miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 19-25 septembrie 2022. Rebeliune și amnezie urmate de relaxare și distracție

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Cultură Informații utile - sâmbătă, 17 septembrie 2022 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi destul de încărcată. Acum este posibil să existe o dorință interioară de mai multă independență, un sentiment că nu aveți suficientă libertate de exprimare, iar asta poate provoca o puternică rebeliune. Acțiunile întreprinse în această perioadă pot fi distructive. De aceea încercați să fiți conștienți de propriile voastre acțiuni și de consecințele lor probabile.

A doua jumătate a săptămânii va aduce mai multă claritate în comunicare, va exista dorința de a convinge oamenii că aveți dreptate. Încercați să luați decizii independente, dar nu prea drastice. Această perioadă poate fi caracterizată prin confuzie în gânduri, așa că riscati să uitați o serie de idei care vă vin în minte. Dacă găsiți un gând care merită păstrat, încercați să-l notați imediat undeva!

Și nu uitați că a doua jumătate a săptămânii este mai potrivită pentru relaxare și distracție, decât pentru muncă intensă. În relațiile amoroase, nu se prevăd schimbări mari. Nativii familiști sunt încurajați să găsească un hobby comun cât mai interesant pentru ei și sufletele lor pereche. În weekend, ar putea exista o cheltuială majoră pentru nevoile casnice, precum și inconfortul unui blocaj în trafic.

BERBEC

În această săptămână, nativii Berbec vor trebui să-și protejeze cu atenție informațiile confidențiale. Configurația astrală va fi de așa natură încât un singur cuvânt rostit aiurea și secretele voastre vor fi dezvăluite. Totuși, este bine că aceasta este singura problemă cu care vă veți confrunta. Săptămâna vă oferă un număr considerabil de situații în care vă puteți folosi talentele naturale, ingeniozitatea și intuiția.

În a doua jumătate a săptămânii, în viața multor nativi va putea apărea un moment decisiv. Reprezentanții singuratici ai zodiei vor avea șansa de a auzi râvnitul „da”. Nativii familiști vor fi surprinși să constate că „flacăra” de la începutul căsniciei nu a dispărut nicăieri. În weekend, va izbucni cu putere dacă aruncați câțiva bușteni în acest șemineu.

TAUR

Componenta intelectuală a nativilor Taurul în această primă jumătate de săptămână va fi în top. Dacă voi chiar vreți ceva, chiar și cel mai convins critic al vostru va recunoaște corectitudinea argumentelor voastre. Căutați cea mai eficientă și utilă aplicare a surplusului vostru de energie! Poate că merită să-l direcționați pentru a crea armonie și confort în jurul vostru.

Ăn a doua parte a săptămânii, evitați ideile utopice! Nu puteți prezice ziua de mâine până la cel mai mic detaliu, ceea ce înseamnă că planificarea pe termen lung nu este o decizie rezonabilă. Credeți în faptele, intuiția și experiența pe care le-ați acumulat de-a lungul vieții voastre! Nu merită să discutați cu nimeni problemele voastre, deoarece opinia străinilor în această perioadă va fi lipsită de obiectivitate.

GEMENI

În această primă jumătate de săptămână, demonii proprii îi pot face pe nativii Gemeni să uite de pace. Acesta este un prilej de a vă înțelege imediat și de a elimina fiecare dintre sursele de iritare. O stare de spirit minunată va fi restabilită de îndată ce veți începe să dedicați mai mult timp fleacurilor. Observați cât de pitorească este natura, cât de misterios se distribuie spuma cafelei de dimineață, cât de plăcut sună râsul copiilor.

Până la sfârșitul săptămânii, veți avea toată încrederea că viața voastră personală a revenit, în sfârșit, la normal. O surpriză de la cei dragi sau de la cineva apropiat nu este exclusă. Nativii singuri pot conta pe semnele de atenție din partea potențialilor parteneri. În weekend veți face o scurtă călătorie ce se va dovedi extrem de relaxantă sau de distractivă.

RAC

Configurația astrală din prima jumătate a săptămânii nu este prea favorabilă pentru nativii Rac. Probabil, va trebui să păstrați secretul cuiva sau să vă rețineți iritarea de a vă repezi peste margine. Totul este mai mult sau mai puțin normalizat în jurul mediului. Circumstanțele care se vor deschide brusc în acest moment necesită o analiză pe îndelete.

Atenție! Comportamentul impulsiv nu va fi lipsit de consecințe neplăcute. Sfârșitul săptămânii este un moment minunat pentru a trimite mesaje sau a suna unul dintre vechii prieteni. Poate că unii dintre voi vor considera că este relevant să reînvie romantismul din trecut, să-și ceară scuze cuiva sau să acorde mai multă atenție celor dragi.

LEU

Nativii Leu vor fi dirijorii principali ai evenimentelor din această săptămână. Ei sunt sfătuiți să nu uite de interesele părților opuse. Configurația astrală a săptămânii cu privire la zodia voastră nu este lipsită de incertitudine. În ce direcție va naviga nava la cârma căreia sunteți?. Cel mai important lucru va fi să monitorizați atenți direcția vântului (adică să evaluați în mod obiectiv orice situație).

Trebuie să aveți mai puține îndoieli în chestiunile personale. Mult, dacă nu totul, va depinde numai de voi. O persoană care și-a mărturisit odată dragostea și apoi s-a răcit, trebuie să cunoască adevărul crud. Acest sfat se aplică fiecărui aspect vital. Încercând să ascundeți ceva, complicați și mai mult situația. Nu plecați la drum lung în weekend!

FECIOARĂ

O prima jumătate a săptămânii, nativii Fecioară vor trebui să evite dezbaterile. Lăsați oamenii din jurul vostru să rămână la fel! Principalul lucru este să vă mențineți echilibrul emoțional și încrederea în sine. Mijlocul săptămânii îi va mulțumi pe cei care sunt îndrăgostiți fără speranță. Veți căpăta curaj pentru apropierea de persoana dorită, dar acest lucru nu se va întâmpla peste noapte.

Astrele vă recomandă ca sfârșitul săptămânii să vi-l dedicați numai vouă înșivă. Acest lucru este valabil mai ales pentru nativii care au cheltuit multă energie pentru a rezolva anumite probleme cotidiene sau personale. O baie caldă, uleiurile aromatice, compozițiile relaxante și masajul bine făcut sunt o modalitate excelentă de a vă relaxa și de a vă simți bine.

BALANȚĂ

Pentru mulți nativi Balanță, prima jumătate a săptămânii va părea lungă. În același timp, aceasta nu va prezenta dificultăți. Mai corect ar fi să spunem că mediul din jurul vostru va fi prea insipid. Nu încercați să-l condimentați, nu aveți nevoie de el. Toată lumea din jur își face treaba, și voi veți face la fel. Gândiți-vă la ce lucruri au fost amânate în mod constant și procedați la implementarea lor.

A doua jumătate a săptămânii va necesita probabil un răspuns la o întrebare serioasă legată fie de sfera financiară, fie de cea interpersonală. Nu încercați să găsiți consilieri de ocazie! Orice recomandări primite din exterior nu vor face lumină asupra a ceea ce se întâmplă acum, din cauza lipsei obiectivității lor din această perioadă. În weekend vă veți distra la o ieșire cu prietenii sau cu familia.

SCORPION

Configurația astrală din prima jumătate a săptămânii pentru nativii Scorpion va fi favorabilă și uniformă. O dispoziție optimistă, pe care o veți lăsa să predomine, va face interacțiunea cu alți oameni productivă. Acum este momentul potrivit pentru a pune o întrebare importantă, a vă exprima dorințele cuiva sau a formula o cerere.

Astrele vă recomandă să vă abțineți de la a începe acțiuni al căror rezultat nu vă este prea clar. Multe depind nu numai de voi, ci și de conjuncturile care se schimbă rapid. Acum, cel mai benefic lucru pentru voi este să așteptați puțin până când situația se stabilizează. Până atunci, vă puteți rezova treburile casnice pe care le-ați tot amânat.

SĂGETĂTOR

Prognoza astrologică pentru această săptămână promite nativilor Săgetător o creștere a vitalității. Este posibil să găsiți informații care pot fi folosite în viitor. Acordurile promițătoare încheiate în această perioadă vor fi benefice nu numai pentru voi, ci și pentru partenerii voștri de afaceri, care garantează o înțelegere reciprocă și o stare de spirit excelentă.

Singurul lucru care poate fi puțin derutant în această perioadă este viața personală. Astrele vă sfătuiesc să vă abțineți de la a da ultimatumuri partenerului vostru. Pentru a găsi soluții reciproc avantajoase, nu refuzați să faceți concesii. Cea mai bună armă a voastră este umorul (în special, abilitatea de a fi autoironici). În weekend veți face o vizită sau veți avea oaspeți.

CAPRICORN

Prima jumătate a săptămânii va fi destul de plină de evenimente pentru nativii Capricorn. Va trebui să luați decizii de care va depinde viitorul vostru, dar și pentru a ajuta pe cineva apropiat. Într-un anumit context de evenimente va fi ușor să uitați ceva important, dar astrele vă vor avertiza pentru a evita acest lucru. Găsiți timp liber pentru a vă verifica organismul pentru simptome neplăcute și acordați atenție odihnei!

În ultima perioadă a săptămânii, veți observa o renaștere plăcută în relațiile personale. Învațați să citiți printre rânduri indiciile venite de la persoanele de sex opus. Dacă doriți mai de mult să experimentați un nou stil de îmbrăcăminte, acum este momentul perfect să faceți asta. În weekend, toți vor fi entuziasmați de noua voastră imagine. Bineînțeles, vor exista și persoane invidioase.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, nativii Vărsător vor acorda prioritate preocupărilor familiei. La o examinare mai atentă, va deveni clar că există multe lucruri pe care cumva nu le-ați observat înainte. Problemele vor fi intercalate cu o comunicare activă. Cel mai probabil, de la distanță, va trebui totuși să participați la unele evenimente importante din viața altor oameni.

Dorința de a vă dovedi valoarea nu vă va părăsi pe tot parcursul săptămânii. Asigurați-vă că aceste eforturi nu se dovedesc a fi o risipă de energie! Corpului vostru ar trebui să i se ofere posibilitatea de a se odihni. Consultați practicile populare pentru a scăpa de supraîncărcarea emoțională pe care o simțiți de un timp. Nu megeți la pescuit în weekend, deoarece vremea nu va fi deloc bună pentru acest hobby!

PEȘTI

În această săptămână, mulți nativi Pești vor trebui să finalizeze lucruri care au fost amânate anterior până la venirea unor vremuri mai bune. Resursele voastre de energie vor fi destul de mari, așa că nu are sens să fiți inactivi. A petrece zilele următoare cu beneficii maxime înseamnă să vă organizați spațiul personal, să vă eficientizați gândurile și să vă întăriți relațiile cu cei dragi.

Până la jumătatea săptămânii, situația din familie se va stabiliza. Este un moment oportun pentru a discuta planuri de viitor la masa familiei și pentru a rezolva alte feluri de probleme în care înainte nu se putea ajunge la o opinie comună. Esențial va fi să nu exagerați pentru a vă dovedi importanți, uneori este foarte util să faceți unele concesii. Vremea va fi urâtă în weekend, așa că mare parte din el îl veți petrece urmărind emisiunile TV favorite.