sâmbătă, 20 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 1-6 august 2022. Perioadă favorabilă întăririi relațiilor personale și auto-dezvoltării

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Cultură Informații utile - sâmbătă, 30 iulie 2022 Etichete: , , ,

Amplasarea planetelor în prima jumătate a acestei săptămâni indică o dorință puternică de libertate și independență personală. În același timp, veți aprecia mai mult stabilitatea în relațiile personale și de afaceri.

În această perioadă, vă veți putea exprima într-un mod original, precum și întări relațiile personale. Acum va fi posibil să înțelegeți mai bine prioritățile într-o relație, precum și să înțelegeți mai bine ce puteți oferi sufletului vostru pereche.

Prima jumătate a săptămânii este excelentă pentru auto-exprimare, pentru descoperirea de noi talente și abilități. A doua jumătate a săptămânii este destul de favorabilă, deoarece vă deschide noi perspective de auto-dezvoltare.

Trebuie să fiți mai atenți la orice oferte primite în această perioadă: pot fi nu numai tentante, ci și cu adevărat promițătoare. În weekend veți comunica mai mult cu persoane străine, deoarece sunt șanse mari să plecați într-o călătorie.

BERBEC

De la nativii Berbec este de așteptat să aibă o mulțime de schimbări în această săptămână, și nu de cea mai plăcută natură. Dacă ați acumulat deja un număr suficient de sarcini casnice, care nu mai pot fi amânate, atunci acum va trebui să le rezolvați urgent.

Tot în această perioadă este posibilă deteriorarea relațiilor în familie, în special cu unul dintre părinți. Încercați să nu aveți nicio inițiativă fără aprobarea lor! În caz contrar, acest lucru va provoca o reacție negativă din partea părintelui, până la un conflict puternic.

Dacă simțiți că un conflict se pregătește cu adevărat, găsiți o scuză sau un pretext pentru a pleca, dezamorsând astfel situația. În dragoste și în relațiile voastre romantice, în această săptămână totul merge grozav.

TAUR

În această săptămână, nativilor Taur le este recomandat să petreacă mai mult timp în mediul familial, în confort și căldură sufletească, printre cei dragi. Cu siguranță veți dori să decorați casa cu ceva frumos.

Cumpărați un tablou, o oglindă, un corp de iluminat, un covor sau orice altceva care va adăuga frumusețe și confort. Totodată, această săptămână nu este propice excursiilor, contactelor cu persoane străine.

Când comunicați cu cei cunoscuți, încercați să respectați tactul diplomatic! Acum veți fi înclinați să vorbiți mai mult decât să vă ascultați interlocutorul. Și cu această abordare, puțini sunt cei care doresc să aibă o conversație cu voi. Dacă urmați un curs, este posibil să aveți dificultăți de a învăța în această săptămână.

GEMENI

Nativii Gemeni vor trebui să muncească din greu în această săptămână. Acum ar trebui să fiți mai atenți atunci când luați decizii cu privire la cheltuielile financiare și mai ales atunci când gestionați numerar.

De asemenea, crește probabilitatea producerii unor daune materiale din accidente tehnice, avarii sau probleme cu energia electrică. Ca urmare, pot apărea cheltuieli neplanificate.

Aveți grijă la dispozitivele electrice, la obiectele ascuțite, de tăiere și perforare, deoarece este posibilă vătămarea! În același timp, acesta este un moment excelent pentru călătorii scurte și întâlniri romantice, unde vă puteți bucura de o comunicare plăcută.

RAC

În această săptămână, nativii Rac vor avea tendința de a acționa prea dur și direct, ceea ce va provoca probiul celorlalți. Deși, poate vouă vi se va părea că nu voi provocați oamenii, ci ei vă obligă să acționați în acest fel.

În orice caz, această săptămână este foarte probabil să fie asociată cu conflicte, certuri și susținerea dreptului de a acționa în felul vostru. Dacă sunteți într-o relație, atunci linia principală de luptă va fi cu persoana iubită.

În mod caracteristic, nici voi, nici partenerul vostru nu veți fi dispuși să faceți concesii, așa că va fi extrem de dificil să ajungeți la un compromis. Încercați să nu duceți lucrurile la extreme! În altă ordine de idei, o creștere a veniturilor și unele achiziții dezirabile sunt posibile în această săptămână.

LEU

Astrele sfătuiesc nativii Leu să acționeze cât mai discret în această săptămână și să își direcționeze activitatea spre auto-îmbunătățire. Acesta este momentul în care nevoile personale și egoismul de tip sănătos sunt prioritare.

Începeți să petreceți mai mult timp pentru îmbunătățirea aspectului vostru. Puteți face modificări în imagine, schimbându-vă părul, machiajul, stilul vestimentar sau vă puteți corecta comportamentul.

De asemenea, puteți începe un ciclu de exerciții fizice, de exemplu, cumpărându-vă un abonament la sală. Acest lucru este important, pentru că acum pot apărea probleme de sănătate în această săptămână. În acest sens, este posibil să fiți limitați în acțiuni pentru un timp.

FECIOARĂ

În această săptămână, nativii Fecioară sunt sfătuiți să ducă un stil de viață calm și să nu planifice nimic important. Încercați să luați o pauză de la grijile cotidiene și să vă aduceți starea de spirit în echilibru.

Acesta este un moment bun pentru o vacanță la plajă și pentru înot în ape deschise (râu, lac, mare). Vizitați un ștrand sau sauna mai des, acordați mai multă atenție îmbunătățirii sănătății. Ajutorul dezinteresat va avea un efect benefic asupra stării voastre de spirit, așa că nu-i refuzați pe cei care o cer.

Relațiile cu prietenii vor fi cel mai fierbinte subiect al săptămânii. O ceartă cu cineva dintr-un cerc apropiat vouă nu este exclusă. Dacă aveți un partener nou, atunci încercați să nu apăreți cu el în compania prietenilor, deoarece acest lucru poate duce la o situație conflictuală.

BALANȚĂ

În general, nativii Balanță pot avea complicații în carieră sau în activitățile profesionale în această săptămână. Vă așteaptă obstacole în drumul spre atingerea obiectivului vostru. Pentru tot ceea ce aspirați și vreți să realizați, va trebui să perseverați și să nu faceți compromisuri.

Astrele vă sfătuiesc să acționați decisiv doar în cazurile în care simțiți că cineva încearcă să vă împingă înapoi sau să vă distragă. Este posibil ca unele complicații la locul de muncă să fie oarecum legate de schimbări în relația de familie sau conjugală.

Evenimente fericite și vesele vor avea loc în această săptămână. Încercați să petreceți mai mult timp cu prietenii! Ei vă vor sprijini întotdeauna și vă vor ajuta dacă este necesar. În câmpul vostru vizual vor apărea oameni noi, cu care veți avea o comunicare pe cât de plăcută, pe atât de utilă.

SCORPION

Nativii Scorpion se vor simți ca și cum ar fi în centrul atenției publicului, în această săptămână. Vă veți remarca într-un fel sau altul din mulțime, lumea va vorbi despre voi. E posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza schimbărilor în statutul vostru social sau profesional.

De exemplu, vi se va oferi o promovare, în urma căreia colegii de muncă vă vor acorda o atentie deosebită. Sau poate cineva vă oferă o verighetă și o inimă, iar la nunta voastră toată lumea se va uita doar la voi (ceea ce este firesc).

Sau veți excela într-un anumit domeniu, de exemplu, să câștigați o competiție sportivă. Totuși, această perioadă nu este cel mai bun moment pentru călătoriile lungi. Pe parcursul acestora, puteți întâlni o varietate de obstacole care vă vor complica viața.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător sunt sfătuiți în această săptămână să aibă grijă să nu ajungă în situații asociate cu risc crescut, deoarece probabilitatea de rănire, fracturi, arsuri, tăieturi sau mușcături de insecte și animale este mare.

În plus, trebuie avut în vedere că rănile suferite în această perioadă nu se vor vindeca foarte repede. Este recomandat să fiți mai atenți cu banii. Este recomandat să nu utilizați banii altora și nici să împărțiți responsabilitatea gestionării banilor altor persoane.

Păstrați cardul bancar într-un loc sigur: cazurile de pierdere sau furt nu sunt excluse. În același timp, acesta este un moment favorabil pentru călătorii pe distanțe lungi, călătorii turistice. Este posibil ca pe parcurs să vă aștepte întâlniri plăcute, cunoștințe, noi și relații romantice.

CAPRICORN

Pentru nativii Capricorn care sunt într-o relație, această săptămână este foarte probabil să fie foarte agitată. Manifestarea mai violentă va veni din partea unei persoane dragi, iar voi veți fi incluși în această comunicare dinamică.

Aceasta poate fi ori o confruntare obișnuită, un conflict obișnuit din familie, fie un efort comun, intens, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață sau renovărilor în locuință. În acest caz, săptămâna curentă este potrivită pentru prima etapă a renovării, când puteți demola ceea ce nu mai corespunde dorințelor voastre.

Această perioadă vă poate mulțumi din punct de vedere al veniturilor financiare și al micilor plăceri. De exemplu, puteți recupera inopinat o datorie de care ați uitat. Sau veți simți o creștere a nevoilor amoroase și veți petrece mai multe momente plăcute alături de persoana iubită.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător vor trebui să muncească din greu în această săptămână, iar acest lucru le poate afecta negativ sănătatea. Trebuie să vă economisiți energia alternând odihna cu munca. Este posibil ca sănătatea voastră să se înrăutățească din cauza declanșării unui fel de proces inflamator, care va fi însoțit de o creștere a temperaturii corpului.

Tot în această săptămână, relația voastră cu cineva cunoscut, vecini sau rude se poate deteriora. În general, fundalul situației va fi tensionat, este posibil să primiți o mulțime de vești proaste în acest sens.

Încercați să nu vă implicați în discuțiile despre tot felul de zvonuri și bârfe: acest lucru nu va face decât să încurce și mai mult situația. Totuși, acesta este un moment minunat pentru a vă consolida relațiile conjugale. Pacea și dragostea vor domni între voi și partenerul vostru.

PEȘTI

În această săptămână, nativii Pești se pot aștepta la anumite complicații în relațiile cu cei apropiați. Partenerul vostru și-ar putea schimba comportamentul, ceea ce nu vă va plăcea deloc. Este posibil să existe un conflict între unul dintre prietenii voștri și o persoană dragă.

Veți fi geloși sau veți fi puși înaintea unei alegeri dificile: fie eu, fie prietenii. Dacă sunteți căsătoriți și, în același timp, aveți o relație de prietenie mai veche, atunci aceasta din urmă va avea de suferit.

Este posibil ca bugetul familiei să fie supus unei presiuni puternice din cauza cheltuielilor mari din ultima vreme. Încercați să acordați mai mult timp aspectului vostru fizic! De exemplu, vă puteți face un abonament la o sală de fitness sau la o piscină.