joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 18-24 iulie 2022. Perioadă excelentă pentru a vă materializa vise mai vechi

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Cultură Informații utile - sâmbătă, 16 iulie 2022 Etichete: , ,

Este recomandat să planificați lucrurile importante la începutul săptămânii și să nu amânați nimic pentru weekend. În perioada de luni până joi, veți putea să luptați activ pentru drepturile voastre, să vă apărați independența personală și să vă puteți dezvălui dintr-o perspectivă nouă.

Acesta este un moment minunat pentru a vă dezvolta abilitățile. În această perioadă, va fi important pentru voi să vă arătați valorile și ambițiile. Dacă o faceți în mod consecvent, rezultatele vor fi pozitive. A doua jumătate a săptămânii se va dezvolta mai calm. Veți putea materializa vise mai vechi.

Din mulțimea informațiilor care vă vor veni în această perioadă, o mare parte dintre ele se pot dovedi a fi incorecte, confuze sau distorsionate. Este absolut necesar să luați în considerare acest fapt, atunci când luați decizii. Sfârșitul săptămânii este favorabil comunicării active și călătoriilor.

BERBEC

Prima jumătate a săptămânii va aduce nativilor Berbec multe momente de bucurie și împlinirea unor dorințe. Pentru a experimenta pe deplin bucuria vieții, trebuie să vă găsiți libertatea interioară. Pe lângă activitatea cotidiană, există și o binemeritată vacanță, iar acum este un astfel de timp.

În primul rând, aceasta este o perioadă de înflorire a iubirii. Dacă aveți o persoană dragă, atunci nu vă zgârciți la laude și recunoaștere, arătați-vă imaginația bogată și surprindeți-o cu surprize plăcute! Și nu trebuie să vă așteptați la nimic în schimb.

Dacă astrele vă observă, mare parte din dragostea pe care o oferiți celor dragi se va întoarce la voi înzecit. Nu ignorați oamenii pe care îi iubiți! A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu o deteriorare a bunăstării și o complicare a relațiilor cu colegii de muncă.

TAUR

În această săptămână, nativii Taur se vor transforma în cele mai casnice persoane. Veți avea nevoie doar de o familie, de o casă care vă oferă siguranță și de un climat psihologic cald. Astrele vă sfătuiesc nu doar să stați și să așteptați ca toată această bunăstare să intre în locuința voastră, ci și să faci ceva util.

De exemplu, s-ar putea să vă amintiți că vă gândiți de mult să cumpărați o nouă oglindă pentru baie sau să transplantați plantele de apartament în ghivece mai mari. Lucrurile practice vă vor ajuta să vă apropiați de bunăstarea ideală în această perioadă.

Dacă înainte ați avut o relație tensionată cu părinții voștri, acum este momentul să faceți un pas spre reconciliere. Veți înțelege că rudele apropiate sunt cea mai mare valoare care ar trebui protejată și păstrată. În a doua jumătate a săptămânii, este posibilă o ceartă cu un prieten apropiat.

GEMENI

Nativii Gemeni, în această săptămână, vor dori să știe totul despre tot. Dacă mai devreme erați ocupați cu munca și pierdeați din vedere unele evenimente din mediul vostru, acum puteți completa golurile. Este posibil să petreceți mai mult timp discutând cu prietenii, rudele, vecinii, pentru că veți dori să fiți la curent cu toate evenimentele.

Acesta este, de asemenea, un moment grozav pentru a studia. Intelectul și memoria voastră sunt acum mai rapide și mai fiabile decât cel mai bun computer, o mare parte din cunoștințele care înainte păreau atât de greu de înțeles pentru voi vor fi acum ușor asimilate.

Rolul anturajului prietenilor este în creștere. Poate veți fi invitați la o petrecere la care vă veți distra de minune. Cu toate acestea, în a doua jumătate a săptămânii s-ar putea să aveți unele neînțelegeri cu cineva apropiat.

RAC

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Rac în săptămâna aceasta să se concentreze pe rezolvarea problemelor materiale. Veți avea mult mai mult succes în acest domeniu decât orice altă activitate.

Eficiența sporită, combinată cu buna organizare, vă va permite să faceți față rapid acelor sarcini pe care nu le-ați putut finaliza în ultimele săptămâni. De asemenea, veți putea realiza unele dintre planurile voastre privind achizițiile pentru care economisiți bani de mai mult timp.

Cel mai probabil, acum veți avea la dispoziție suma necesară. În a doua jumătate a săptămânii, trebuie să vă abțineți de la a vă face noi cunoștințe. Feriți-vă de înșelăciuni și furturi în timpul călătoriilor pee care le veți face în weekend.

LEU

În această săptămână, nativii Leu sunt sfătuiți să aibă grijă de propria lor persoană. Acum se pot deschide în fața voastră cunoștințe complet noi, ceea ce vă poate duce la un nou nivel de viziune asupra lumii. Dacă sunteți serios implicați în autoeducație și vă gândiți la dezvoltarea voastră spirituală, atunci nu ratați ocazia să puteți merge mai departe.

Acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a găsi libertatea interioară. Încercați să faceți ceva ce nu ați avut curajul să faceți înainte. De exemplu, schimbați-vă radical aspectul: schimbă-ți coafura sau culoarea părului.

Experimentele voastre cu imaginea se vor dovedi a fi o surpriză completă pentru ceilalți. Aceștia vă vor acorda atenție și vă vor vedea dintr-o nouă perspectivă. În a doua jumătate a săptămânii, trebuie să vă abțineți de la a cumpăra lucruri scumpe. Păstrați-vă banii într-un loc sigur, deoarece crește șansele de a fi furați!

FECIOARĂ

Nativii Fecioară sunt încurajați să petreacă mai mult timp în singurătate și liniște. O rutină zilnică relaxată este de dorit, atunci când nu există planuri rigide care să fie realizate într-un interval de timp strict stabilit. Încercați să plutiți liber și ușor pe râul vieții și să rezolvați problemele pe măsură ce apar.

Aceasta este o perioadă foarte importantă pentru dezvoltarea complexelor psihologice, a practicilor spirituale, a meditației și a rugăciunii. Încercați să vă asigurați condiții confortabile, să nu vă lăsați distrași de forfota grijilor de zi cu zi și încercați să restabiliți liniștea sufletească.

Acum puteți obține relativ ușor dobândirea libertății interioare – o componentă importantă a stabilității psihologice. În a doua jumătate a săptămânii, pot apărea neînțelegeri în relațiile conjugale. Nu este recomandat să contați pe îndeplinirea promisiunilor care vi se vor face în această perioadă.

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta, nativii Balanță vor petrece mult timp în comunicare cu prietenii. Nevoia voastră de experiențe noi crește. Acesta este un moment minunat când visele încep să se materializeze, când cele mai prețuite dorințe devin realitate.

Vi se va părea că intrați într-o perioadă complet nouă a vieții voastre, plină de perspective și descoperiri. În multe privințe, acest lucru este adevărat. Mai mult, încercați să vă creați un plan în prima jumătate a săptămânii despre ce ați dori să realizați în viitor. Cu cât acest plan este mai detaliat, cu atât va fi implementat mai devreme.

Iar aici veți avea nevoie de sfatul prietenilor, de comunicare și de schimb de opinii. Dacă sunteți căsătoriți, atunci prietenii vă pot spune modalități de a îmbunătăți și de a armoniza relațiile conjugale. În a doua jumătate a săptămânii, se poate acumula o oboseală mentală, ceea ce vă poate afecta negativ starea de bine.

SCORPION

Nativii Scorpion care s-au îndreptat spre obiectivul lor de mult timp și în mod persistent, vor putea obține rezultate impresionante în această săptămână. De luni până joi, circumstanțele externe se vor schimba și veți avea o șansă neașteptată.

Este important să fiți în permanență la curent cu evenimentele care au loc în jur, pentru a surprinde momentul potrivit. În primul rând, pot apărea schimbări pozitive în domeniul carierei și al activității profesionale. De asemenea, este un moment bun pentru a trata bolile cronice cu cele mai noi dispozitive medicale.

Puteți conta pe un ajutor real în afaceri de la o persoană pe care o respectați, care reprezintă o autoritate incontestabilă pentru voi. În a doua jumătate a săptămânii, poate apărea o neînțelegere între o persoană dragă și unul dintre prietenii voștrii. Încercați să rămâneți neutri!

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător au o perioadă favorabilă pentru călătorii și recreere. Este posibil să vă adunați spontan în mod neașteptat pe drumul către stațiunile turistice. Acest lucru este mai ales probabil dacă ați devenit recent implicat romantic cu cineva care locuiește într-o altă regiune sau țară.

Puteți merge imediat la o întâlnire cu dragostea voastră, depășind orice distanță. Este, de asemenea, un moment bun pentru călătorii îndepărate, în care puteți începe relații romantice cu unul dintre colegii de călătorie.

În general, săptămâna aceasta vă va aduce multe surprize plăcute, principalul lucru este să nu stați acasă, ci să acționați. În a doua jumătate a săptămânii, s-ar putea să întâmpinați complicații în carieră și în relațiile cu superiorii. Încercați să nu atrageți prea mult atenția asupra voastră!

CAPRICORN

În această săptămână, nativii Capricorn pot experimenta schimbări în viața lor personală. Este posibil ca de luni până joi să intrați într-o relație intimă cu o persoană care să vă reaprindă o mai veche pasiune.

Astrele indică faptul că în această săptămână veți simți o creștere a nevoilor amoroase și veți căuta o oportunitate de a le îndeplini. Veți avea tendința să luați multe decizii în mod intuitiv, bazându-vă mai mult pe dorințele voastre instinctive și fără să vă gândiți cu adevărat la consecințe.

Acesta este momentul în care instinctele ies în prim-plan și, prin urmare, vă va fi mai greu să le controlați. De asemenea, este un moment favorabil pentru a rezolva problemele legate de moșteniri. În a doua jumătate a săptămânii, evitați călătoriile lungi!

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător, această săptămână va fi asociată cu activarea comunicării și corespondenței la mare distanță. Veți avea multe întâlniri cu diferite persoane, inclusiv cu parteneri de afaceri sau o persoană dragă. Dacă sunteți căsătoriți, atunci comunicarea cu sufletul pereche va avea loc în cea mai mare parte prin telefon și e-mail.

Poate că acest lucru se va datora plecării unei persoane dragi sau incapacității de a menține un contact mai apropiat din cauza distanței. Totodată, de luni până joi, va veni și momentul potrivit pentru semnarea unui contract de orice fel, înregistrarea unei căsătorii, precum și pentru o călătorie în luna de miere.

A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu tensiuni în domeniul activității financiare. Probabil că va trebui să rezolvați problema dificilă a echilibrării elementelor de cheltuieli cu veniturile obținute.

PEȘTI

Săptămâna aceasta, cel mai probabil, nu va aduce nativilor Pești niciun eveniment important. Acum se recomandă să tratați practic și metodic problemele apărute. O sănătate bună și un nivel ridicat de eficiență vă vor permite să rezolvați treptat blocajele care s-au format în perioada anterioară.

Este posibil să fiți nevoiți să vă pierdeți în detaliile activităților de rutină. În același timp, nu trebuie să uitați de sănătatea cuiva apropiat, în timp ce sunteți ocupați cu alte activități! Acesta este un moment ideal pentru dietele de îmbunătățire a sănătății.

Este recomandat să vă faceți un abonament pentru a vizita un club de fitness, o piscină sau o sală de sport. Toate acestea vor afecta pozitiv întărirea sănătății voastre. În a doua jumătate a săptămânii, abțineți-vă să intrați în conflict cu un partener de căsătorie sau de afaceri!