fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul chinezesc al anului 2022 pentru bărbați. Va fi anul Tigrului de Apă

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Blog Cultură - joi, 16 decembrie 2021 Etichete: , , ,

Berbec

În noul an 2022, când curajosul și activul Tigru de Apă va sta pe tron, bărbații din zodia Berbec vor atinge culmi în carieră, succes financiar și vor cuceri inima mai multor femei. Dacă sunteți hotărâți să cuceriți înălțimi profesionale, atunci puteți fi siguri că în 2022 veți reuși cu siguranță. Dar nu veți întâlni căi ușoare, veți avea nevoie de rezistență, flexibilitate, capacitatea de a schimba instantaneu tacticile de comportament și de a reconstrui toate planurile din mers. Dacă vă place să vă asumați riscuri, inclusiv finanțele, atunci un astfel de pas poate deveni anul acesta cu adevărat de succes, trebuie doar să vă gândiți cu atenție, să calculați și să acționați cu o minte rece. Nu ar trebui să vă străduiți să faceți economii, dar puteți investi într-o întreprindere nouă și neobișnuită. Succesul vă așteaptă în negocierile de afaceri. În ciuda faptului că acum sunteți în mod clar înclinați spre leadership și chiar către autoritarism, partenerii vă vor putea înțelege și vă vor sprijini. Pe plan personal, totul este în regulă, potențialul vostru energetic și magnetismul sunt în creștere, ceea ce va atrage sexul frumos către voi.

Taur

Sarcina bărbaților Taur pentru anul 2022 este să învețe să asculte opiniile celorlalți. Dacă reușiți, ț câștiga credibilitate în ochii colegilor, partenerilor și șefilor. Bărbații Taur din anul Tigrului de Apă ar trebui să se concentreze pe munca în echipă, să învețe să asculte și să rezoneze cu opiniile celorlalți, deoarece expresia „singur pe câmp nu ești un războinic” va fi foarte relevantă pentru voi. Dacă sunteți implicați în afaceri, este logic să luați în considerare o combinație de afaceri sau o fuziune cu partenerii voștri de afaceri. Datorită unui astfel de pas decisiv, împreună veți putea depăși orice momente și situații de criză. În același timp, încercați să vă apărați drepturile cât mai mult posibil atunci când semnați orice document, deoarece sub influența astrelor, în 2022, orice cooperare va fi pe termen lung. În prima jumătate a anului 2022, bărbații Taur care lucrează pe bază de angajare au șanse excelente de a prospera la locul de muncă. Creșterea carierei, totuși, la început nu va fi deosebit de vizibilă, dar puteți câștiga bonusuri în ochii conducerii. Asta, într-un fel sau altul, în viitor vă va afecta poziția și salariul. Până la jumătatea lunii iunie, ar trebui să fiți atenți la chestiunile financiare, ofertele prea tentante pot fi înșelătoare. În a doua jumătate a anului, stabiliți contacte cu oamenii, dar trebuie să vă feriți de bârfe și intrigi.

Gemeni

Bărbații Gemeni în 2022 vor reuși să obțină succes în domeniul profesional și să-și dovedească valoarea. În anul Tigrului de Apă, prestanța bărbaților Gemeni în societate va crește, dar va trebui să fie folosită cu înțelepciune, pentru că, dacă deveniți prea avizi pentru putere, altora s-ar putea să nu le placă. 2022 va fi un an foarte aglomerat și fructuos în tot ceea ce ține de muncă: creșterea carierei voastre este acum foarte vizibilă, dar nu vă puteți descurca fără studiul zilnic al tuturor lucrurilor mărunte și munca grea. Una dintre cele mai importante perioade este luna martie, când trebuie să vă concentrați asupra obiectivelor globale. Dacă vreți să schimbați locul de muncă, atunci în martie este ușor să obțineți un loc de muncă mai promițător, vă veți putea arăta calitățile profesionale la interviu. Și în noiembrie va trebui să vă încordați, dar eforturile vor da cu siguranță roade. Totul este calm în locuință, nu sunt prevăzute schimbări importante, așa că bucurați-vă de stabilitate și confort. Cel mai probabil, va trebui să dedicați mult timp micilor treburi casnice și îngrijirii sănătății membrilor familiei. Luna potrivită pentru astfel de responsabilități este septembrie. Veți putea dedica mai multă energie vetrei familiei, pentru că atunci veți începe o muncă intensivă și nu veți mai avea timp.

Rac

Bărbații Rac în 2022 își vor promova ideile și vor face pași importanți către bunăstarea financiară. Uranus, care va călători prin a 11-a voastră casă pe tot parcursul anului 2022, va întări dorința bărbaților Rac de dragoste pentru libertate. Relația voastră sinceră din Anul Tigrului de Apă se așteaptă la o nouă rundă în direcția fundamentării. Viața de afaceri nu va tolera neprofesionalismul și nepregătirea pentru rezolvarea problemelor. Jupiter, care în astrologie este numită planeta Marii Fericiri, va deveni sursa entuziasmului și optimismului vostru de la începutul anului până la mijlocul lunii mai. Un accent pe munca cinstită în prima jumătate a anului vă va aduce stabilitate materială. În prima jumătate a anului, Marte va crea o presiune a circumstanțelor care vă vor cere să fiți mai activi în domeniul îmbunătățirii confortului locuinței.

Leu

Bărbații Leu, după ce au calculat cu exactitate momentul potrivit, în 2022 vor obține succesul și recunoașterea universală. Cu toate acestea, la începutul anului Tigrului de Apă, interesul vostru pentru concepte complexe și idealuri înalte se poate ciocni cu realitățile vieții, ceea ce poate provoca o oarecare frustrare. Călătorii de afaceri frecvente sunt posibile în prima jumătate a anului. Va fi puțin loc de inițiativă personală la serviciu în această perioadă, dar vor exista multe ore suplimentare. Între mai și iulie, veți urca pe scara socială cu un scop bine definit și cu abilități de conducere. Principalul lucru este că, într-adevăr,  puteți face singuri treburile voastre. În ianuarie, februarie și din august până în decembrie, aveți mai multă încredere în intuiția voastră.

Fecioară

În anul Tigrului de apă, bărbații Fecioară vor avansa cu încredere și cu succes în societate datorită sprijinului prietenilor, rudelor de încredere. În 2022, veți avea un fel de roller coaster de parteneriat. Cooperarea în afaceri va beneficia doar de inițiativele voastre. Sub influența astrelor, vara s-ar putea să aveți o pauză pe frontul dragostei. La sfârșitul verii și la începutul toamnei, mulțumită lui Marte, veți fi gata să treceți cu pumnii chiar și prin cele mai dure armuri. Toamna poate fi o perioadă minunată pentru a vă realiza planurile financiare. În decembrie, din cauza încrederii în sine și subiectivității excesive, pot apărea dificultăți de comunicare.

Balanță

Bărbații Balanță, în ciuda circumstanțelor, vor ajunge în culmea succesului în anul Tigrului de Apă, încercând să se ridice la un nivel superior. În prima jumătate a anului 2022, veți avea toate oportunitățile de a vă atinge obiectivul. Asertivitatea excesivă și insolubilitatea vă pot împiedica, deși aceste calități sunt cele care uneori vă vor ajuta. Impulsivitatea, dorința de aventură și nevoia de activitate fizică vă vor împinge către activități riscante. Datorită lui Marte, aveți energia de a vă promova ideile. Partenerii vă pot ajuta. Datorită interacțiunii astrelor, aprilie și iunie vor fi lunile cele mai dificile. Dar veți reuși să le treceți împreună. Atunci considerați că ați trecut de școala supraviețuirii și parteneriatul vostru este capabil să se dezvolte în orice condiții. În plus, Jupiter vă va ajuta să obțineți oamenii de influență potriviți, dar trebuie să vă respectați promisiunile. Trebuie să găsiți avocați buni încă de la începutul anului, pentru a vă proteja de concurenții necinstiți.

Scorpion

În 2022, bărbații Scorpion se vor îndrepta spre obiectivul lor cu bună-credință și cu mare grijă. Principalul lucru este să puteți păstra totul secret, până la momentul decisiv. Uranus, care va fi în zodia Taurului pe tot parcursul anului Tigrului de Apă, vă poate provoca să vă răzvrătiți împotriva rutinei de lucru și să începeți să căutați modalități non-standard de a vă îmbunătăți situația financiară. Cu toate acestea, încercarea de a înota împotriva valului se va confrunta cu multe obstacole care vor necesita un efort considerabil pentru a le ocoli. Astrele vă sfătuiesc să evitați participarea la eforturi globale, fiind mai bine să vă ocupați de finalizarea proiectelor deja deschise. Planetele vor suprima, de asemenea, activitatea socială excesivă, încurajând totodată revenirea la dezvoltarea propriilor voastre persoane.

Săgetător

Bărbații Săgetător în 2022 vor deveni mai puternici, mai înțelepți și mai bogați, după ce au trecut de încercările severe ale circumstanțelor vieții. În anul Tigrului de Apă, bărbații din acest semn de foc vor simți o nevoie ireprimabilă de a se afirma în societate. În prima jumătate a anului, pentru succesul în sectorul financiar va trebui luptat din greu. Suprasolicitarea vă poate afecta negativ sănătatea. Din luna mai, tensiunea va începe să scadă, dar nu trebuie să vă pierdeți vigilența. Nu vă va fi ușor să lucrați în echipă. Între ianuarie și iulie, este probabilă o întrerupere a unor relații. În a doua jumătate a anului, situația generală va începe să se stabilească. Cu entuziasmul vostru obișnuit, vă veți porni în planuri vechi sau vă veți lăsa purtați de o nouă activitate. Principalul lucru este să nu fiți împrăștiați și să vă aduceți aminte de toate angajamentele voastre.

Capricorn

Bărbații Capricorn în 2022 vor încerca să obțină mai mult, astfel încât oamenii apropiați să fie mândri de succesele lor. În prima jumătate a anului Tigrului de Apă, astrele vă vor înzestra cu presiunea și curajul de a rezolva problemele care apar în calea succesului profesional. În ianuarie, aprilie și iunie este necesar să evitați situațiile periculoase, pentru a vă păstra reputația. În același timp, încercați să nu vă distanțați prea mult de părinții voștri și de familie. Perspectiva lor asupra problemelor voastre vă va ajuta să găsiți cea mai bună soluție. La sfârșitul verii și toamna, nu vă fie teamă să vă asumați o mare responsabilitate. Evenimentele din decembrie vor fi o răsplată plăcută pentru munca asiduă din acest an.

Vărsător

Bărbații Vărsător în 2022, datorită carismei, muncii și autorității lor, pot face o carieră bună. Până la sfârșitul primăverii, astrele vă vor ajuta să luați deciziile corecte, care să vă conducă spre succes și realizări reale în domenii importante de activitate. În 2022, veți avea oportunități serioase de a ajunge la un nou nivel de viață. Nu ratați șansa de a coopera cu țări străine, obținând astfel o nouă educație. Este foarte important să vă declarați talentele și să participați la tot felul de competiții. Uranus vă va oferi imaginația și intuiția fără margini, originalitatea, inovația și eficiența de care veți avea nevoie în acest an. Din iunie până în septembrie, încercați să nu promiteți ceea ce nu puteți face. În această perioadă, aveți tendința să vă supraestimați capacitățile. În toamnă, ușurința voastră de comunicare, capacitatea de a începe și de a menține o conversație interesantă vă vor ajuta să cunoașteți oameni neobișnuiți.

Pești

În 2022, bărbații din zodia Pești vor încerca să îmbine o viață personală vibrantă cu întărirea sistematică a stabilității financiare. Lupta deschisă și provocarea anului Tigrului de Apă nu este tactica voastră. Pentru a evita pierderea efortului, împărțiți sarcinile importante în etape. În prima jumătate a anului, pasiunea reciprocă vă poate revoluționa viața. În această perioadă, planetele vă pot împinge în afaceri dubioase. Productivitatea voastră va crește semnificativ în a doua jumătate a anului. Totuși, toate încercările de a vă extinde activitățile se vor confrunta cu diverse opoziții. Din iunie până în octombrie, veți acționa într-un mod mai deliberat și, prin urmare, mai eficient.

DISTRIBUIE