duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul lunii octombrie 2022. Perioadă romantică, favorabilă evenimentelor de familie

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente Informații utile - vineri, 30 septembrie 2022 Etichete: , ,

Pentru toate semnele zodiacale, horoscopul lunii octombrie 2022 prezice o perioadă romantică și senzuală în care nu va trebui să vă temeți a vă asculta inima. Luna și Venus vor domina cerul astral în octombrie, urmate de Pluto. Această planetă va fi responsabilă pentru toate surprizele și schimbările ce vor avea loc în octombrie.

De asemenea, tot Pluto îi va contrazice pe cei care decid să se bazeze doar pe emoții. Aceasta va fi principala dificultate a celei de-a doua luni de toamnă – să găsiți echilibrul între sinceritate și imparțialitate. Soarele va continua să acționeze ca principal antagonist, așa că nu veți avea mereu suficientă forță și motivație în situațiile cu care vă veți confrunta.

Astrele vă atenționează că vor exista diferite moduri de a vă atinge scopurile, dar nu toate vă vor aduce satisfacție. Este recomandat să vă planificați evenimente de familie în această perioadă, dar este mai bine să mai așteptați puțin cu noile proiecte de afaceri pe care doriți cu nerăbdare să le demarați.

BERBEC

Inspirația în activitățile creative și dorința de auto-realizare vor predomina pentru nativii Berbec în luna octombrie. În relațiile personale, veți deveni mai altruiști, nu va trebui să ezitați în a prelua inițiativa la momentul potrivit.

Încercați să creați armonie în viața personală în prima jumătate a lunii octombrie, această perioadă este cea mai potrivită pentru astfel de acțiuni. La începutul lunii, vă puteți face și noi cunoștințe, iar cei singuri veți putea începe o relație amoroasă.

În a doua jumătate a lunii, accentul se va muta pe sfera romantică. Contradicțiile nu trebuie să vă încurce. Trebuie să acționați cu înțelepciune pentru a evita greșelile enervante. În octombrie, veți avea o idee interesantă și o veți materializa foarte curând.

Zile favorabile: 1, 2, 11, 12, 21, 22, 29 și 30 octombrie.

TAUR

În octombrie, nativii Taur vor fi ocupați de activitățile în domeniul soluționării problemelor casnice și familiale. Veți da dovadă de determinare și răbdare, veți putea finaliza multe lucruri mai repede decât de obicei. Este recomandat să vă ocupați de problemele casnice în prima jumătate a lunii.

Relațiile cu rudele voastre vor deveni mai deschise. Tot în această perioadă, sarcinile profesionale vor deveni tot mai dificile. Prima jumătate a lunii o va fi un moment minunat pentru a căuta noi locuri de muncă, precum și pentru a construi relații la actualul loc de muncă, dacă nu aveți de gând să vă schimbați locul de muncă.

A doua jumătate a lunii octombrie va transfera prioritatea activităților voastre în sfera relațiilor personale și de afaceri. În acest moment, veți putea să vă construiți noi relații externe, în urma cărora foarte curând veți obține satisfacții neașteptate.

Zile favorabile: 3, 4, 5, 13, 14, 23, 24 și 31 octombrie.

GEMENI

Amplasarea planetelor în octombrie indică faptul că nativii Gemeni vor avea numeroase călătorii în această lună, atât de afaceri, cât și personale. Este posibil ca evenimentele ce vor avea loc să vă oblige să vă deplasați mai des sau să interacționați mai activ cu alte persoane.

În comunicarea cu ceilalți, veți deveni mai echidistanți și mai hotărâți, vă veți putea exprima gândurile în mod direct și clar. Prima jumătate a lunii octombrie vă aduce multe dovezi de dragoste. În aceste zile, noile cunoștințe nu vor fi excluse, de asemenea, vor fi probabile întâlniri de dragoste.

O parte din timp va trebui să fie dedicată divertismentului și relaxării, situații în care vor fi posibile și întâlniri romantice. În a doua jumătate a lunii octombrie, va trebui să munciți suplimentar, dar veți primi un profit financiar bun pentru acest efort și veți câștiga și admirația colegilor voștri.

Zile favorabile: 6, 7, 16, 17, 27 și 28 octombrie.

RAC

Activitatea nativilor Rac în sectorul financiar va fi un fenomen caracteristic lunii octombrie. În această perioadă, veți fi înclinați să căutați modalități de a vă crește veniturile, lucru care deși necesită mult efort, vă va permite să obțineți rezultate rapide.

Orice fel de metode de câștig vor putea fi într-adevăr potrivite pentru acest deziderat. În prima jumătate a lunii veți putea, de asemenea, să stabiliți relații bune cu rudele și să creați o atmosferă calmă din punct de vedere psihologic în casa voastră.

În acest fel, viața voastră va deveni mai confortabilă și mai lipsită de griji. A doua jumătate a lunii vă aduce mai mult romantism, dorință de relaxare, divertisment și distracție plăcută în compania celor dragi și prietenilor.

Zile favorabile: 8, 9, 18, 19, 27 și 28 octombrie.

LEU

În octombrie, nativii Leu vor avea un nivel ridicat de energie personală. Veți reuși foarte multe în acest sens, iar ceilalți din jurul vostru vă vor invidia. Puteți planifica orice activitate fizică pentru această lună, veți avea succes, inclusiv asupra corpului și aspectului vostru.

Este important ca în această perioadă să reușiți a distinge realul de fals. Gândiți-vă la ce valori sunt importante pentru voi și la fleacurile care vă ocupă inutil timpul! Astfel, vă veți putea înmulți succesele și vă veți consolida reputația.

Luna octombrie vă va aduce și câteva excursii plăcute, iar nevoia de comunicare va crește. Datorită flirtului, veți putea obține nu numai emoții plăcute, ci și cunoștințe interesante. În finalul lunii octombrie, astrele vă recomandă să vă focusați pe problemele de familie și treburile casnice.

Zile favorabile: 1, 2, 11, 12, 21, 22, 29 și 30 octombrie.

FECIOARĂ

Octombrie pentru nativii Fecioară nu va fi o perioadă plină de activități. Acesta va putea fi momentul potrivit pentru recuperare și odihnă, relaxare și introspecție. Veți putea să priviți evenimentele trecute dintr-o perspectivă nouă.

În același timp, veți putea evita auto-amăgirea și veți trage concluzii importante care vă vor ajuta să obțineți succesul în viitor. Prima jumătate a lunii octombrie va fi o perioadă bună pentru cumpărături.

Tot acum veți avea noroc în chestiuni financiare, va fi posibil să vă creșteți veniturile și să primiți cadouri. În a doua jumătate a lunii octombrie, veți beneficia de ceva mai multă comunicare, dar asta nu va crea tensiuni, ci dimpotrivă, conversațiile cu ceilalți vor fi interesante și plăcute.

Zile favorabile: 3, 4, 5, 13, 14, 23, 24 și 31 octombrie.

BALANȚĂ

Amplasarea planetelor în luna octombrie sugerează că nativii Balanță vor fi mai activi în comunicarea cu prietenii. În relațiile de prietenie, spiritul competitiv se va putea intensifica acum. Folosiți-l pentru auto-dezvoltare și nu vă invidiați prietenii!

Aceasta va fi cea mai bună utilizare a energiei astrale cu care Universul vă va îmbogăți în luna octombrie. În prima jumătate a perioadei, fiți atenți la aspectul vostru. Acesta este un moment minunat pentru a vă schimba stilul de îmbrăcăminte, sau a încerca o nouă coafură.

În comunicarea cu ceilalți, încercați să vă evidențiați farmecul personal. În a doua jumătate a lunii octombrie, vă așteaptă norocul în domeniul financiar, mulți dintre voi veți putea primi venituri suplimentare. În același timp, nu va trebui să vă răsfățați slăbiciunile.

Zile favorabile: 6, 7, 16, 17, 27 și 28 octombrie.

SCORPION

În octombrie, nativii Scorpion se vor putea concentra pe construirea unei cariere profesionale solide. Veți avea suficientă putere și energie pentru acest lucru. Dacă le aplicați în mod intenționat, veți putea obține rezultate bune.

Important este să fiți mai deciși, mai îndrăzneți, în unele momente mai altruiști. La fel de importantă este și succesiunea acțiunilor. În prima jumătate a lunii, apariția unei noi cunoștințe romantice în circumstanțe misterioase nu va fi exclusă.

Totuși, contextul astral din această lună indică și apariția unor sentimente neîmpărtășite. A doua jumătate a lunii octombrie va fi potrivită pentru ca să aveți grijă de aspectul vostru. Nu uitați de farmecul personal, care vă va ajuta în această perioadă să vă atingeți obiectivele.

Zile favorabile: 8, 9, 18, 19, 27 și 28 octombrie.

SĂGETĂTOR

Configurația planetară din luna octombrie sugerează că mulți nativi Săgetător vor simți o dorință de își face cunoștințe noi. Veți fi mai activi în a studia și mai perseverenți în dorința de a învăța mai mult.

Dacă sunteți implicați în activități casnice, atunci interesul vostru pentru sarcinile practice va crește semnificativ. În prima jumătate a lunii, veți putea fi ajutați în acest sens de prieteni. Acesta este un moment minunat pentru a face pace cu cei cu care v-ați certat pentru fleacuri.

Prima jumătate a lunii octombrie vă va aduce noi planuri de viitor. Dar în a doua jumătate a lunii, trebuie să vă asigurați că vă găsiți timp pentru a vă relaxa. Cu cât vă veți odihni mai bine, cu atât energia vă va reveni mai rapid.

Zile favorabile: 2, 11, 12, 21, 22, 29 și 30 octombrie.

CAPRICORN

Nativii Capricorn nu sunt de obicei predispuși să-și asume riscurle unor reacții impulsive dar în luna octombrie vor avea ocazional această calitate. Acum veți putea decide cu privire la schimbările importante care sunt deja întârziate sau se pregătesc în viața voastră.

Dar, pentru a face ultimul pas, va necesita un anumit curaj din partea voastră. Dacă veți lua decizii importante, calculați în continuare consecințele, deoarece va fi aproape imposibil să interveniți mai târziu!

În octombrie, astrele vă promit noroc în carieră și în activitățile profesionale, în relațiile cu oameni influenți și superiorii voștri. Ultima săptămână a lunii octombrie vă poate aduce idei grozave și noi prietenii sau chiar relații romantice.

Zile favorabile: 3, 4, 5, 13, 14, 23, 24 și 31 octombrie.

VĂRSĂTOR

Activitatea în relațiile personale și de afaceri ale nativilor Vărsător va continua să fie ridicată în luna octombrie. Veți avea tendința de a comunica mai deschis și mai direct cu ceilalți în această perioadă.

Uneori, această abordare va putea duce la mici conflicte dar, în general, va fi un mare plus, deoarece veți putea construi relații oneste și transparente. Prima jumătate a lunii va fi o perioadă favorabilă călătoriilor plăcute, în care vă veți extinde cercul de cunoștințe.

În a doua jumătate a lunii, veți putea obține un mare succes în activitățile voastre profesionale. Întâlnirea cu un vechi prieten vă va ajuta să respirați și să vă abateți atenția de la problemele cotidiene. Cineva vă va ajuta să vă înțelegeți pe voi înșivă.

Zile favorabile: 6, 7, 16, 17, 27 și 28 octombrie.

PEȘTI

Amplasarea planetelor pe cerul astral din octombrie indică faptul că nativii Pești ar trebui să acorde mai mare atenție sănătății lor. Activitatea fizică moderată vă va fi deosebit de utilă, va trebui să duceți un stil de viață cât mai activ și sănătos posibil.

De asemenea, veți putea manifesta o activitate ridicată în rezolvarea problemelor de zi cu zi, în îndeplinirea oricăror sarcini de rutină la locul de muncă. Veți putea face față acestor probleme și responsabilități mult mai repede decât de obicei.

Prima jumătate a lunii va aduce armonie în relația voastră de dragoste și vă va permite să vă bucurați de intimitate cu persoana iubită. În a doua jumătate a lunii, vă veți putea bucura de cunoștințe noi în timpul unei călătorii scurte.

Zile favorabile: 8, 9, 18, 19, 27 și 28 octombrie.