miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul lunii decembrie 2022. O perioadă în care vom deveni mai chibzuiți și mai darnici

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente - miercuri, 30 noiembrie 2022 Etichete: , ,

Configurația astrologică din decembrie 2022 ne va induce dorința de acțiuni chibzuite. Va exista dorința de a analiza totul, de a dezvolta un plan detaliat pentru viitorul apropiat. Acțiunile noastre vor deveni calculate, planificate. Decembrie va fi o lună propice ideilor noi. Între timp, trebuie să ne asigurăm că ideile noastre nu rămân numai pe hârtie, ci sunt și materializate. Pentru asta, va trebui să înaintăm cel puțin câțiva pași în direcția corectă.

În luna decembrie, mulți dintre noi se vor gândi ceva mai atent la stilul de viață și la sănătatea lor. Este recomandat să ne concentrăm pe activități în aer liber și activități sportive, deoarece exercițiile fizice ne vor influența pozitiv starea de bine. Putem folosi sălile de fitness sau putem practica sporturile de iarnă, cum ar fi schiul sau patinajul. Încă din prima săptămână a lunii decembrie, dărnicia va fi tipică până la sfârșitul lunii.

Aceste zile vor reprezenta o perioadă favorabilă pentru a ne rezolva în mod constructiv problemele existente în viața personală. Modestia, bunul simț și fidelitatea vor fi apreciate acum. În a doua jumătate a lunii decembrie, noile cunoștințe vor putea apărea în circumstanțe neobișnuite, iar transformarea unei simple prietenii într-o relație romantică nu va fi exclusă.

BERBEC

Ultima lună a acestui an va spori activitatea nativilor Berbec în domeniul profesional. Veți fi tot mai ocupați cu munca și, în același timp, veți putea deveni mai eficienți, ceea ce va atrage aprecieri din partea superiorilor.

Pe parcursul lunii decembrie, relațiile cu colegii vor deveni mai dinamice și mai deschise. Încercați să evitați disputele pe acele probleme și momente de lucru cu care nu aveți nicio legătură directă! Dacă sunteți puțin mai îngăduitori, vă cresc șansele de promovare într-un post mai bun.

În prima jumătate a lunii, dificultățile de învățare nu sunt excluse. Noile cunoștințe vor fi mai dificil de dobândit. Pentru această perioadă, de asemenea, nu ar trebui să planificați călătorii lungi. Toate problemele voastre vor fi rezolvate în a doua jumătate a lunii decembrie.

Zile favorabile: 4, 5, 14, 15, 23 și 24 decembrie.

TAUR

Activitatea principală a nativilor Taur în decembrie va exista în domeniul creativității și al autoexprimării active. Luna aceasta veți putea dedica mai mult timp hobby-urilor și distracției, activităților în aer liber, participării la evenimente sportive sau la anumite competiții.

Veți petrece mai mult timp cu copiii voștri, ceea ce vă va aduce o reală satisfacție. În prima jumătate a lunii decembrie, vi se recomandă onorarea tuturor datoriilor, pentru a începe noul an fără restanțe financiare.

Luna aceasta nu este cea mai bună pentru a contracta noi împrumuturi. De asemenea, nu împrumutați bani altcuiva! Problemele legate de investiții vor fi rezolvate cu mai mult succes luna viitoare.

Zile favorabile: 7, 8, 16, 17, 25 și 26 decembrie.

GEMENI

Decembrie va aduce nativilor Gemeni ocazia de a rezolva activ și rapid orice probleme legate de casă și familie. În această perioadă, veți putea face față cu mai mult succes treburilor casnice și chiar veți prelua inițiativa în rezolvarea problemelor casnice și familiale.

Încercați să nu fiți prea critici, deoarece acest lucru poate duce la conflicte cu rudele apropiate și membrii familiei. În prima jumătate a lunii decembrie, nu este recomandat să luați decizii importante în relațiile personale și de afaceri.

Veți fi încurajați să luați în considerare câteva opțiuni de cooperare care au fost abandonate anterior dintr-un motiv sau altul. Noile propuneri vor fi cel mai profitabil implementate nu mai devreme de a doua jumătate a lunii.

Zile favorabile: 9, 10, 18, 19, 27 și 28 decembrie.

RAC

Pentru nativii Rac, amplasarea planetelor în decembrie indică o creștere a numărului de călătorii și a diferitelor deplasări în general. Dacă arătați puțin mai multă hotărâre și originalitate, atunci, cel mai probabil, unele dintre probleme vor fi rezolvate de la distanță.

În comunicare, trebuie să evitați disputele inutile. Dacă veți simți că sunteți înșelați, nu mai continuați discuția! Capacitatea de a recunoaște corectitudinea adversarilor va face această lună mai productivă.

În prima jumătate a lunii decembrie, nu trebuie să vă asumați sarcini noi, mai ales dacă mai aveți treburi neterminate. Acum este momentul să le finalizați. Dacă veți reuși acest lucru, atunci în a doua jumătate a lunii veți putea începe un nou proiect interesant și profitabil.

Zile favorabile: 2, 3, 12, 13, 20, 21, 29 și 30 decembrie.

LEU

Nativii Leu vor avea nevoie de mult tact și hotărâre în decembrie, pentru a rezolva problemele financiare apărute. Aceste calități vă vor ajuta să vă stabilizați situația financiară, iar energia sporită vă va permite chiar să vă măriți veniturile.

Încercați să nu cheltuiți mulți bani pe divertisment și cumpărături spontane! În caz contrar, nu veți reuși o creștere a veniturilor. Prima jumătate a lunii vă poate surprinde prin întâlniri cu foști parteneri.

În această perioadă, veți putea decide să vă întoarceți la ideile și proiectele creative anterioare. Mai multă dragoste în relația voastră va fi observată în a doua jumătate a lunii decembrie. În acea perioadă sunt probabile noi cunoștințe romantice și întâlniri cu persoane interesante.

Zile favorabile: 4, 5, 14, 15, 23 și 24 decembrie.

FECIOARĂ

Decembrie va aduce nativilor Fecioară o creștere a vitalității, precum și a activității pe care o desfășoară. Luna aceasta va fi destul de dinamică. Veți simți dorința de a acționa, astfel încât vă veți putea implica activ în implementarea planurilor și ideilor voastre.

Timpul liber trebuie dedicat mai mult recreerii active, sportului și exercițiilor fizice. În prima jumătate a lunii, nu este recomandat să luați decizii importante, de genul celor care vă pot schimba viața de familie.

Aceasta nu este o perioadă benefică pentru a procesa documente imobiliare și a rezolva probleme legate de proprietăți. A doua jumătate a lunii decembrie va avea mai mult succes în acest sens. Zilele din finalul anului vor fi excelente și pentru primirea de oaspeți.

Zile favorabile: 7, 8, 16, 17, 25 și 26 decembrie.

BALANȚĂ

Decembrie nu va aduce o activitate deosebită pentru nativii Balanță. Acum va fi puțin probabil să fiți prea energici, așa că veți obosi rapid după efectuarea sarcinilor cotidiene. În această perioadă, trebuie să vă distrageți atenția de la treburile principale, dedicând mai mult timp odihnei.

Este foarte important să evitați stresul și suprasolicitarea, deoarece acestea pot fi dăunătoare sănătății voastre. În prima jumătate a lunii, va fi mai greu pentru a presta munci intelectuale. Gândirea analitică va fi activată, dar capacitatea de planificare va scădea oarecum.

Va fi posibil să întâlniți oameni pe care nu i-ați văzut de mult timp. Nu toate călătoriile din prima jumătate a lunii vor avea succes, așa că va trebui să le planificați pentru a doua jumătate a lunii decembrie. De asemenea, este recomandat să le spuneți și altora despre ideile voastre, dar abia în a doua jumătate a lunii.

Zile favorabile: 9, 10, 18, 19, 27 și 28 decembrie.

SCORPION

În luna decembrie, contextul astral al planetelor promite nativilor Scorpion o interacțiune activă cu prietenii și oamenii cu gânduri similare. În anturajul apropiaților, vă veți simți mai curajoși acum. Veți putea să vă apărați mai des nu numai propriile interese, ci și interesele grupului din care faceți parte.

În prima jumătate a lunii, nu este recomandat să rezolvați problemele financiare și nici să faceți achiziții mari. Această perioadă este potrivită pentru analiza și structurarea veniturilor și cheltuielilor, ceea ce vă va permite să vă gestionați mai eficient bugetul personal în viitor.

A doua jumătate a lunii decembrie va fi favorabilă pentru a vă gândi la noi strategii financiare. În această perioadă, veți avea mai mult succes atât pentru achizițiile dorite (cadouri pentru cei dragi), cât și în viața de familie.

Zile favorabile: 2, 3, 12, 13, 20, 21, 29 și 30 decembrie.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător vor trebui să-și orienteze corect activitatea în decembrie, pentru a-și atinge obiectivele de carieră. Decizia și energia vă vor ajuta să obțineți promovare sau o mai mare faimă în cercurile profesionale.

Activitatea voastră socială va fi și mai vizibilă acum, deoarece oamenii din jurul vostru vor fi mai atenți la ea. Cu toate acestea, în prima jumătate a lunii este foarte important să vă analizați mai des comportamentul, pentru a evita unele greșeli. Pentru asta, probabil că va fi necesar să faceți o incursiune în trecut.

În a doua jumătate a lunii decembrie veți putea să vă arătați erudiția. Folosiți-o pentru a vă atinge obiectivele mai repede! Această perioadă va fi favorabilă și pentru satisfacerea curiozității, dar numai în scopul creșterii și dezvoltării voastre personale.

Zile favorabile: 4, 5, 14, 15, 23 și 24 decembrie.

CAPRICORN

Luna decembrie pentru nativii Capricorn va trebui folosită în mod activ, pentru a vă lărgi orizonturile. Veți studia domenii de cunoștințe care vă interesează și veți câștiga experiență de viață. Nu este exclusă dorința de aventură și senzațiile vii care vă vor fi oferite, de exemplu, de călătorii.

În același timp, nu este recomandat să planificați excursii pentru prima jumătate a lunii decembrie. A doua jumătate a lunii va avea mai mult succes pentru așa ceva. În prima jumătate a lunii, vor apărea adesea gânduri despre trecut. Datorită lor, veți putea rezolva anumite probleme restante.

Dacă vă simțiți vinovați pentru ceva sau față de cineva, acum va fi un moment bun să vă cereți scuze. În a doua jumătate a lunii, dorința de autocunoaștere va crește, precum și interesul vostru pentru tot ce este mistic și secret.

Zile favorabile: 7, 8, 16, 17, 25 și 26 decembrie.

VĂRSĂTOR

Amplasarea planetelor pe cerul astral în luna decembrie sugerează că nativii Vărsător vor deveni mai prudenți față de anumite riscuri ce vor putea apărea. Aceste calități vă vor permite să faceți schimbări importante în viața voastră.

În același timp, trebuie să știți că nu este momentul potrivit unor schimbări spontane, întrucât deciziile luate în această lună nu mai pot fi cumva reluate. În prima jumătate a lunii decembrie vor exista unele întâlniri cu prieteni vechi, iar reluarea comunicării cu aceștia nu va fi exclusă.

Această perioadă vă poate aduce și o revenire la vechi idei, planuri și proiecte. Acum puteți încerca să le rafinați, iar în a doua jumătate a lunii să le dezvoltați și chiar mai mult, să pregătiți implementarea lor. În a doua jumătate a lunii decembrie, nu sunt excluse noi cunoștințe cu persoane care vă împărtășesc interesele și hobby-urile.

Zile favorabile: 1, 9, 10, 18, 19, 27 și 28 decembrie.

PEȘTI

Luna decembrie va crește activitatea nativilor Pești în relațiile personale și de afaceri. În sfera afacerilor, aceasta va fi o perioadă bună pentru cooperare, pentru realizarea de noi conexiuni profesionale.

În relațiile personale, vă veți putea exprima în mod deschis cerințele față de partenerul vostru. Dacă încă sunteți singuri, atunci acum veți putea acționa cu mai multă îndrăzneală, căutând activ noi cunoștințe. Prima jumătate a lunii decembrie vă va ajuta să vă revizuiți și să vă analizați experiențele recente de viață.

De asemenea, această perioadă vă va permite să vă prioritizați în mod corespunzător cariera. A doua jumătate a lunii va fi perfectă pentru a identifica cele mai scurte și mai eficiente modalități de a vă atinge obiectivele.

Zile favorabile: 2, 3, 12, 13, 20, 21, 29 și 30 decembrie.