miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 12–18 septembrie 2022. Creativitatea intelectuală și dragostea la prima vedere vor fi în prim-plan

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Cultură Fără categorie Informații utile - sâmbătă, 10 septembrie 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi favorabilă creativității intelectuale. Inspirația vă favorizează să scrieți poezii sau să performați în alte activități artistice, să participați la concursuri intelectuale ori doar să practicați jocuri de societate cu prietenii. De asemenea, veți avea o mai bună înțelegere asupra celor din jur, dar și a adevăratelor voastre necesități.

În a doua jumătate a săptămânii sunt foarte probabile noi cunoștințe, unele neobișnuite sau neașteptate. Acum, simpatiile spontane vor apărea foarte repede, iar cei singuri se vor îndrăgosti la prima vedere. În relațiile deja existente va trebui să găsiți o nouă modalitate de a petrece timpul alături de parteneri.

În schimb, astrele nu vă recomandă în această perioadă planificarea sau efectuarea tranzacțiilor financiare, mai ales cele cu sume mari. Weekend-ul va fi un moment propice pentru a vă realiza ideile cele mai îndrăznețe și neobișnuite, deoarece circumstanțele externe se vor dezvolta în favoarea voastră.

BERBEC

Pentru nativii Berbec, această săptămână va fi ambiguă. Luni, relațiile conjugale se pot deteriora. În timpul discuțiilor obișnuite, se poate ca voi și partenerii voștri să aveți idei diferite despre obiectivele și sarcinile comune. Ceea ce va fi foarte important pentru voi, poate fi mai puțin important pentru partenerul vostru și invers.

De marți până sâmbătă va fi o perioadă minunată pentru cei îndrăgostiți. Dacă tocmai v-ați întâlnit, atunci sentimentele voastre vor câștiga rapid amplitudine. Pentru acele cupluri care se întâlnesc de mai mult timp, aceasta va fi o perioadă de renaștere a relațiilor.

De asemenea, este o perioadă bună pentru educarea copiilor și pentru a vă arăta talentele în activități creative. Duminică, pot apărea din nou divergențe în relațiile celor căsătoriți. Este posibil să vi se reamintească obligațiile pe care le aveți față de copiii și partenerii voștri.

TAUR

La începutul și sfârșitul săptămânii, nativii Taur sunt sfătuiți de astre să acorde o atenție deosebită sănătății lor. Trebuie să vă feriți de răceli și alte boli contagioase, deoarece corpul vostru va fi vulnerabil la viruși. De asemenea, nu este cea mai bună perioadă pentru a face curățenie la locul de muncă sau acasă.

De marți până sâmbătă, împrejurările vă vor obliga să petreceți mai mult timp pentru a efectua activități destinate prevenirii sănătății. Între timp, aceasta poate fi o perioadă excelentă pentru îmbunătățirea confortului locuinței voastre.

Dacă plănuiți de mult să mutați mobila sau să faceți ceva prin casă, atunci cea mai reușită zi va fi vineri. Duminică, trebuie să vă odihniți mai mult și să nu vă ocupați deloc de activitățile casnice. În caz contrar, riscați să vă provocați răni minore sau să deteriorați unul dintre aparatele voastre de uz casnic.

GEMENI

Luni poate fi o zi foarte delicată pentru relațiile sentimentale ale nativilor Gemeni. Dacă există o persoană care vă este dragă, atunci înainte de a îi face anumite propuneri, încercați să aflați cu delicatețe dacă vă împărtășește sentimentele!

În această săptămână, puteți avea unele dezamăgiri, datorită faptului că dorințele voastre nu vor corespunde întotdeauna cu ale celorlalți. De marți până sâmbătă, interesul vostru pentru aventuri romantice va crește.

Este posibil ca în timpul unei călătorii să întâlniți accidental o persoană cu care ați avut deja o relație de dragoste. Nostalgia trecutului vă poate împinge să vă reînnoiți vechile contacte. Weekend-ul va fi o perioadă de discuții intense, întâlniri și comunicare cu prietenii.

RAC

Pentru nativii Rac, principalele evenimente din această săptămână vor fi legate de tema familiei și a banilor. Dacă sunteți căsătoriți, atunci relațiile dintre partenerul vostru și una dintre rudele voastre (părinți) se pot deteriora de luni. Trebuie să rămâneți neutri și să atenuați cumva situația.

Acest lucru este deosebit de important, deoarece situația va începe să se amelioreze chiar de a doua zi. În perioada de marți până sâmbătă, oportunitățile voastre financiare vor crește semnificativ. Vă puteți permite să cumpărați lucrul la care ați visat de mult.

De asemenea, este o perioadă bună pentru o schimbare de slujbă. Aceasta va duce la o creștere a veniturilor voastre. Duminică, din cauza schimbărilor apărute în domeniul profesional, în familie pot apărea nemulțumiri. Probabil că nu toți membrii familiei vor fi de acord cu noua realitate.

LEU

Pentru Nativii Leu, săptămâna aceasta va fi legată de activarea subiectului de contacte și dezvoltare personală. Luni, este recomandat să nu vă faceți noi cunoștințe și să amânați întâlnirile programate. Comunicarea cu ceilalți, în această zi este puțin probabil să fie plăcută.

În privința unora, s-ar putea chiar să fiți dezamăgiți (în special relațiile din domeniul profesional). În plus, pot apărea complicații în timpul unei călătorii în interes de serviciu. De exemplu, este posibil să rămâneți blocați în trafic sau să întârziați la o întâlnire.

De marți până sâmbătă, trebuie să faceți pași activi pentru a vă materializa ideile. Timpul îndoielii a trecut, a sosit timpul pentru acțiuni decisive, în care vă puteți realiza planurile dacă dați dovadă de perseverență și curaj. Duminică, nu promiteți nimic nimănui și nu plecați în excursii!

FECIOARĂ

Nativii Fecioară pot avea probleme financiare în această săptămână. Acest lucru este valabil mai ales la începutul și la sfârșitul perioadei. Luni, astrele vă sfătuiesc să vă abțineți de la orice achiziție.

Dacă aveți copii mici, este mai bine să evitați magazinele cu jucării și dulciuri. Cheltuielile pentru copii pot pune o povară suplimentară asupra bugetului vostru. De asemenea, ar trebui să vă abțineți de la a cumpăra cadouri pentru persoana iubită.

De marți până sâmbătă, încercați să nu atrageți atenția asupra voastră și acționați cât mai discret! Poate fi necesar să învățați cum să lucrați în spații înguste. Duminică, încercați să nu împrumutați bani nimănui și nici voi nu vă împrumutați!

BALANȚĂ

Luni, nativii Balanță se pot confrunta cu obstacole venite de la membrii familiei și rudele apropiate. Acum este posibil un conflict generațional, când cei vârstnici nu pot înțelege și aprecia dorințele celor mai tineri.

Perioada de marți până sâmbătă este propice pentru orice fel de comunicare cu prietenii. S-ar putea să fiți invitați la o petrecere sau veți face o vizită, unde vă veți distra de minune. Dacă sunteți căsătoriți și ați fost certați în ultima vreme, chemați-vă prietenii să vă ajute!

Părerea lor obiectivă, din exteriorul cuplului, vă va permite să înțelegeți mai bine problemele voastre și modalitățile de a le rezolva. Vineri va fi cea mai reușită zi pentru a discuta și a conveni asupra planurilor pentru weekend.

SCORPION

Luni, nativii Scorpion vor primi unele informații care probabil îi vor deranja. Poate veți deveni conștienți de unele bârfe pe care cei invidioși le răspândesc despre voi. Încercați să nu acordați o mare importanță acestui lucru!

În fond, aceste bârfe nu au o bază reală, deci nu vor avea nicio consecință pentru voi în viitor. De marți până sâmbătă vă așteaptă o perioadă mai pozitivă. Veți da dovadă de perseverență și curaj în a vă apăra interesele și, cu siguranță, veți reuși.

Este o perioadă în care veți fi capabili să evoluați profesional, vor exista unele schimbări pozitive care vă vor afecta favorabil cariera. Duminică, sănătatea voastră poate avea de suferit. Încercați să vă odihniți mai mult!

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător, începutul săptămânii va fi nefavorabil comunicării cu ceilalți. Vechea zicală „dacă vrei să pierzi un prieten, împrumută-i bani” poate funcționa. Încercați să evitați cu delicatețe subiectul chestiunilor financiare cu prietenii!

Perioada de marți până sâmbătă este favorabilă studiilor și călătoriilor lungi. Dacă sunteți la facultate și aveți restanțe la unele materii, acum este momentul să vă dublați sau chiar să vă triplați eforturile. Acum veți putea învăța materii complexe relativ ușor și rapid și veți trece cu succes toate examenele.

De asemenea, călătoriile din weekend vă vor aduce noi experiențe plăcute. Duminică, încercați să nu petreceți cu prietenii în compania persoanei iubite, deoarece aceștia pot avea remarci ironice la adresa sa!

CAPRICORN

Luni, astrele îi sfătuiesc pe nativii Capricorn să adopte o atitudine mai echilibrată a problemelor de afaceri și profesionale. Se poate întâmpla ca acțiunile voastre să nu se potrivească cu cerințele superiorilor. Iar sarcinile prea ambițioase vor fi o povară insuportabilă pentru voi.

De marți până sâmbătă va fi o perioadă favorabilă pentru o varietate de treburi casnice, în care veți rezolva multe. Dacă plănuiți mai de mult să reparați instalațiile sanitare sau să efectuați o curățenie generală, atunci acum este cea mai bună perioadă.

În relațiile conjugale vă așteaptă o oarecare renaștere a sentimentelor, mai ales în perioada de weekend. Duminică, trebuie să vă abțineți de la a lua decizii importante. Este un moment în care aveți mari șanse să trageți concluzii pripite.

VĂRSĂTOR

Încă de luni, nativii Vărsător vor trebui să țină cont de faptul că este necesar să acționeze în strictă conformitate cu legislația în vigoare și cu regulile de conduită existente. Dacă vi se oferă ceva ilegal, este recomandat să refuzați pentru a nu vă pune în pericol reputația.

De marți până sâmbătă începe o perioadă favorabilă pentru reglementarea și armonizarea relațiilor conjugale. Este foarte important ca în aceste zile să purtați un dialog adecvat cu partenerii voștri.

Este posibil să vi se ceară să jucați rolul de mediatori și pacificatori în rezolvarea problemelor altora. Nu refuzați să ajutați oamenii, vă vor întoarce cândva ajutorul! Duminică, s-ar putea să primiți vești nu prea plăcute de la prieteni din străinătate. De asemenea, este recomandat să renunțați la călătorii.

PEȘTI

Luni, nativii Pești vor trebui să fie pregătiți pentru orice surpriză. Trebuie să fiți mai prudenți în acțiunile voastre și să nu faceți nimic care ar putea crește riscul unor daune materiale. Relațiile cu un prieten vor fi oarecum tensionate.

În general, în această săptămână vă puteți întâlni cu situații de urgență. De marți până sâmbătă veți fi într-o formă fizică excelentă. Este foarte bine ca în aceste zile să vă angajați în activități de prevenire a sănătății.

Este benefică pregătirea organismului pentru perioada de toamnă, a răcelilor și infecțiilor virale. Energia și imunitatea voastră vor fi pregătite pentru a depăși orice dificultăți vor apărea. Duminică, este recomandat să evitați manipularea unor echipamente sau dispozitive care vă pot răni.