miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 10-16 octombrie 2022. Vitalitate, poftă de viață și un plus de altruism

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Blog Cultură Evenimente Informații utile - sâmbătă, 8 octombrie 2022 Etichete: ,

În prima jumătate a acestei săptămâni, veți simți cum vă cuprinde un val de energie și entuziasm. Dorința de dezvoltare personală va crește, vor exista mai multe oportunități de a vă folosi abilitățile și talentele.

Cu toate acestea, este recomandat să acționați numai dacă veți fi siguri de utilitatea acțiunilor voastre. În caz contrar, activitatea voastră nu va face decât să încurce sau să agraveze situațiile respective.

În relațiile personale, dinamica și pasiunea vor crește, sentimentele vor fi reînnoite. Prima jumătate a săptămânii va fi favorabilă noilor cunoștințe romantice, pentru persoanele adulte singure, care caută o relație de dragoste.

În a doua jumătate a săptămânii, veți găsi noi modalități care vă vor ajuta să vă apropiați de țelurile voastre! Comunicarea vă poate îmbunătăți starea de spirit și poate deveni un catalizator pentru noi idei pozitive.

Sfârșitul de săptămână va fi potrivit pentru a practica activități precum muzica, dansul sau desenul. De asemenea, interesul pentru evenimente religioase va crește. Veți face tot posibilul pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie.

BERBEC

Nativii Berbec în această săptămână vor putea găsi o înțelegere completă în parteneriatele lor. Acest lucru se va aplica atât relațiilor de afaceri, cât și celor sentimentale. Dacă ați avut recent unele dezacorduri cu persoana iubită, atunci este recomandat să vorbiți mai des și să nu vă fie teamă să discutați despre cele mai sensibile subiecte.

Dorința de a face compromisuri va fi reciprocă, astfel încât în această perioadă veți putea rezolva toate problemele litigioase. Acesta va fi un moment excelent pentru a semna orice document de parteneriat, inclusiv actele de căsătorie.

Alte teme pozitive ale săptămânii care vă sunt recomandate se referă la sănătatea și starea voastră de bine. Veți putea începe un ciclu de măsuri terapeutice și preventive. De exemplu: întărirea imunității, vizitarea piscinei sau a sălii de fitness.

TAUR

Pentru nativii Taur, săptămâna se va dezvolta favorabil, facilitând rezolvarea unor probleme importante. Nu sunt excluse cheltuielile financiare, datorită cărora veți putea face câteva achiziții necesare. De exemplu, veți putea repara aparate electrocasnice defecte sau chiar le veți înlocui cu altele noi.

Pentru nativii aflați în căutarea unui loc de muncă, șansele de reușită vor crește. În această perioadă, probabilitatea unei cunoștințe romantice în timpul unei scurte călătorii este mare. Dacă aveți deja o persoană dragă, atunci relația voastră se va dezvolta armonios.

Acei dintre voi care aveți relații recente, veți primi mărturisiri de dragoste și tot felul de semne de atenție și manifestări de simpatie. Dacă sunteți împreună cu partenerul de mai mult timp, în această perioadă veți dori să vă legalizați relația cu o căsătorie oficială.

GEMENI

Pentru nativii Gemeni, această săptămână va fi propice dragostei și creativității. În această perioadă vi se va părea că în fața voastră se deschid perspective strălucitoare. Și în multe privințe va fi adevărat. Naativii îndrăgostiți vor experimenta o perioadă excelentă pentru relațiile lor.

Vă așteaptă mărturisiri de dragoste, cadouri, distracție, toate vă vor lăsa impresii plăcute. Acum puteți vizita săli de concert și teatru, ringuri de dans. Puteți planifica o excursie cu copiii la circ sau la grădina zoologică.

În viața de familie, totul va decurge bine. Dacă locuiți cu părinții sau bunicii, atunci acum veți putea vorbi despre un subiect delicat precum moștenirea. La consiliul de familie veți găsi împreună soluția potrivită. Toate treburile casnice din această perioadă vor fi cel mai bine făcute împreună.

RAC

Nativii Raci în această săptămână vor putea restabili relațiile cu acele rude cu care înainte nu au avut o înțelegere adecvată. În primul rând, acest lucru se va putea aplica părinților, fraților, surorilor, inclusiv verilor.

În general, relațiile cu alte persoane se vor dezvolta armonios. Aceasta va fi una dintre acele săptămâni rare în care vă va fi la fel de plăcut să fiți peste tot: acasă cu cei dragi, în singurătate sau pe drum – în orice situație vă veți simți grozav.

Abțineți-vă de la consumul excesiv de alcool în weekend! Va acționa asupra voastră în mod negativ, ceea ce va putea duce la consecințe adverse. Astfel, comunicarea cu ceilalți membri ai familiei va fi armonioasă. Veți simți cât de minunat este să fiți în mijlocul celor dragi.

LEU

Astrele îi sfătuiesc în această săptămână pe nativii Leu să se concentreze pe studiile, contactele și pe mobilarea locuinței lor. Va fi posibil să primiți informații neașteptate de la prieteni sau cunoscuți care vă vor împărtăși vești interesante.

De exemplu, veți vizita pe cineva apropiat și veți admira cum acesta și-a renovat sau mobilat apartamentul. Impresionați de ceea ce veți vedea, veți dori să faceți ceva similar pentru voi. Săptămâna aceasta va avea ca prioritate rezolvarea problemelor casnice.

Între timp, la mijlocul săptămânii, relațiile cu o persoană dragă se pot deteriora. Rețineți-vă gelozia și nu dați motive pentru astfel de manifestăr! Nativii familiști vor trebui să acorde mai multă atenție creșterii copiilor.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta va fi minunată pentru nativii Fecioară. Datorită unei atitudini atente și pline de tact față de oamenii din jurul vostru, le veți putea atrage simpatia. Experimentele privind noul vostru aspect vor fi efectuate cu succes.

Acum vă veți putea schimba coafura, culoarea părului, stilul de îmbrăcăminte sau comportamentul. Toate acestea vor fi percepute pozitiv de către oamenii din jur. Cel mai probabil, veți auzi complimente adresate de mai multe ori, precum și o atenție sporită față de voi din partea sexului opus.

Aceasta va fi o perioadă propice pentru noi cunoștințe, călătorii și studiu. Un alt subiect preferat în această săptămână va fi legat de carieră și bani. De exemplu, va fi posibil să primiți o ofertă pentru a ocupa o slujbă mai bine plătită.

BALANȚĂ

În această săptămână, nativii Balanță își vor putea umple golurile în cunoștințe și își vor extinde orizonturile. Acest lucru se va putea face cel mai bine dacă veți călători, veți cunoaște alte tradiții culturale, atunci când veți contacta oameni din alte țări sau regiuni.

Dacă nu aveți ocazia să plecați în străinătate, comunicarea pe Internet vă va oferi noua experiență dorită. Această perioadă va fi favorabilă dezvoltării personale, precum și practicilor spirituale. Interesul vostru pentru tot ceea ce este misterios și interzis va crește.

Problemele care v-au îngrijorat în ultima vreme vor putea fi rezolvate rapid acum. Mintea voastră extrem de curioasă și tendința de a efectua anumite investigații vă vor ajuta să găsiți soluția la orice situație cu care vă veți confrunta.

SCORPION

În această săptămână, pentru nativii Scorpion multe activități vor putea fi făcute mult mai ușor. Va fi vremea cadourilor și surprizelor plăcute, a împlinirii dorințelor voastre. Pentru a materializa unele dintre planurile mai vechi, nu va trebui să faceți un efort prea mare, multe se vor dezvolta de la sine, ca prin magie.

Interesul vostru pentru cunoștințele ezoterice și pentru tot ceea ce este misterios va fi în creștere. Acest lucru se va datora în mare parte apariției în viața voastră a unor fenomene ciudate și misterioase: vise foarte reale sau presimțiri.

Abilitățile voastre extrasenzoriale se vor intensifica în această perioadă (mai ales în ceea ce privește darul previziunii). Un alt subiect care vă va încânta va fi reactivarea relațiilor cu un prieten vechi, de care nu mai auziseți de mult. În weekend, planificați-vă mai mult timp pentru somn: trebuie să vă recuperați!

SĂGETĂTOR

În această săptămână, nativilor Săgetător li se recomandă să se concentreze pe execuția planurilor proprii și merită să depună toate eforturile pentru a face acest lucru. Multe dintre sarcinile voastre pe care nu le-ați putut demara înainte, vor începe să fie rezolvate cu succes.

Circumstanțele externe vă vor favoriza acțiunile. Relațiile cu părinții se vor îmbunătăți. Aceasta va fi o perioadă favorabilă pentru a participa la evenimente de divertisment sau petreceri amicale.

În relațiile conjugale, însă, contradicțiile se pot intensifica. Mai mult, voi înșivă veți putea deveni inițiatorii unor situații conflictuale din cauza unor judecăți critice. Încercați să fiți mai atenți cu acei oameni de care soarta v-a legat!

CAPRICORN

Nativii Capricorn vor avea un timp favorabil săptămâna aceasta pentru a rezolva problemele legate de studii și călătorii. Dacă această perioadă v-a prins într-o excursie turistică, atunci veți descoperi multe impresii și cunoștințe interesante.

În orice afacere pe care decideți să v-o asumați, veți simți sprijinul oamenilor din jurul vostru. O combinație reușită de circumstanțe vă va însoți în rezolvarea problemelor importante. De exemplu, dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, atunci în aceste zile veți găsi o slujbă care să răspundă tuturor așteptărilor voastre.

Între timp, va trebui să vă abțineți de la contactul cu străinii. În această perioadă, inamicii voștri secreți își vor putea dezvălui adevărata atitudine față de voi. Marcați astfel de oameni în memoria voastră și continuați să fiți cât mai atenți cu ei!

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător, această săptămână va fi excelentă pentru dragoste, creativitate și studiu. Viața nativilor studenți va fi plină de experiențe plăcute. Veți stabili relații excelente cu profesorii, veți putea completa toate restanțele din studii.

Pentru ceilalți nativi, aceasta va fi o perioadă propice pentru relațiile romantice. Întărirea acestora vă va ajuta să vă faceți viața sentimentală deosebit de luminoasă și plăcută. Un succes deosebit vor avea cei căsătoriți, cu copii.

Veți putea să vă îmbunătățiți relațiile cu copiii voștri, să vă descoperiți talentul pedagogic. Veți face ceva frumos pentru ei, de exemplu veți merge cu ei la teatru, la circ, la un concert sau un alt eveniment de divertisment.

PEȘTI

Pentru nativii Pești, această săptămână va fi asociată cu dezvoltarea vieții de familie. Aceste zile vor putea însemna o renaștere a familiei. Veți putea să vă redescoperiți partenerul, să vedeți mai multe dintre aspectele lui pozitive.

Săptămâna aceasta vă va oferi posibilitatea de a vă compara relația voastră cu a altor cupluri. Cel mai probabil, o astfel de comparație vă va aduce beneficii. Vă va arăta câte plusuri există la persoana iubită și cât de armonios se dezvoltă relația voastră.

Uneori poate fi util să vă priviți viața din exterior. În probleme de carieră, va fi mai bine să faceți o pauză în această perioadă și să nu vă grăbiți în a lua inițiative. Încercați să vă abțineți de la călătorii lungi în această perioadă, deoarece mașina se poate defecta! Weekend-ul vă va aduce multe situații vesele.