sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 2-8 ianuarie 2023 vă aduce liniște, dar și o dorință bruscă de aventură

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente Informații utile - vineri, 30 decembrie 2022 Etichete: , ,

La începutul săptămânii, veți putea evalua în mod obiectiv orice situație. Interesul pentru istoria și tradițiile familiei sau țării voastre va crește în aceste zile. De asemenea, această perioadă poate dezvălui multe intrigi și înșelăciuni din trecut. Acum, onestitatea, dreptatea, responsabilitatea pentru acțiunile și cuvintele voastre vor fi importante.

Mijlocul săptămânii vă aduce un plus de liniște în sfera vieții personale. În această perioadă, sunt posibile noi cunoștințe interesante, ceea ce poate duce la începutul unor relații armonioase și de încredere. Este recomandat să adăugați mai mult romantism relațiilor deja existente. O cină romantică la lumina lumânărilor va păstra un sentiment de armonie pentru o lungă perioadă de timp.

Mai aproape de weekend, dorința de dragoste și aventuri romantice va crește. Conexiunile aleatoare nu vor fi excluse. În această perioadă, tendința de a vă înșela partenerul va crește din cauza dorinței bruște de a face ceva neobișnuit, ceva extrem. Astrele vă sfătuiesc să vă diversificați puțin relația romantică, pentru a evita astfel de manifestări negative.

BERBEC

Nativii Berbec vor avea o perioadă încărcată în această săptămână. De luni până miercuri, relațiile cu unul dintre prietenii voștri se pot înrăutăți. Este recomandat să vă abțineți de la participarea la petreceri amicale sau întâlniri de interes cu care sunteți obișnuiți.

Întâlnirea cu prietenii se poate transforma într-o ceartă neplăcută. Cel mai bine va fi să evitați locurile aglomerate în aceste zile. Dacă este posibil, preferați mijloacele de transport terestre celor aeriene.

La mijlocul săptămânii vă puteți aștepta la o surpriză plăcută de la un străin. Vineri va fi o zi bună pentru practici spirituale, meditații. În weekend, relaxați-vă corespunzător și uitați de toate problemele existente!

TAUR

Pe nativii Taur îi așteaptă o săptămână destul de obositoare. Celor aflați într-o relație le va fi greu să transmită unele argumente partenerului. Cel mai bun lucru în această situație va fi să amânați orice confruntare până la o perioadă mai favorabilă.

Nu este momentul potrivit pentru a participa la evenimente sociale: nunți, aniversări, etc. La mijlocul săptămânii, excursiile turistice vor fi de succes pentru voi. Vă veți distra și vă veți face noi prieteni.

Pe obișnuiții rețelelor sociale și forumurilor de pe Internet îi așteaptă o mulțime de impresii plăcute din comunicarea online. Aveți grijă la volan la sfârșitul săptămânii! Amintiți-vă că valoarea amenzilor a crescut în cazul încălcării regulilor de circulație.

GEMENI

Nativii Gemeni în prima jumătate a săptămânii vor trebui să aibă grijă de sănătatea lor. În aceste zile, un sistem imunitar slăbit poate duce la răceli și infecții virale. Bolile cronice vă pot aminti, de asemenea, de existența lor.

Măsurile preventive și un stil de viață sănătos vă vor ajuta la minimizarea afecțiunilor sănătății voastre. Este posibil ca în această perioadă rudele voastre mai în vârstă să aibă nevoie de îngrijire suplimentară.

La mijlocul săptămânii, atractivitatea voastră pentru persoanele de sex opus se va intensifica. Nativii singuri nu vor exclude o relație amoroasă cu o persoană care ocupă o poziție socială și profesională superioară lor.

La sfârșitul săptămânii, nativii sunt sfătuiți să se abțină de la participarea la eventuale petreceri amicale, deoarece acest lucru poate duce la un conflict cu o persoană cunoscută, conflict pe care îl veți regreta ulterior.

RAC

Pentru nativii Rac îndrăgostiți, o criză relațională poate apărea în prima jumătate a săptămânii. Încercați să fiți mai atenți la dorințele persoanei dragi, oferiți-i cadouri, surprize plăcute, dar nu fiți prea intruzivi!

O posibilă cauză a tensiunii în dragoste este dezacordul în anumite chestiuni intime. Nativii cu copii vor trebui să se abțină de la o rigoare excesivă în creșterea acestora. Dacă refuză să vă asculte, aveți răbdare și nu recurgeți la pedepse corporale!

La mijlocul săptămânii, relațiile conjugale se vor îmbunătăți. Partenerul vostru vă va surprinde într-un mod plăcut. Mai aproape de weekend, rețineți-vă emoțiile și nu vărsați furia pe persoana iubită. Scăpați de furie în clubul de fitness!

LEU

Începutul săptămânii va fi foarte favorabil pentru nativii Leu familiști: vă așteaptă o perioadă de armonie și fericire. Între timp, pot apărea mici dificultăți pentru cei care s-au căsătorit recent și locuiesc în aceeași casă cu părinții lor.

Încercați să faceți tot posibilul pentru a nu aduce diferențele de opinie pe anumite probleme într-un conflict deschis. Acesta nu va fi cea mai bună perioadă pentru a primi oaspeți și a participa la evenimente festive.

La mijlocul săptămânii, concentrați-vă atenția asupra măsurilor preventive care vizează îmbunătățirea sănătății! De asemenea, este un moment bun pentru a face curățenie în locuință. La sfârșitul săptămânii, nu este recomandat să faceți călătorii lungi.

FECIOARĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Fecioară vor fi nevoiți să intre în conflict cu unul dintre cunoscuți, rude, prieteni, vecini sau colegi de muncă. De aceea, aceste zile vor fi extrem de nefavorabile pentru orice contact social.

Veți avea dorința de a nu mai vorbi cu anumite persoane. În acest caz, veți găsi un motiv potrivit pentru a rupe relațiile. La mijlocul săptămânii, pe nativii celibatari îi așteaptă o renaștere într-o relație romantică.

Acum veți fi înclinați să vă idealizați pasiunea, iar sentimentele vor fi pline de tandrețe. Oricât de plăcut ar fi să priviți prin ochelari cu lentile roz, este recomandat să ascultați mai mult argumentele logice și de bun simț, altfel dezamăgirile nu vor putea fi evitate.

BALANȚĂ

Nativilor Balanță în prima jumătate a săptămânii le va crește dorința de a-și spori resursele financiare cu eforturi minime. Nativii sunt sfătuiți să evite sălile de jocuri și să nu cumpere bilete de loterie, deoarece probabilitatea de a câștiga este aproape nulă.

Nativii îndrăgostiți ar putea dori să cumpere un cadou pentru persoana iubită. Este indicat să aflați mai întâi ce anume îi place persoanei dragi. Altfel, riscați nu doar să faceți o alegere greșită, ci și să vă stricați relația cu ea.

La mijlocul săptămânii, o idilă va apărea în viața voastră personală: relațiile vor fi pline de grijă și dragoste. Mai aproape de weekend, veți deveni mult prea emoționali, ceea ce va putea duce la mici conflicte inutile.

SCORPION

În prima jumătate a săptămânii, nativii Scorpion vor avea relațiile de familie puțin mai complicate decât de obicei. Dacă locuiți cu părinții, vor fi posibile dezacorduri serioase din cauza diferențelor de abordare a anumitor probleme cotidiene.

Pentru a evita conflictele în familie, încercați să petreceți mai mult timp în afara locuinței! De exemplu, puteți să vă înscrieți la niște cursuri educaționale, puteți merge câteva zile în afara orașului sau să vizitați un prieten apropiat.

La mijlocul săptămânii va apărea un moment favorabil pentru a vă face noi cunoștințe. Nativii îndrăgostiți se pot aștepta la numeroase întâlniri. La sfârșitul săptămânii, probabilitatea de a răci va crește, așa că va trebui să vă îmbrăcați cu haine mai călduroase.

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător, prima jumătate a săptămânii va fi o perioadă nefavorabilă pentru călătoriile scurte., Nu este recomandat să conduceți mașina în această perioadă. De asemenea, nu este de dorit să intrați în mașină cu străini.

Nu va trebui să fiți sinceri cu privire la viața voastră personală: lumea este mică, iar propriile cuvinte pot fi folosite împotriva voastră. La mijlocul săptămânii, situația voastră financiară se va îmbunătăți. Este posibil ca cineva să vă surprindă cu un cadou scump sau cu o sumă de bani.

Aceasta este o perioadă bună pentru a cumpăra decorațiuni pentru locuința voastră, precum și lucruri care vă vor face casa mai confortabilă. Este recomandat să planificați cumpărăturile la mijlocul săptămânii, deoarece în weekend este puțin probabil ca ele să aibă succes.

CAPRICORN

Încă din prima jumătate a săptămânii, nativii Capricorn vor avea dificultăți cu finanțele. Probabil veți avea nevoie urgent de o anumită sumă de bani pentru cheltuieli ce nu pot suferi amânare.

De exemplu, aparatele electrocasnice sau un computer de care aveți nevoie pentru muncă se pot defecta brusc. Nu este recomandat să cereți împrumut prietenilor: acest lucru vă poate afecta negativ relația cu ei.

Mijlocul săptămânii va fi potrivit pentru a experimenta aspectul vostru. În această perioadă, vă puteți schimba coafura sau stilul de îmbrăcăminte – astfel de acțiuni vă vor face și mai atractivi pentru reprezentanții sexului opus. La sfârșitul săptămânii, abțineți-vă să vă certați cu părinții!

VĂRSĂTOR

Pe nativii Vărsător, în prima jumătate a săptămânii îi așteaptă un obstacol dificil pentru a-și realiza planurile. Cu toate acestea, ambiția și dorința de a vă atinge obiectivele vor crește și va trebui să alegeți.

În acest caz, aveți două opțiuni: ori veți depune toate eforturile pentru a depăși dificultățile, ori pur și simplu veți aștepta până când circumstanțele externe se vor schimba în favoarea voastră.

Mijlocul săptămânii va fi un moment bun pentru a investiga și a găsi răspunsuri la întrebările voastre. De asemenea, va fi un moment bun pentru practici spirituale. În weekend, abțineți-vă să vă faceți noi cunoștințe!

PEȘTI

În prima jumătate a săptămânii, nativii Pești vor putea fi nevoiți să-și apere reputația. Vor ajunge la urechile voastre zvonuri care vă compromit cumva. Dacă nu există nicio modalitate de a le ignora, va trebui să dovediți falsitatea lor sau să vă clarificați poziția.

În această perioadă, încercați să nu căutați soluții în care metodele convenționale nu reușesc să obțină rezultate! În caz contrar, va fi posibil să aveți probleme cu reprezentanții legii.

La mijlocul și sfârșitul săptămânii, veți putea relua legătura cu prietenii cu care nu ați comunicat prea mult în ultima vreme. Va fi, de asemenea, o perioadă bună pentru a vă face planuri pentru viitor.