclusă dorința reciprocă de a le legitima.

Este, de asemenea, un moment bun pentru logodne și nunți. A doua jumătate a săptămânii va fi ocupată cu activarea contactelor. În câmpul vostru vizual vor apărea diferiți oameni și, datorită cooperării cu aceștia, veți putea rezolva rapid și ușor problemele curente.

Este posibil ca mulți oameni să-și exprime interesul de a discuta cu voi. Călătoriile scurte și tot felul de întâlniri vor avea succes în week-end. Nu pariați la loto duminică!

SĂGETĂTOR

În această săptămână, nativilor Săgetător li se recomandă să se concentreze pe a ordona lucrurile în treburile curente. A sosit momentul să treceți de la teorie și planuri la implementarea lor practică.

Energia și sârguința voastră vor fi suficiente pentru a face față multor sarcini. În prima jumătate a săptămânii, este recomandat să acordați cea mai mare atenție problemelor casnice, în special micilor reparații sau renovări.

Acum puteți efectua asemenea activități în locuință, precum și curățenie generală sau rearanjarea mobilierului. De asemenea, este un moment bun pentru a ajuta și susține rudele apropiate. Nu cumva în această perioadă părinții vor avea nevoie de atenția voastră?

În a doua jumătate a săptămânii, accentul se va muta asupra locului de muncă, în principal chestiuni legate de generarea de venituri. Duminică, abțineți-vă să vorbiți despre subiecte sensibile cu partenerul sau cu părinții: în această zi este foarte dificil să obțineți înțelegerea reciprocă!

CAPRICORN

Pentru nativii Capricorn, această săptămână este probabil asociată cu evenimente plăcute. Dacă sunteți singuri, atunci în prima jumătate a săptămânii puteți întâlni o persoană de sex opus cu care veți stabili o relație romantică.

Este posibil ca acest lucru să aibă loc în timpul unei călătorii sau la un eveniment social. Dacă aveți familie și copii, atunci săptămâna aceasta îi puteți duce la cinema sau la un concert.

A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu creșterea creativității și încercări de auto-realizare. Poate doriți să vă schimbați imaginea: modificați-vă stilul de îmbrăcăminte sau coafura!

Experimentele noi legate de aspectul vostru, în majoritatea cazurilor vor avea succes. Oamenii din jur vor observa schimbările pe care le-ați făcut și le vor aprecia.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, nativii Vărsător se vor concentra pe problemele și treburile casnice. Poate că veți începe să vă îmbunătățiți în mod activ confortul în locuință sau să vă decorați grădina.

În prima jumătate a săptămânii, principala preocupare va fi achiziționarea de lucruri pentru casă. Dacă faceți reparații, atunci pot fi materiale de construcție sau de finisare. Este recomandat să cumpărați chiar și decorațiuni, articole de interior și mobilier.

În a doua jumătate a săptămânii, cel mai probabil veți dori pace și singurătate. În funcție de posibilități, fiți mai des singuri cu voi! Într-un mediu confortabil și liniștit, vă veți pune rapid ordine în gânduri și emoții și veți găsi liniștea sufletească.

De asemenea, este un moment bun pentru orice afacere pe care doriți să o păstrați secretă față de ceilalți și chiar de cei dragi. Duminică nu este cel mai bun moment pentru jocuri de noroc și schimb valutar, deoarece s-ar putea să fiți înșelați.

PEȘTI

În această săptămână, nativii Pești vor comunica mult și intens, trecând printr-o cantitate mare de informații. Este posibil să petreceți mult timp pe drum.

Întărirea abilităților intelectuale vă va permite să dezvoltați o mulțime de activități și să conduceți mai multe activități deodată, în paralel. În prima jumătate a săptămânii, astrele vă sfătuiesc să luați inițiativa personal, atunci când vă faceți cunoștințe sau alte contacte.

În acest caz, interacțiunea cu ei va fi mult mai benefică. Luni veți avea un succes deosebit. Va crește rolul și importanța informațiilor venite de la rude, cunoștințe și vecini. A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu discuții tot mai frecvente.

O scurtă călătorie cu prietenii pentru un picnic nu este exclusă în week-end. În general, acesta este un timp distractiv și fără griji, plin de experiențe plăcute. Veți fi într-o dispoziție optimistă, ceea ce va plăcea tuturor celorlalți.