sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 12-18 decembrie 2022 vă ajută să vă descoperiți talente noi și vă amplifică dorința de libertate

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Evenimente Informații utile Știință - sâmbătă, 10 decembrie 2022

Prima jumătate a acestei săptămâni vă aduce oportunități grozave de a vă atinge potențialul maxim. Vă veți putea folosi mai ușor imaginația, veți descoperi noi talente în voi înșivă. Majorității abilităților voastre, în această perioadă, le veți putea găsi utilizări practice.

În relațiile personale, prima jumătate a săptămânii vă poate aduce surprize plăcute. Sunt foarte probabile noi cunoștințe, întâlniri neașteptate și întâlniri de dragoste neobișnuite. Cu toate acestea, merită să vă amintiți că accentul nu trebuie pus pe numărul de conexiuni, ci pe calitatea acestora.

Se recomandă în această perioadă să vă abțineți de la orice fel de excese. A doua jumătate a săptămânii vă va permite să vedeți noi perspective ale situațiilor în care sunteți implicați. Foarte probabil veți întâlni oameni care vă pot sprijini și vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele.

Această săptămână va fi o perioadă minunată pentru propria dezvoltare personală, dar trebuie să evitați luarea unor decizii spontane. Dorința excesivă de libertate din aceste zile poate deveni un obstacol în calea succesului vostru.

BERBEC

În prima jumătate a săptămânii, relațiile sentimentale ale nativilor Berbec vor fi întărite. În aceste zile, astrele vă sfătuiesc să apăreți în public mai des împreună cu partenerii voștri și să rezolvați împreună orice problemă cu care vă veți confrunta.

Va fi posibilă o călătorie în doi, probabil o călătorie turistică, într-o altă țară sau într-o regiune îndepărtată. De asemenea, veți putea fi invitați la un fel de eveniment solemn: de exemplu, pentru a sărbători o nuntă sau o aniversare.

În a doua jumătate a săptămânii, atenția voastră se va muta cel mai probabil către rezolvarea problemelor legate de carieră și financiare. Puteți obține o creștere de salariu sau un bonus. Având în vedere că se apropie Crăciunul, încasările financiare suplimentare vă vor fi foarte utile: în weekend veți putea face mai multe achiziții.

TAUR

În prima jumătate a săptămânii, nativii Taur își vor putea trata cu succes răceala sau bolile cronice de care suferă. Starea voastră de bine se va îmbunătăți semnificativ. Aceasta va fi o perioadă favorabilă pentru a avea intervenții chirurgicale sau a începe o nouă dietă.

Dacă sunteți fumători și vreți să renunțați la obicei, încercați acest demers începând de luni. Aceasta va fi o zi favorabilă pentru a scăpa de orice dependențe psihologice și fiziologice. A doua jumătate a săptămânii va fi mai ambiguă decât prima.

Veți simți un val de forță și optimism, dorința de cunoaștere va crește, ceea ce vă va afecta pozitiv studiile. Încercați să evitați acțiunile ilegale și nu interacționați cu persoane dubioase, deoarece asemenea acțiuni pot duce la complicații legale și vă poate afecta negativ reputația!

GEMENI

Pentru nativii Gemeni, prima jumătate a săptămânii va fi pozitivă în multe privințe. Eforturile nativilor care au copii vor fi încununate de succes, copilul vostru se va comporta mai disciplinat decât de obicei. În relațiile conjugale, acum va fi mai profitabil pentru voi să vă lăsați conduși de parteneri.

Încercați să percepeți în mod recunoscător inițiativele venite de la cei dragi! Arătați-vă calitățile precum flexibilitatea și abilitățile de comunicare! Acest lucru vă va ajuta să depășiți mai ușor dificultățile întâmpinate.

A doua jumătate a săptămânii vă va cere să fiți gata să acționați rapid și eficient. S-ar putea să vă treziți într-o situație în care veți avea puțin timp de reacție. De exemplu, accidentele tehnice, avariile aparatelor electrocasnice nu vor fi excluse.

RAC

În prima jumătate a săptămânii, starea de sănătate a nativilor Rac va fi direct proporțională cu ordinea din locuință și de la locul de muncă. Astrele vă recomandă să efectuați o curățenie generală în casă, să îndepliniți toate sarcinile casnice, să aruncați ceea ce nu vă este necesar și să vă curățați spațiul de locuit.

De asemenea, nu uitați de măsurile preventive de sănătate! A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu îmbunătățirea relațiilor sentimentale. Dacă nu ați reușit să ajungeți la o înțelegere cu partenerul vostru, puteți apela la medierea celor apropiați.

Relațiile cu prietenii în această perioadă vor fi grozave. Veți simți un sprijin real din partea lor. Între timp, aceste zile nu sunt cele mai bune pentru a contacta autoritățile cu eventuale solicitări oficiale. Weekend-ul va fi cu adevărat odihnitor pentru voi.

LEU

Pentru nativii Leu care au copii, în prima jumătate a săptămânii vă veți bucura de un moment favorabil privind creșterea copiilor. Veți face tot posibilul pentru a aranja o distracție pentru copilul vostru. Veți duce copilul la circ sau la teatrul pentru copii. Interacțiunea activă cu copiii va avea un efect benefic asupra voastră.

Cel mai probabil, veți putea experimenta o ascensiune creativă. Aceste zile sunt foarte potrivite pentru surprinderea ulterioară a celor dragi, prin cumpărarea de acum a cadourilor specifice sărbătorilor de iarnă.

Veți folosi eficient a doua jumătate a săptămânii pentru a rezolva problemele practice actuale și pentru a pune lucrurile în ordine. Veți avea suficientă energie și dorință să faceți curățenie acasă și să puneți ordine în documente la locul de muncă.

FECIOARĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Fecioară sunt încurajați să se ocupe de problemele casnice, precum și de cele materiale. Va fi vorba în primul rând despre achizițiile necesare înaintea sărbătorilor de iarnă, dar și de fnalizarea cu succes a sarcinilor cotidiene.

Încercați să predați aparatele de uz casnic defecte pentru reparații sau cumpărați altele noi pentru a le înlocui! Scăpați de tot ce este învechit și inutil! Astrele vă sfătuiesc să nu uitați de rudele mai în vârstă și de părinți. Aveți grijă de ei, întrebați-i dacă au nevoie de ajutorul vostru!

A doua jumătate a săptămânii vă poate revitaliza relațiile voastre romantice. Veți face sau veți avea o surpriză plăcută pentru sau de la persoana iubită. De asemenea, încercați să fiți ceva mai atenți, delicați și toleranți cu partenerii voștri!

BALANȚĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Balanță vor fi implicați într-o comunicare intensă. Va fi posibil să vi se ceară să oferiți un ajutor unui prieten sau vecin. Fiind angajați în treburile voastre nu tocmai urgente, veți dobândi o experiență utilă și vă veți extinde cercul de prieteni.

Ajutându-i pe unii să-și rezolve problemele, veți dezvolta un potențial pozitiv care vă va reveni înapoi prin recunoștința celorlalți. Va fi, de asemenea, un moment minunat pentru a studia, a trece examene și teste.

A doua jumătate a săptămânii va fi ceva mai ambiguă pentru relațiile conjugale. Nu sunt excluse situațiile conflictuale și neînțelegerile cu partenerii de viață. În același timp, bunăstarea materială în familie se va îmbunătăți, deoarece vor fi posibile achiziții majore pentru locuință.

SCORPION

La începutul săptămânii, nativii Scorpion își vor îmbunătăți considerabil situația financiară. Acest lucru se va datora primirii unui bonus sau a unei alte recompense financiare. Veți folosi aceste recompense financiare pentru a vă face condițiile de viață mai confortabile.

De asemenea, aceste zile vor fi favorabile pentru a cumpăra aparate electrocasnice, indiferent că veți putea accesa programul Rabla pentru electrocasnice sau nu. Toate acestea vor ajuta la îmbunătățirea atmosferei în familie.

A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu contacte intense, călătorii, treburi și agitația specifică înaintea sărbătorilor de iarnă. Relațiile de familie vor fi întărite în mod semnificativ. Încercați să nu vă suprasolicitați cu prea multă muncă! Acest lucru vă poate afecta negativ sănătatea.

SĂGETĂTOR

La începutul săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Săgetător să-și țină impulsurile sub control strict. Multe vor depinde de inițiativa și energia voastră. Acum sunteți aproape liberi de influențe și restricții externe și puteți modela singuri evenimentele vieții voastre.

Dacă la unele întrebări răspunsurile nu vă sunt pe deplin clare, nu ezitați să cereți sfaturi de la persoane mai erudite: cu siguranță vă vor ajuta. Rolul prietenilor, cunoscuților și rudelor va fi în creștere în aceste zile.

A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu o creștere a veniturilor. Veți putea face achiziții mai mari sau mai mici, important este să vă abțineți de la a cheltui bani la loterie sau pe jocuri de noroc. De asemenea, vor fi zile favorabile pentru a cumpăra cadouri de Crăciun pentru cei dragi.

CAPRICORN

În prima jumătate a săptămânii, nativii Capricorn sunt sfătuiți de astre să își găsească timp pentru relaxare. În singurătate vă veți simți acum cel mai confortabil, veți putea să vă calmați și să vă relaxați, să vă găsiți echilibrul interior atât de important.

Astfel, veți acumula energia de care veți avea nevoie în a doua jumătate a săptămânii. De joi veți redeveni energici și optimiști. Aceste zile vor fi favorabile pentru orice activități și planuri creative, veți putea iniția surprize plăcute pentru cei dragi.

În același timp, trebuie să vă feriți de a întreprinde orice fel de acțiuni despre care știți deja că nu vor fi pe placul părinților voștri și celorlalți membri ai familiei, altfel nu veți putea evita izbucnirea unor conflicte spontane.

VĂRSĂTOR

În prima jumătate a săptămânii, nativii Vărsător vor fi concentrați pe viitor cu toate gândurile lor. Deși deja aveți tendința de a visa și de a trăi puțin înaintea evenimentelor, înaintea realității, acum această calitate se va manifesta în mod strălucitor.

Veți simți accentuarea darului previziunii și veți putea anticipa unele evenimente. De aceea, aceste zile sunt recomandate pentru a fi folosite pentru planificarea vacanței de iarnă. De asemenea, vor fi zile favorabile pentru a vă extinde cercul social, dezvoltarea personală și starea de bine.

A doua jumătate a săptămânii nu va fi propice activităților publice. Este mai bine să petreceți această perioadă relaxându-vă în mijlocul familiei. Practicile spirituale, sesiunile de meditație și relaxare vor fi foarte eficiente în acest sens.

PEȘTI

În prima jumătate a săptămânii, nativii Pești își vor putea atinge obiectivele dorite dacă vor acționa în mod persistent și consecvent. În această perioadă, veți putea fi ajutați de oameni cu funcții de putere. Dacă soluția unor probleme va depinde de părinți, nu ezitați să îi contactați pentru asistență: va fi puțin probabil să vă refuze.

Luni și marți, vă veți putea împrumuta sau veți împrumuta pe cineva bani. A doua jumătate a săptămânii va merge destul de bine. Anturajul vostru social va include oameni noi, care foarte curând vor avea gânduri similare cu voi.

În plus, veți învăța o mulțime de lucruri interesante și utile, veți fi la curent cu cele mai recente vești. De asemenea, weekend-ul va fi perfect pentru a călători în afara localității de domiciliu în compania prietenilor și rudelor.