miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul lunii septembrie 2022. O perioadă în care înțelepciunea și atenția față de ceilalți vor fi pe primul plan

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Evenimente Informații utile - marți, 30 august 2022 Etichete: , , ,

Configurația planetelor din luna septembrie 2022 indică o creștere a înțelepciunii tuturor. Semnificația diferitelor teorii, planuri și idei va crește semnificativ. În această lună, majoritatea dintre voi vă veți analiza acțiunile și consecințele lor cu mare atenție și întotdeauna înainte de a începe ceva. Este important ca o astfel de meticulozitate să nu se transforme în nehotărâre.

În septembrie, abilitățile voastre analitice și intelectuale vor fi la un nivel înalt, ceea ce va ajuta la realizarea unor planuri mai detaliate. Implementarea lor va putea fi amânată pentru o perioadă viitoare, atunci când va apărea un moment mai favorabil pentru astfel de acțiuni.

De asemenea, discreția va crește în relațiile personale. Mai multă atenție va trebui acordată aranjamentelor vieții cotidiene. Aceasta va fi o perioadă bună pentru a vă face viața mai confortabilă. Va fi posibil să discerneți mai bine efectele acțiunilor voastre, veți reuși să vă concentrați mai mult asupra lor.

Este recomandat să faceți o remarcă sau să vorbiți deschis despre ceva, dar evitați să o repetați mai mult de două ori! În caz contrar, este puțin probabil ca relația cu interlocutorul vostru să beneficieze de pe urma acestor repetări. Critica voastră va fi luată în serios și va avea urmări constructive.

În ultima decadă a lunii septembrie, mulți dintre voi veți realiza adevărata valoare a relațiilor. Această perioadă va avea succes pentru a vă face noi cunoștințe, dar și pentru a începe noi relații amoroase. Dorința de a vă găsi sufletul pereche va spori, la fel și simțul vostru estetic.

BERBEC

Pentru nativii Berbec, prima jumătate a lunii septembrie va avea succes în tot ce înseamnă rezolvarea problemelor familiale și casnice. În relațiile cu rudele apropiate, veți fi foarte activi și veți discuta deschis tot ce nu vă convine. Prima jumătate a lunii va aduce eficiență la locul de muncă, datorită faptului că va fi mai ușor să găsiți compromisuri cu colegii și superiorii.

În a doua jumătate a lunii, accentul se va muta pe relațiile personale. Veți deveni mai atenți și mai toleranți atunci când veți interacționa cu persoanele de sex opus. O astfel de activitate, cuplată cu dorința de a stabili o relație serioasă și caldă, va fi motivul victoriilor și succeselor voastre în luna septembrie.

Zile favorabile: 4, 5, 14, 15, 23 și 24 septembrie.

TAUR

Contextul astral din prima jumătate a lunii septembrie indică o activitate sporită a nativilor Taur în domeniul comunicării, o tendință de a flirta și de a își face noi cunoștințe. Este important să evitați comportamentul agresiv față de alte persoane. Întâlnirile romantice nu sunt excluse în această perioadă, există o mare probabilitate de a începe o nouă relație de dragoste.

A doua jumătate a lunii septembrie este foarte potrivită pentru treburile casnice. Acesta este un moment bun pentru a face curățenie în locuință, pentru a zugrăvi, a începe sau a termina diverse reparații sau renovări. În această perioadă va fi interesant și plăcut să rezolvați problemele cotidiene și să puneți ordine în locuința voastră.

Zile favorabile: 6, 7, 16, 17, 25 și 26 septembrie.

GEMENI

În prima jumătate a lunii septembrie, nativii Gemeni vor trebui să se concentreze pe rezolvarea problemelor financiare. Acum poate apărea o modalitate foarte eficientă de a vă îmbunătăți situația financiară. Luna aceasta puteți să câștigați, să economisiți bani și să nu-i cheltuiți, așa cum ați făcut pe parcursul întregului sezon estival.

A doua jumătate a lunii septembrie poate fi dedicată odihnei. Vă așteaptă mai multă comunicare, noi oportunități de flirt și noi cunoștințe. Întâlniri și călătorii plăcute sunt foarte probabile. Nu ratați ocazia de a merge la un eveniment social sau la un picnic în afara orașului! Astfel de situații nu numai că vor fi plăcute, dar vă vor permite să vă faceți prieteni noi.

Zile favorabile: 1, 9, 10, 18, 19, 20, 27 și 28 septembrie.

RAC

Nativii Rac vor fi extrem de activi din punct de vedere fizic în prima jumătate a acestei luni. Continuați să faceți exerciții, antrenați-vă corpul! De asemenea, veți deveni mai curajoși și mai hotărâți. În același timp, veți putea cuceri pe cei din jur datorită farmecului vostru sporit în aceste momente.

În a doua jumătate a lunii, accentul se va muta asupra problemelor legate de casă, familie și finanțe. Aceasta este o perioadă bună pentru tranzacțiile imobiliare sau pentru achiziționarea unor bunuri de valoare. Veniturile voastre sunt în creștere acum, ceea ce va însemna condiții de viață mai confortabile.

Zile favorabile: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29 și 30 septembrie.

LEU

Nativii Leu vor trebui să folosească prima jumătate a lunii septembrie pentru relaxare și recuperare. Acordați-vă timp odihnei active și urmăriți-vă dieta! Dar nu trebuie să vă limitați sever în alimentație, vă puteți permite să vă bucurați de mâncărurile voastre preferate, dar numai în combinație cu activități în aer liber. Această perioadă vă poate îmbunătăți situația financiară.

A doua jumătate a lunii va fi grozavă pentru activitățile sportive. Rezultatele exercițiilor fizice vor fi aproape imediat vizibile în aspectul vostru. Această perioadă este, de asemenea, favorabilă relațiilor amoroase, care se vor dezvolta lin și armonios. Finalul lunii septembrie vă promite noi cunoștințe, cu oameni plăcuți.

Zile favorabile: 4, 5, 14, 15, 23 și 24 septembrie.

FECIOARĂ

Așezarea planetelor din prima jumătate a lunii septembrie sugerează că nativii Fecioară vor interacționa în mod activ cu prietenii și persoanele cu gânduri similare, precum și faptul că vor căuta noi contacte amicale. În această perioadă, obținerea sprijinului altora nu va fi dificilă. Veți putea să vă arătați calitățile și farmecul personal mai multor cunoscuți.

În același timp, veți fi sinceri și deschiși în relațiile cu oamenii care vă împărtășesc părerile. În septembrie, prieteniile se pot transforma fără probleme în relații romantice. În a doua jumătate a lunii, trebuie să acordați mai mult timp pentru odihnă. Tot în această perioadă veți avea posibilitatea de a câștiga venituri suplimentare.

Zile favorabile: 6, 7, 16, 17, 25 și 26 septembrie.

BALANȚĂ

Nativii Balanță își vor putea atinge obiectivele într-un mod activ și energic în prima jumătate a lunii septembrie, dar numai dacă se vor baza doar pe ei, pe propriile forțe și capabilități. Acesta este un moment bun de a vă folosi rezervele ascunse, pentru a realiza ceea ce vă doriți. Fiți mai hotărâți, mai îndrăzneți și mai deschiși!

A doua jumătate a lunii vă ajută să vă găsiți noi prieteni și asociați. Veți deveni mai activi în interacțiunea cu echipe și grupuri de oameni, în special cu cei ale căror interese le împărtășiți. A doua jumătate a lunii septembrie este propice demersurilor privind apărarea drepturilor și intereselor voastre cu ajutorul unei asociații sau organizații care se ocupă cu așa ceva.

Zile favorabile: 1, 9, 10, 18, 19, 20, 27 și 28 septembrie.

SCORPION

Extinderea propriilor orizonturi poate deveni dorința predominantă a nativilor Scorpion în prima jumătate a lunii septembrie. Acesta este un moment grozav pentru a efectua cercetări și experimente, mai ales dacă puteți obține sprijinul unor oameni care au aceleași idei. Această lună va fi, de asemenea, favorabilă călătoriilor, participării la diferite excursii și călătorii.

În a doua jumătate a lunii septembrie, pentru a vă atinge obiectivele, va trebui să vă combinați munca activă cu o odihnă plăcută. Cu cât vă faceți rutina zilnică mai ușoară, cu atât veți putea folosi mai eficient această perioadă a anului. Este esențial să vă placă foarte mult tipul de relaxare ales.

Zile favorabile: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 29 și 30 septembrie.

SĂGETĂTOR

Prima jumătate a lunii septembrie va oferi nativilor Săgetător o bună oportunitate de a-și atinge obiectivele. Adevărat, acum veți avea nevoie de mai multă determinare, curaj și chiar capacitatea de a vă asuma riscuri, dacă va fi necesar. Se recomandă combinarea acestor calități cu farmecul vostru nativ, deoarece tocmai acesta se va dovedi a fi principalul vostru atu.

A doua jumătate a lunii va fi potrivită pentru instruire în cadrul unor cursuri de specialitate. De asemenea, trebuie să înțelegeți clar că deciziile luate în acest moment vor fi aproape imposibil de schimbat. Tot în această perioadă, veți putea remedia cu ușurință relațiile amoroase. Dacă nu aveți încă un suflet pereche, priviți cu atenție în jurul vostru, cunoașteți-vă mai bine apropiații și mergeți la cât mai multe întâlniri!

Zile favorabile: 4, 5, 14, 15, 23 și 24 septembrie.

CAPRICORN

Poziția planetelor din prima jumătate a lunii septembrie indică faptul că nativii Capricorn ar trebui să își dezvolte în mod activ relația sentimentală. Pentru a face acest lucru, trebuie să adăugați în ea puțin mai multă dinamică și sinceritate. Discutați perspectivele viitoare cu persoana iubită! Acesta este un moment bun să luați inițiativa în relațiile de afaceri, unde puteți găsi noi parteneri.

A doua jumătate a lunii este potrivită pentru a lua decizii îndrăznețe și fără echivoc. Acum va fi ușor pentru voi să puneți punctul pe „i”. În ceastă perioadă, veți putea fi eficienți în rezolvarea problemelor legate de investiții, datorii și împrumuturi. Dacă veți fi consecvenți și hotărâți, cu siguranță vă veți atinge scopurile.

Zile favorabile: 6, 7, 16, 17, 25 și 26 septembrie.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător vor demonstra o activitate sporită în muncă în prima jumătate a lunii septembrie. Acesta este un moment bun pentru a lucra mai eficient. Prima jumătate a lunii va fi, de asemenea, un moment bun pentru a schimba ceva în activitatea voastră profesională. De asemenea, vă puteți schimba locul de muncă, dar merită să amintim faptul că, dacă veți lua o astfel de decizie, nu vă puteți întoarce înapoi.

A doua jumătate a lunii septembrie este bună pentru nativii creativi, deoarece își vor putea aplica talentele mai bine decât ceilalți. Din păcate, nu veți putea evita atacurile neprietenoase din partea oamenilor invidioși. Cineva vrea să vă perturbe planurile, așa că trebuie să fiți atenți în comunicare. Tratați necazurile cu umor, numai așa veți avea șansa de a evita ceva negativ.

Zile favorabile: 9, 10, 18, 19, 20, 27 și 28 septembrie.

PEȘTI

Prima jumătate a lunii septembrie va fi o perioadă foarte romantică pentru nativii Pești. Veți interacționa în mod mai activ cu sexul opus, veți lua inițiativa mai des. În această perioadă, sunt probabile noi cunoștințe, ceea ce poate duce la începutul unei relații serioase. În uniunile deja existente, trebuie să acordați mai multă atenție petrecerii timpului liber și divertismentului în comun.

Este recomandat să adăugați mai mult romantism și elemente de aventură în relația voastră. În a doua jumătate a lunii septembrie, va fi nevoie să vă concentrați pe treburile casnice. Acum vă puteți descurca mai ușor decât de obicei. În activitățile profesionale, de asemenea, va fi mai simplu să rezolvați problemele complexe.

Zile favorabile: 3, 11, 12, 21, 22, 29 și 30 septembrie.