sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 14–20 noiembrie 2022 vă induce încredere, originalitate și bucurie alături de cei dragi

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Cultură Evenimente Informații utile Știință - sâmbătă, 12 noiembrie 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi mai activă decât de obicei. Veți putea să vă simțiți mai încrezători, veți da dovadă de hotărâre și curaj în luarea oricăror decizii. În această perioadă, dorința de libertate și independență va crește. Vă veți apăra cu succes drepturile și în majoritatea cazurilor veți reuși.

A doua jumătate a săptămânii vă va ajuta să vă descoperiți noi talente și abilități. În această perioadă veți putea să vă exprimați într-un mod foarte original, astfel încât să vă demonstrați unicitatea și eficiența ideilor voastre. În relațiile conjugale, vă așteaptă o perioadă de stabilitate.

Sfârșitul săptămânii va fi asociat cu activități legate de viața în familie. În weekend, va trebui să acordați atenție petrecerii timpului liber în comun, divertismentului și conversațiilor confidențiale cu cei dragi. Noile cunoștințe pot avea succes, dar numai dacă nu forțați desfășurarea evenimentelor.

BERBEC

Chiar la începutul săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Berbec să se abțină de la a merge la evenimente sociale. Participarea la o petrecere amicală în această zi va putea duce la consecințe imprevizibile. Marți și miercuri vor fi cele mai reușite zile ale săptămânii, când veți reuși în toate problemele.

Dacă înainte ați dus un mod de viață dezordonat, acum veți putea să vă gândiți la o rutină zilnică optimă și veți începe să o urmați. Unele activități (cum ar fi să vă treziți sau să mâncați la aceeași oră fixă) va necesita mult efort pentru a deveni un obicei.

Săptămâna aceasta însă, veți putea adopta noul mod de viață mult mai ușor. Va fi o perioadă favorabilă pentru a pune lucrurile în ordine acasă, dar și la serviciu. Sfârșitul săptămânii poate fi asociat cu anularea unei călătorii planificate anterior.

TAUR

Luni, nativii Taur sunt sfătuiți să se abțină de la a rezolva problemele conjugale. Chiar dacă aveți câteva impulsuri critice, este mai bine să aveți răbdare, să așteptați, sau chiar să pretindeți că nu s-a întâmplat nimic special. Acest lucru va fi esențial pentru a păstra pacea în familia voastră.

Marți și miercuri sunt zile grozave pentru a merge la clubul de fitness sau la sala de sport. Buna dispoziție și forma voastră fizică în aceste zile vor fi la vârf. De asemenea, perioada va fi bună pentru a merge la teatru sau la un concert. Dacă aveți copii, duceți-i la circ! Ei vor fi bucuroși de idee, iar voi înșivă veți fi încântați.

Relațiile romantice în această perioadă vor fi înfloritoare. Încercați să finalizați cele mai importante sarcini de lucru nu mai târziu de joi! Rezervați-vă finalul săptămânii pentru activități de relaxare și odihnă, în compania celor dragi!

GEMENI

Chiar de la începutul săptămânii, astrele îi sfătuiesc pe nativii Gemeni să acorde mai multă atenție măsurilor de prevenire a sănătății. Veți fi mai vulnerabili la infecțiile virale, așa că este recomandat să evitați apropierea de persoanele care tușesc și strănută.

Este indicat să folosiți remedii populare pentru prevenirea gripei și să nu abuzați de medicamente. Marți și miercuri, veți efectua o curățenie generală în locuință. În această activitate, veți putea conta pe sprijinul dezinteresat al tuturor membrilor familiei. Dacă va trebui să rezolvați o anumită problemă cu partenerul vostru, încercați să o discutați cel târziu joi și chiar mai bine miercuri! În aceste zile veți putea ajunge cu ușurință la înțelegere reciprocă. În weekend, veți primi o vizită de la o rudă îndepărtată.

RAC

Începutul săptămânii va putea fi puțin mai tensionat pentru nativii Rac. Relațiile cu persoana iubită pot fi umbrite de gelozie și suspiciuni de trădare. Încercați să nu dați niciun motiv de îndoială, acest lucru va elimina cel puțin jumătate din probleme!

Dacă aveți copii de vârstă școlară, atunci acordați mai multă atenție comportamentului lor și verificați-le carnetul de note! Este posibil să vă ascundă unele note proaste. Marți și miercuri vor fi zile favorabile pentru împăcarea cu vecini, rude sau prieteni cu care erați certați.

Nu vă sfiiți de conversații, clarificați toate problemele! Acest timp vă va permite să nu creați probleme noi, ci să le rezolvați pe cele existente. În weekend, cei din jurul vostru v-ar putea aminti de unele promisiuni neonorate. Probabil veți face noi angajamente ce vor trebui respectate în viitor.

LEU

Astrele sfătuiesc nativii Leu să nu se implice în dispute de familie și confruntări în cursul zilei de luni. În această zi va fi aproape imposibil să obțineți înțelegere reciprocă cu rudele apropiate sau cu partenerul de viață.

Marți și miercuri vor fi zilele cele mai productive. În această perioadă se recomandă să vă concentrați asupra soluționării problemelor financiare. Probabil tot timpul vostru va fi absorbit de activitatea profesională, datorită căreia vă veți consolida poziția financiară.

Vor apărea bani suplimentari pe care îi veți putea cheltui pe achizițiile dorite. De joi până sâmbătă, va putea exista o răcire a relației amoroase, tocmai datorită timpului redus petrecut cu persoana iubită, datorită profesiei. În weekend însă, vă veți revanșa față de ea.

FECIOARĂ

În această săptămână este foarte important ca nativii Fecioară să creadă în ei, în puterea și capacitatea lor de a rezolva orice problemă. Luni, va trebui să încercați să evitați conversațiile cu străinii, precum și eventuale bârfe sau zvonuri. Altfel, riscați să creați confuzie, precum și să-i induceți în eroare pe ceilalți.

Nu trebuie să aveți încredere în informațiile neconfirmate. Marți și miercuri vor fi zilele creativității, ale nevoii de reînnoire. Aceasta va fi o perioadă perfectă pentru auto-îmbunătățire, pentru dezvoltarea creativă a personalității voastre. Veți putea începe o dietă, veți obține un abonament la piscină sau la un club de fitness.

Joi sau vineri vor fi zile excelente pentru curățarea și pentru împrospătarea decorului locuinței. Tot în această perioadă veți putea cumpăra un animal de companie. Este recomandat să nu planificați o întâlnire de dragoste pentru weekend: probabilitatea izbucnirii unor discuții contradictorii va crește.

BALANȚĂ

Luni, nativii Balanță sunt sfătuiți să se abțină de la cheltuieli financiare. Lucrurile cumpărate în această zi, cel mai probabil, se vor dovedi ulterior a fi defecte sau pur și simplu nu vor vor fi utile scopului pentru care au fost cumpărate.

Tot în această zi, trebuie să evitați locațiile cu jocuri de noroc. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți predispus la astfel de activități. Marți și miercuri sunt cele mai reușite zile ale săptămânii, în care veți putea rezolva cu ușurință multe probleme.

Miercuri este o zi ideală pentru vizitarea unei piscine sau a saunei. Joi vă veți bucura de o întâlnire plăcută cu o nouă cunoștință. Sfârșitul de săptămână va fi propice pentru călătorii de relaxare, împreună cu familia sau prietenii.

SCORPION

În această săptămână, nativii Scorpion vor putea simți bucurie doar atunci când vor comunica cu cei dragi. Va fi posibil ca ajutorul prietenilor să devină deosebit de relevant pentru voi dacă relațiile din familie, cu rudele apropiate sau părinții se vor înrăutăți la începutul săptămânii.

Marți și miercuri vor fi zile favorabile comunicării într-o companie prietenoasă, schimbului de opinii și vești, precum și discuțiilor despre problemele proprii și ale altora. Miercuri și joi vor fi zile grozave pentru a cumpăra diverse obiecte de decor pentru locuința voastră.

De vineri, va trebuie să vă îmbunătățiți confortul din locuință, deoarece în weekend veți primi oaspeți. Veți prepara sau veți cumpăra un tort delicios și veți aranja o seară festivă în familie de care vă veți bucura împreună cu cei dragi.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător sunt oameni bine intenționați și curajoși. Acestea sunt calitățile care vă vor fi solicitate în această săptămână. Luni, astrele vă sfătuiesc să nu vă ocupați de problemele importante. Nu veți putea lua decizii corecte în această zi, deoarece veți fi capturați de iluzii și riscați să faceți o greșeală.

Marți și miercuri, va trebui să arătați tot ceea ce sunteți capabili. Acestea vor fi zile grozave pentru autorealizarea creativă și avansarea în carieră. Stabiliți-vă obiective ambițioase și începeți imediat să le implementați!

Veți fi surprinși să descoperiți că totul va decurge exact cum v-ați dorit. Joi sau vineri vor fi zile favorabile pentru a programa o întâlnire cu acea persoană care vă interesează: conversația va fi utilă în toate sensurile. În weekend, abțineți-vă de la orice fel de cheltuieli financiare!

CAPRICORN

În această săptămână, nativii Capricorn vor trebui să-și analizeze mai atent propriul comportament. În prima jumătate a săptămânii, în special marți și miercuri, veți putea să vă finalizați cu succes sarcinile de lucru.

Joi veți dori să rămâneți singuri cu voi înșivă, concentrându-vă pe anumite practici psihologice și spirituale. Nevoia de auto-îmbunătățire, dorința de a studia – acestea sunt principalele teme pentru comportamentul vostru în această săptămână.

Interesul pentru alte comunități, culturi, religii sau fenomene misterioase va crește. Toate acestea vor contribui la dezvoltarea stării voastre de bine. În weekend încercați să arătați milă, nu refuzați ajutorul celor care vi-l cer! De asemenea, nu întreprindeți nimic în locuință fără acordul celorlalți membri ai familiei!

VĂRSĂTOR

Încă de luni, nativii Vărsător riscă să provoace un conflict cu superiorii lor dacă nu își îndeplinesc în mod corespunzător sarcinile de lucru. În această zi, circumstanțele externe vă vor împiedica să vă atingeți obiectivele.

Prin urmare, este recomandat să nu faceți nimic important. Marți și miercuri, astrele se așteaptă la acțiuni îndrăznețe, poate chiar riscante de la voi. Țineți minte: pentru a realiza ceva în viață, trebuie să vă asumați riscuri! Dar, în același timp, trebuie să știți când riscul este justificat.

În weekend, prietenii vor avea nevoie de ajutorul și sprijinul vostru. Orientați-vă spre interacțiuni pozitive cu ceilalți, nu vă eschivați! Oricum, sfârșitul de săptămână va fi nefavorabil pentru a vă face noi cunoștințe sau a călători.

PEȘTI

În această săptămână, nativii Pești vor avea o mulțime de evenimente plăcute. Unele dintre dorințele voastre ascunse vor putea fi împlinite, deși ziua de luni ar putea fi dăunătoare reputației voastre. Dacă în această zi nu veți permite încălcări ale regulilor existente și ale eticii de comportament, atunci această situație va fi evitată.

Cele mai reușite zile ale săptămânii vor fi marți, miercuri și joi. Circumstanțele externe se vor dezvolta în favoarea voastră. Multe probleme vor fi rezolvate de la sine, fără participarea voastră activă la proces. În această perioadă, rolul pozitiv al prietenilor va crește.

Sfârșitul de săptămână va fi favorabil pentru consolidarea relațiilor conjugale, clarificarea multor probleme controversate și planificarea comună pentru viitor. De asemenea, va trebui să aruncați o privire mai atentă asupra menținerii capitalului financiar existent.