joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 15-21 august 2022. Sinceritatea și disciplina garantează rezolvarea problemelor

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente - sâmbătă, 13 august 2022 Etichete: , , ,

În prima jumătate a acestei săptămâni, configurația planetelor va fi favorabilă acțiunilor active și consecvente. Vitalitatea, combinată cu perseverența și cu o abordare responsabilă a activităților, vor da rezultate excelente. Acum este important să fiți cât mai sinceri în comunicare, deoarece în acest caz veți primi recompense atât materiale, cât și spirituale.

Pentru relațiile personale, prima jumătate a săptămânii va fi mai puțin favorabilă. Va exista o tendință crescută pentru relațiile ocazionale, ceea ce poate duce la instabilitate în alianțele existente deja. Noile relații sunt, de asemenea, problematice, deoarece este puțin probabil ca acestea să ducă la începutul unor relații sentimentale serioase.

În schimb, a doua jumătate a săptămânii va fi mult mai bună. În această perioadă, veți putea să vă exercitați responsabilitățile personale mai des, să deveniți mai disciplinați și să puteți acționa conform planurilor stabilite. În același timp, sfârșitul săptămânii va fi capabil să vă aducă idei și gânduri noi, care vă vor ajuta să rezolvați mai eficient problemele actuale.

BERBEC

În prima jumătate a săptămânii, nativii Berbec vor avea o mulțime de treburi casnice și profesionale, dar accentul principal va fi pus pe casă. Încercați să ascultați ce spun membrii familiei, nu insistați asupra propriei păreri!

Cu greu se va putea ajunge la un compromis acum, așa că sarcina principală va trebui să fie dorința de a nu transforma contradicțiile într-un conflict deschis. Va fi greu să reușiți, atât acasă, cât și la serviciu. Dacă în aceste zile voi și membrii familiei voastre începeți reparații în casă, atunci va fi mai greu să evitați momentele conflictuale.

A doua jumătate a săptămânii și mai ales weekend-ul vor favoriza instaurarea păcii și înțelegerii în relațiile conjugale. Copiii voștri vor fi liantul care va ține familia unită. Celibatarii vor găsi plăcere și bucurie într-o relație nouă.

TAUR

Pe nativii Taur în prima jumătate a săptămânii îi așteaptă o mulțime de călătorii și întâlniri. Cu toate acestea, contactele cu oamenii vor fi pline de obstacole și piedici, așa că este puțin probabil să obțineți mari satisfacții din comunicare.

Cel mai probabil, vor ajunge la voi niște zvonuri și bârfe care vă vor deranja urechile și vor arunca o umbră asupra reputației voastre. Încercați să nu vă implicați într-o confruntare, deoarece nu va fi posibil să aduceți claritate situației!

Acesta nu este un moment bun pentru studiu. A doua jumătate a săptămânii va fi propice punerii în ordine a chestiunilor de acasă. Încercați să reveniți la rezolvarea unor probleme casnice pe care le tot amânați! De data aceasta, veți rezolva orice mult mai repede și cu efort minim.

GEMENI

În prima jumătate a săptămânii, nativilor Gemeni le va fi mai greu să rezolve anumite probleme materiale. Este posibil să aveți de-a face cu repararea sau achiziționarea unor articole noi, pentru a le înlocui pe cele pierdute sau defecte.

Relațiile cu prietenii vor necesita o atenție sporită. Se vor dezvolta haotic și imprevizibil. Încercați să nu vă împrumutați sau să împrumutați bani prietenilor! De asemenea, nu le amintiți de eventuala datorie care trebuie să v-o ramburseze!

Acest lucru poate duce la o deteriorare bruscă a relațiilor. A doua jumătate a săptămânii și weekend-ul vor fi asociate cu călătorii plăcute, comunicarea cu persoane interesante și noi relații romantice. Este foarte posibil să fiți invitați în afara orașului, la o ieșire în natură sau un picnic.

RAC

Nativii Rac aflați într-o relație pot experimenta fricțiuni cu partenerul lor în prima jumătate a săptămânii. Poziția voastră moale și uneori excesiv de conformă poate fi percepută de o persoană dragă ca un semnal de permisivitate.

Prin urmare, s-ar putea să vă confruntați cu problema de a vă ține partenerul sentimental sub control. Cel mai bine este să nu aduceți problema către o confruntare deschisă și să mai așteptați puțin.

Al doilea subiect tensionat al perioadei se referă la relațiile cu superiorii, la locul de muncă. A doua jumătate a săptămânii se va dezvolta mult mai calm și mai armonios. Familia va fi sursa voastră de bucurii. Pot apărea câștiguri financiare, așa că veți putea cumpăra ceva util pentru locuință.

LEU

În prima jumătate a săptămânii, nativii Leu vor trebui să aibă grijă de propria sănătate. Acum imunitatea voastră slăbește, făcându-vă vulnerabili la atacul infecțiilor virale. Luați măsuri preventive, faceți tot ceea ce vă ajută la întărirea imunității organismului!

De asemenea, este foarte important să îmbunătățiți calitatea nutriției prin creșterea ponderii produselor din carne și a fructelor. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a călători și a studia. Încercați să nu rămâneți singuri mult timp, acest lucru poate duce la creșterea depresiei și apatiei!

A doua jumătate a săptămânii vă va arăta că este prea devreme să vă faceți griji și totul poate să iasă așa cum doriți. Aveți nevoie doar de o poziție mai activă și de o extindere a comunicării. Veți avea numeroase discuții cu diverse persoane, ceea ce va fi plăcut și util.

FECIOARĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Fecioară vor fi atrași de activități extravagante. Sentimentul îmbătător de libertate personală poate duce la cele mai neașteptate consecințe. Relațiile de prietenie și de dragoste vor fi în centrul atenției voastre.

Acum vă veți întâlni cu persoana iubită sau cu prietenii și veți dezbate problemele actuale. Atenție! În această perioadă veți putea afla de o trădare. Încercați să nu-i oferiți partenerului vostru un motiv de gelozie și să vă înfrânați dorințele instinctive!

A doua jumătate a săptămânii și weekend-ul vor fi favorabile pentru o distracție calmă și confortabilă, departe de forfota lumii. Cel mai probabil veți dori să fiți singuri, așa că trebuie să vă creați condițiile adecvate.

BALANȚĂ

Pentru nativii Balanță, în prima jumătate a săptămânii va exista tensiune în multe zone vitale. Principala zonă de instabilitate va fi parteneriatele. Dacă sunteți într-o relație, atunci comportamentul partenerului va putea deveni complet imprevizibil, dacă nu chiar inadecvat.

Mai mult, în această perioadă de timp, nu veți putea influența în mod serios situația în niciun fel. În familie și la locul de muncă, lucrurile nu vor merge așa cum vă așteptați. Nu trebuie decât să așteptați câteva zile fără a face nimic important, la fel cum oamenii așteaptă să iasă soarele după furtună.

A doua jumătate a săptămânii vă va deschide noi orizonturi. Veți întâlni oameni noi și vă veți extinde cercul de cunoștințe cu oameni care au idei similare. În weekend veți face o scurtă călătorie cu familia sau cu prietenii, dacă sunteți singuri.

SCORPION

Nativii Scorpion vor avea multe călătorii de făcut în prima jumătate a săptămânii, dar care pot fi pline de probleme. În primul rând, acest fapt se aplică celor care sunt plecați într-o excursie turistică în aceste zile.

Veți putea întâmpina probleme de trafic, așteptări lungi pentru un zbor cu avionul sau veți pierde timpul într-un blocaj de trafic. Acesta nu este cel mai bun moment pentru a discuta afaceri. Cu cât aveți mai puțin contact cu oamenii, cu atât vor exista mai puține momente neplăcute.

Încercați să fiți mai diplomatici și mai toleranți atunci când aveți de-a face cu vecinii sau rudele! A doua jumătate a săptămânii vă permite să vă atingeți obiectivele, datorită sprijinului unei persoane influente. Weekend-ul va fi extrem de relaxant, mai ales pentru activitățile ce implică apa.

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător, în prima jumătate a săptămânii, dragostea și relațiile intime cu partenerul vor deveni mai intense. Dacă tocmai v-ați întâlnit, atunci elementul de imprevizibilitate din relația voastră romantică va domina.

Atât voi, cât și partenerii voștri, veți fi gata să vă faceți surprize neașteptate. Singura problemă ce poate apărea pe parcurs este faptul că nu toate ideile voastre originale vor fi aprobate de partenerul vostru și invers.

Creșterea dorințelor intime vă poate împinge pe calea infidelității dacă nu găsiți înțelegere de la partenerul vostru. A doua jumătate a săptămânii este favorabilă călătoriilor, comunicării cu prietenii și studiului.

CAPRICORN

Nativii Capricorn aflați într-o relație sunt sfătuiți de astre să arate mai multă atenție și grijă față de partenerul lor. Tendința voastră de a fi rigizi și fermi în a vă susține principiile poate cauza daune ireparabile armoniei relațiilor conjugale și bunăstării familiei.

Nu trebuie să acaparați întreaga conducere a familiei numai în mâinile voastre. În caz contrar, veți putea crea condiții incomode pentru partener și puteți genera un conflict. Nu duceți relația voastră la extrem! De asemenea, nu este cea mai bună perioadă pentru a invita oaspeți la voi acasă.

A doua jumătate a săptămânii va fi favorabilă unor schimbări în stilul vostru de viață. În aceste momente, veți putea rupe vechile stereotipuri de comportament și veți scăpa de obiceiurile proaste.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător vor avea imunitatea slăbită în prima jumătate a săptămânii, astfel încât probabilitatea de a lua o infecție virală în această perioadă va crește. A avea grijă de sănătatea voastră va trebui să fie o prioritate.

Surmenajul la locul de muncă nu va ajuta la îmbunătățirea stării voastre de bine, așa că încercați să nu dați tot ce este mai bun! Economisiți-vă puterea și distribuiți-o uniform! În ciuda dorinței voastre de a finaliza treburile casnice, este puțin probabil să reușiți să faceți acest lucru, așa că este mai bine să amânați toate sarcinile care necesită mult efort fizic.

A doua jumătate a săptămânii va fi favorabilă întăririi relațiilor conjugale. Dacă o nuntă sau cununie este planificată în această perioadă, atunci o astfel de uniune va fi lungă și fericită. Weekend-ul va fi un moment favorabil pentru a călători împreună cu persoana iubită sau cu familia.

PEȘTI

În prima jumătate a săptămânii, nativii Pești care au copii vor trebui să-și facă griji suplimentare. Comportamentul copilului poate fi foarte diferit de așteptările voastre. Nu va trebui să fiți conduși de dorința acestuia de a cumpăra orice jucărie vede.

Al doilea subiect tensionat îi privește pe cei care încă nu au sunt într-o relație. Pentru a reduce probabilitatea conflictelor, încercați să vă contactați mai rar prietenii și acordați mai multă atenție părinților!

Pentru ceilalți, relația voastră romantică va intra acum într-o fază de instabilitate. Veți putea simți o creștere a iubirii celuilalt, dar în același timp veți dori o relație cât mai liberă de restricții, iar pentru partenerul vostru va fi puțin probabil să-i placă.