miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul chinezesc al anului 2022 pentru femei. Va fi anul Tigrului de Apă

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Fără categorie - marți, 14 decembrie 2021

Conform horoscopului chinezesc, anul 2022 este Anul Tigrului de Apă și va veni cu multe oportunități și cu schimbări importante, mai ales din punct de vedere profesional. Cei mai mulți oameni se vor bucura de un an prosper, presărat cu multe amintiri frumoase.

Berbec

În anul Tigrului de Apă, femeile Berbec vor descoperi noi fațete ale caracterului lor, vor plonja în lumea sentimentelor și vor întâlni bărbatul visurilor lor. În noul an, 2022, veți descoperi din ce în ce mai multe capabilități noi în voi, în fiecare zi. Veți dori să vă schimbați complet imaginea și să faceți ceva ce nu ați făcut niciodată în viața voastră. Puteți deveni complet imprevizibile chiar și pentru voi și în fiecare zi îi veți uimi pe ceilalți cu noi surprize. Astrele din 2022 vă vor oferi succes într-o relație cu un partener sau o oportunitate de a întâlni un bărbat cu care doriți să construiți o relație serioasă. Conducătorul anului, tigrul de apă, va aduce femeilor Berbec noi cunoștințe și legături de afaceri cu oameni importanți, iar în a doua jumătate a anului va contribui la întărirea relațiilor de familie. Veți descoperi și sentimente cu totul deosebite în relațiile intime. Vă veți arăta în același timp pasionale și blânde și, în plus, sub influența astrelor, veți dori să studiați temeinic știința iubirii, pentru a vă gestiona corect energiile.

Taur

Multe femei născute sub constelația Taur în anul Tigrului de Apă își vor găsi sufletul pereche și se vor confrunta cu o alegere – să-și unească sau nu viața cu el. 2022 pentru femeile Taur va fi un an semnificativ, în primul rând în domeniul relațiilor. Dacă sunteți în căutarea unui suflet pereche de mult timp, atunci puteți fi sigure că acum este cel mai bun moment pentru a vă găsi perechea. Dar numai pentru asta trebuie să vă împingeți ego-ul în fundal, să învățați să vă ascultați partenerul și să faceți compromisuri. Sub influența astrelor, voi înșivă veți dori să vă supuneți unui om mai degrabă decât să fiți împotriva părerii lui. În Anul Tigrului de Apă, veți avea puterea de a depăși orice dificultăți apărute pe calea creării unei uniuni puternice. În a doua jumătate a anului 2022, vine un moment favorabil pentru căsătorie pentru femeile Taur, căsătorie ce promite să fie stabilă și puternică. Cele mai importante decizii le veți lua în mai și noiembrie. În plus, anul acesta puteți planifica în siguranță excursii romantice pentru doi, cea mai bună perioadă fiind din ianuarie până în martie. Februarie va aduce multă muncă și, ca urmare, avansarea în carieră. Aveți grijă și de baza voastră materială, nu renunțați la un job part-time.

Gemeni

Femeile Gemeni în 2022 vor simți gustul libertății și multe dintre ele vor dori să cunoască lumea în manifestările ei încă neexplorate. Anul 2022 al Tigrului de Apă va fi variat și interesant pentru femeile Gemeni. În prima jumătate a anului, va aduce un sentiment de libertate, optimism, dorința de a explora lumea. Dar stelele vă avertizează să arătați mai multă conștientizare. Ambiția excesivă și egoismul nu vă vor face bine. La începutul anului, dragostea neîmpărtășită vă poate strica starea de spirit romantică, dar vara și începutul toamnei, astrele vă pot ajuta să vă găsiți jumătatea. Femeile Gemeni vor avea, de asemenea, mai mult de muncă în Anul Tigrului de Apă, dar au șansa de a face o treabă grozavă. Trebuie doar să nu vă fie frică și să vă asumați responsabilități. În mijlocul verii, succesul financiar vă poate entuziasma și puteți începe să cheltuiți bani fără rost. Astrele vă sfătuiesc să nu cumpărați articole de lux, ci să investiți în îmbunătățirea locuințelor sau în achiziționarea de imobile.

Rac  

În prima jumătate a anului Tigrului de Apă, trebuie să aveți grijă de voi și de cei din jur și să rezolvați o serie de întrebări fundamentale ale vieții. În a doua jumătate a anului, începeți să vă consolidați situația financiară. În iarna lui 2022, femeile Rac vor avea ocazia să rezolve multe probleme în parteneriate cu alte persoane. Vă veți modera ambiția și veți lăsa dragostea să conducă spectacolul. Primăvara, veți acorda atenție rezolvării celor mai importante probleme din viață. Veți decide de ce aveți nevoie cu adevărat. Veți arăta mai multă diplomație în parteneriate. Veți dedica vara relaxării. Pașii îndrăzneți și optimismul vă vor ajuta să vă extindeți fluxurile financiare și să vă consolidați poziția în serviciu. Toamna, o rafală de succese vă poate ameți, așa că fiți inteligente. Veți combina cuceririle din domeniul profesional, cu întărirea vetrei familiei!

Leu

Femeile Leu în 2022 vor învăța să aibă încredere în înțelepciunea a tot ceea ce se întâmplă și să-și arate adevărata natură feminină. În Anul Tigrului de Apă, veți simți dorința de independență și de o situație financiară stabilă. În relațiile cu rudele apropiate, trebuie să punctați totul dând fiecăruia dreptul la spațiu personal. Astrele din 2022 vor crește dramatic importanța creativității și a inspirației în viața voastră. De asemenea, vă vor asigura că aveți succes în problemele inimii. Jupiter în semnul Pești, unde va rămâne până la jumătatea lunii mai, va promova relaxarea eficientă și un interes sporit pentru psihologie și artă. Din iunie până în octombrie, trecând în semnul Berbec, Jupiter vă va oferi noroc personal și simpatia celor din jur. Datorită influenței sale, vă veți schimba profitabil imaginea. Luna Neagră, aflată în constelația Racului din aprilie până la sfârșitul anului 2022, va încerca să vă provoace la acțiuni nerezonabile: suspiciune, îndoială de sine sau importanța excesivă de sine sunt toate intrigile ei. Apelând la generozitatea și etica voastră inerentă veți reuși să blocați orice influențe negative.

Fecioară

În noul an 2022, Fecioarele vor putea să-și ia rămas bun de la temerile și complexele lor, pentru a-și dezlănțui potențialul creativ. Sub influența astrelor, în anul Tigrului de Apă vă puteți transforma într-o doamnă pasională și romantică, tânjind impresii neobișnuite în relații, romane de dragoste și certuri temperamentale. În martie, puteți să primiți semne de atenție de la bărbați și să fiți conduse printre prieteni și cunoștințe. În aprilie, magnetismul vostru în comunicare se va manifesta cu forță deplină, provocând gelozie din partea partenerului vostru. La sfârșitul primăverii, cheltuielile neprevăzute pentru divertisment și diverse circumstanțe de forță majoră vă pot epuiza în mod semnificativ bugetul. De la mijlocul verii, veți dori din ce în ce mai mult să fiți singure cu propriile gânduri. Nu ezitați să le spuneți celorlalți că trebuie să fiți singure un timp. Este mai bine să folosiți acest timp pentru voi, pentru împlinirea dorințelor voastre profund personale. În perioadele de singurătate, puteți vindeca problemele voastre interioare care vă împiedică să trăiți viața la maxim.

Balanță

În noul an, al Tigrului de Apă, femeile Balanță vor fi ocupate să se caute pe sine și pe cineva care poate fi un asistent de încredere în toate eforturile lor. Va trebui să vă schimbi imaginea de doamne blânde și fermecătoare, gata să înțeleagă și să ierte totul, doar pentru a evita certuri. În 2022, aveți sarcini complet diferite și a fi amabile cu toată lumea nu este una dintre ele. Poate că ați visat de mult timp la asta, dar nu ați vrut să recunoașteți. Datorită influenței astrelor, veți avea suficientă energie pentru schimbări dramatice în viața voastră. Prima jumătate a anului va fi plină de evenimente ce vor necesita curaj, hotărâre, înțelepciune, generozitate și duritate. Sprijinul părinților, familiei, persoanelor dragi, prietenilor va fi foarte important pentru voi. Din iunie până în noiembrie, veți studia activ profesia la care ați visat cândva. Aceasta poate fi o direcție legată de artă, divertisment, fotografie, psihologie. Cu sprijinul lui Saturn, veți putea deveni mai econoame, prudente în cheltuieli, motivate în acțiune, sistematice în muncă și mai disciplinate în toate. Aceste calități în această etapă vă vor ajuta la dobândirea  prosperității și a respectului celorlalți.

Scorpion  

În anul Tigrului de Apă, femeile născute sub constelația Scorpionului vor crede, în sfârșit, în capacitățile lor și vor găsi sursa puterii lor interioare. În noul an 2022, contactul și ingeniozitatea vor deveni un atu semnificativ pentru femeile Scorpion. În plus, aranjarea astrelor vă vor oferi seriozitate, iar faptele voastre – profunzime. O oarecare dereglare emoțională poate crea o impresie distorsionată a sentimentelor voastre asupra celor din jur. De la mijlocul lunii februarie, va trebui să începeți să tratați viața mai filozofic și să treceți la o viziune spirituală asupra lumii. Jupiter în prima jumătate a anului vă va inspira să studiați, să vă extindeți gama de interese, să aprofundați subiectele spirituale și să vă îmbunătățiți contactul cu copiii. Marte, fiind în semnul Berbec de la sfârșitul lunii mai până la începutul lunii iulie, vă va confrunta cu circumstanțe de ostilitate și intrigi secrete. Acest lucru vă poate cauza un plus de iritabilitate. Încercați doar să faceți activități mai utile din punct de vedere social, artă, dezvoltare spirituală personală. În a doua jumătate a anului, astrele vă vor aduce bunăstare și prosperitate.

Săgetător 

Femeile Săgetător în 2022, Anul Tigrului de Apă, își vor schimba atitudinea față de iubire și de cei dragi, își vor reînnoi sfera de interese și stilul de viață. În noul an, astrele vor face din viața socială o prioritate de top pentru femeile Săgetător. Veți simți efectul benefic al lui Jupiter, conducătorul vostru planetar, prin spiritul întărit și prin concentrarea și încrederea în sine. Datorită lor, veți putea să vă depășiți temerile și să câștigați încredere în puterle voastre. În prima jumătate a anului 2022, astrele vă vor ajuta să tratați adversitățile de zi cu zi cu umor și vă vor inspira să rezolvați problemele complicate. Totuși, este important să utilizați energia cu moderație, fără a vă supraestima capabilitățile reale. În cele șase luni rămase, astrele vor oferi femeilor Săgetător succes în tot ceea ce este nou, necunoscut, în domenii care vă vor ajuta să vă dezvoltați. Ele vă vor sprijini nevoia de a dovedi că meritați ceva în această lume și de a obține rezultate excelente în societate.

Capricorn

Femeile Capricorn din anul Tigrului de Apă vor căuta o cale de mijloc între casă și carieră, iar responsabilitatea personală le va ajuta în acest sens. În 2022, Pluto își continuă marșul de-a lungul semnului vostru solar, aducând astfel periodic schimbări în viața voastră. Dacă nu vreți ca circumstanțele vieții să vă deterioreze caracterul, începeți să vă schimbați. Evenimentele din martie până în mai 2022 în mai pot fi fie distructive, fie constructive. Acestea vor necesita activitatea voastră directă, inițiativă, curaj, dăruire și efort maxim. Nu va fi posibil să așteptați acest taifun de evenimente într-un loc retras. Perioada retrogradă a lui Saturn din iunie până în octombrie vă va permite să vă reanalizați părerile despre autoexprimare. Pot apărea situații în care ideile și sugestiile voastre nu sunt primite așa cum ați dori. Nu vă grăbiți să vă supărați, răbdarea are mereu rezultate bune.

Vărsător

Femeile Vărsător în 2022 se vor strădui să meargă acolo unde nu au fost niciodată și să îi sprijine pe cei care au nevoie de ajutor. În anul Tigrului de Apă, sub influența astrelor, dorința voastră interioară de independență va cere libertate deplină, respingând cu hotărâre orice constrângere și asumându-și orice obligații pentru asta. În același timp, nu veți putea scăpa complet de responsabilități, deoarece Saturn, care se află în semnul vostru pentru întregul an 2022, le poate pedepsi pe „neascultătoare” cu pierderea unui loc de muncă sau cu o reducere a salariului. Încercați să organizați cât mai multe excursii pentru anul acesta. Comunicarea, cunoștințele noi și călătoriile prin lume din martie până în mai vor ajuta la atingerea unui nivel de trai mai înalt, inclusiv din punct de vedere financiar. A doua jumătate a verii și începutul toamnei este momentul în care viziunea voastră asupra flirtului, dragostei, relațiilor secrete și căsătoriei oficiale se va schimba. În octombrie, femeile Vărsător vor deveni mai încrezătoare și mai dispuse să-și asume riscuri. La sfârșitul anului, astrele vor contribui la progresul vostru în societate prin parteneri de afaceri, căsătorii sau prin contacte cu oficiali sus-puși.

Pești

Femeile Pești din anul Tigrului de Apă își vor alege ca strategie capacitatea de a se adapta circumstanțelor, bazându-se pe intuiția lor. Vocea interioară și visele vor deveni consilieri mult mai buni, decât logica. Astrele vă vor încuraja să căutați modalități nebănuite de a rezolva problemele, de a efectua acțiuni curajoase și de a vă transforma viziunea asupra lumii. În 2022, astrele vă vor răsplăti cu muncă asiduă, ambiție și vă vor ajuta să vă îmbunătățiți nivelul profesional. Ele vă vor învăța cum să vă pregătiți cu atenție pentru călătorii lungi. În prima jumătate a anului, vă veți putea arăta creativitatea în diferite domenii, iar arta și distracția vă vor ajuta să câștigați simpatia celorlalți. În a doua jumătate a anului, fie vă veți consulta mult timp cu prietenii cu privire la unele fleacuri, fie veți acționa din instinct, supunându-vă impulsului de moment. Prin urmare, este mai bine să luați cele mai importante decizii fie în tandem cu o persoană de încredere, fie să le amânați până la sfârșitul anului. Lucrurile vor necesita mai multă atenție începând cu sfârșitul lunii iulie. Dând dovadă de bun simț și obiectivitate în responsabilitățile voastre, vor exista oameni dispuși să profite de altruismul, entuziasmul și încrederea voastră.