duminică, 21 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 20-26 iunie 2022. Înclinația pentru aventurile amoroase va crește, vă veți dori noutate, sentimente vii

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Știri - duminică, 19 iunie 2022 Etichete: , , , , ,

Pe parcursul acestei săptămâni, activitatea în viața personală a fiecăruia va crește. Pentru celibatari, cunoștințele ocazionale pot duce la începutul unei aventuri amoroase pasionale în această perioadă. Înclinația pentru aventurile amoroase va crește, vă veți dori noutate, sentimente vii.

Cei aflați deja într-o relație, veți căuta noi modalități de a interacționa sentimental cu partenerul vostru. O schimbare a mediului vă poate ajuta. În prima jumătate a săptămânii, cel mai probabil, veți observa că ați devenit mai îndrăzneți în comunicare, exprimându-vă gândurile mai deschis.

Tendința de a argumenta, de a vă apăra activ propria opinie va crește, dar spiritul practic și consecvența în gânduri vor scădea oarecum. În a doua jumătate a săptămânii, trebuie să apelați mai des la intuiția voastră, deoarece sfaturile acesteia vor fi utile. Acesta este un moment favorabil dezvoltării spirituale și studiului literaturii educaționale.

BERBEC

În prima jumătate a săptămânii, nativii Berbec vor fi nevoiți să petreacă mult timp pe drum. Este posibil ca prietenii sau rudele să vă implice în rezolvarea problemelor lor. Acesta este un moment bun pentru a studia și a vă extinde cercul de cunoștințe.

Sunt posibile excursii la iarbă verde cu prietenii unde, pe lângă relaxare, vă puteți rezolva și unele dintre problemele personale. Spre sfârșitul săptămânii, în special în weekend, tensiunile în familie și cu partenerul de viață vor începe să se intensifice.

Este posibil să vă treziți într-o situație destul de dificilă atunci când libertatea voastră de comportament va fi limitată de circumstanțe sau acorduri. Astrele vă recomandă să vă păstrați calmul.

Acesta nu este cel mai bun moment pentru a anunța o nuntă viitoare și nici pentru a programa o cununie civilă. Conflictele în familie, apărute între generațiile tinere și cele mai în vârstă, nu sunt excluse în a doua parte a săptămânii.

TAUR

Prima jumătate a săptămânii este favorabilă nativilor Taur care se vor axa pe rezolvarea problemelor materiale. Este momentul ideal să planificați cele mai importante acțiuni de renovare sau alte achiziții legate de locuință.

Veți dispune de o cantitate mare de forță fizică și psihică, astfel încât veți face progrese semnificative în activitățile voastre. Procedurile cu apă vor avea un efect benefic asupra stării voastre de bine: veți face frecvent baie sau duș. De asemenea, este indicat să înotați într-un bazin deschis.

A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu inhibiția în stabilirea de contacte și în obținerea de informații. Probabil că veți rata câteva informații importante pentru voi. Relațiile cu cunoscuții, vecinii, frații și surorile se pot deteriora.

În general, acesta nu este cel mai bun moment pentru a vă face noi cunoștințe. Încercați să fiți mai diplomatici și mai toleranți atunci când aveți de-a face cu ceilalți!

GEMENI

În prima jumătate a săptămânii, nativii Gemeni vor fi setați să fie activi și să ia inițiativă în rezolvarea problemelor personale. Și veți obține multe realizări. Încercați să combinați asertivitatea cu diplomația!

Rolul contactelor amicale și al noilor cunoștințe este tot mai important. Acesta este un moment bun pentru petreceri, pentru a găsi oameni cu gânduri asemănătoare. Mulți nativi vor simți o creștere a intuiției, a capacității de a prevedea cursul evenimentelor cu un pas înainte.

Un astfel de fler vă ajută la evitarea situațiilor neplăcute. Tot ceea ce planificați acum pentru voi se va împlini cu siguranță în viitor. A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu mici pierderi financiare și cheltuieli neplanificate pentru copii sau persoana iubită.

RAC

Nativilor Rac li se recomandă să acționeze cu prudență în prima jumătate a săptămânii, încercând să nu atragă atenția persoanelor necunoscute. Dacă nu vă dezvăluiți intențiile nimănui, atunci nimeni nu vă poate interfera.

Este recomandat să fiți singuri de data aceasta, să studiați, să meditați dar și să practicați proceduri acvatice. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru recuperare și găsirea armoniei spirituale cu lumea exterioară.

Este foarte probabil să reușiți să ridicați vălul secretului în acele probleme care v-au îngrijorat în ultimul timp. A doua jumătate a săptămânii nu este foarte favorabilă.

S-ar putea să simțiți că libertatea voastră este restricționată din anumite motive. De aceea, acum este un bun moment pentru a discuta probleme importante cu rudele apropiate sau cu cineva drag.

LEU

În prima jumătate a săptămânii, nativii Leu sunt probabil implicați în sfera comunicării amicale. Comunicarea pe Internet capătă un rol deosebit. Cu siguranță puteți întâlni acolo oameni apropiați în spirit.

Acesta este un moment excelent pentru ajutor altruist, schimb de idei și, de asemenea, pentru studiu. Este posibil ca un eveniment fericit să vă ajute la atingerea unui anumit obiectiv. A doua jumătate a săptămânii nu este favorabilă contactelor noi și călătoriilor.

Încercați să petreceți cât mai puțin timp în singurătate! Acest lucru este valabil mai ales pentru acei nativi care trec acum prin momente dificile și se confruntă cu crize de depresie. Săptămâna aceasta pot ajunge la voi zvonuri și bârfe neplăcute. Ignorați-le!

FECIOARĂ

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să-și apere mai activ interesele în această săptămână. Un stil de comportament asertiv și decisiv vă aduce mai multe realizări în prima jumătate a săptămânii.

Acesta poate reprezenta un moment bun pentru a scăpa de vechile obiceiuri, a rupe vechile idei și a vă reforma stilul de viață. Libertatea interioară combinată cu determinarea este cheia succesului.

Cea mai benefică zi pentru orice întreprindere va fi luni. A doua jumătate a săptămânii va fi asociată cu apariția neașteptată a unor probleme acolo unde nu vă gândiți.

De exemplu, așteptările voastre cu privire la comportamentul prietenilor în anumite situații pot să nu vă satisfacă. Nu împrumutați bani de la alții și nici nu vă împrumutați apropiații cu bani în această perioadă!

BALANȚĂ

Nativii Balanță, în această săptămână, vor putea face progrese semnificative privind creșterea nivelului de educație. Stabiliți-vă obiective ambițioase și acționați consecvent, astfel succesul vă este garantat!

Poate că circumstanțele vieții vă vor chema într-o călătorie mai lungă. Dacă sunteți celibatari, vă faceți o nouă cunoștință în această săptămână, care se va baza pe atracția fizică. Relația inițiată acum poate deveni de durată.

Pentru cei aflați deja într-un cuplu, relațiile cu persoana iubită vor fi, de asemenea, întărite, încrederea va crește și va apărea unitatea spirituală. Acesta este un moment bun pentru a rezolva problemele legate de moșteniri, în ideea de a întocmi un testament legal.

SCORPION

Nativii Scorpion sunt încurajați să își schimbe rutina zilnică. Încercați să vă alternați odihna și munca, dar excludeți distracția goală și neproductivă din viața voastră! În această perioadă este bine să renunțați la obiceiurile proaste: fumatul sau consumul excesiv de băuturi alcoolice.

Este, de asemenea, o perioadă favorabilă pentru procedurile terapeutice, preventive și de curățare a organismului. Puteți începe un tratament naturist pentru combaterea bolilor infecțioase și cronice.

A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu un conflict iscat cu reprezentanții autorităților și ai legii. Încercați în orice situație să nu permiteți încălcări ale regulilor și normelor de comportament existente!

Acest lucru este valabil mai ales pentru șoferii de vehicule personale, care sunt sfătuiți să respectați cu atenție toate regulile de circulație, altfel puteți fi amendați de poliția rutieră.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător se distrează de minune și pot avea aventuri romantice amoroase. Dacă sunteți celibatari, atunci probabilitatea unor noi cunoștințe crește. Mai mult decât atât, circumstanțele unor astfel de cunoștințe pot fi din cele mai neașteptate.

Încercați să duceți un stil de viață activ, să participați la evenimente de divertisment! Nu refuzați invitațiile de a participa la nunta rudelor sau prietenilor. Dacă aveți o familie și copii, atunci astrele vă sfătuiesc să vă concentrați asupra lor.

Copilul vostru vă va surprinde plăcut cu cunoștințele și talentele sale. A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu circumstanțe de forță majoră, care nu sunt de cea mai plăcută natură.

Abțineți-vă de la împrumuturi financiare și orice ar putea implica riscul de vătămare! Într-o relație cu unul dintre prietenii voștrii, poate apărea o neînțelegere. Astrele vă sfătuiesc să fiți mai toleranți.

CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt încurajați să muncească din greu în prima jumătate a săptămânii. Acest lucru este valabil atât pentru activitatea profesională, cât și pentru treburile casnice.

Este posibil ca una dintre rudele voastre apropiate să aibă nevoie de ajutorul și îngrijirea voastră. Pentru această perioadă, puteți planifica o reamenajare a mobilierului sau o redecorare în casa sau apartamentul vostru.

Cel mai probabil, veți dori să faceți niște inovații în condițiile voastre obișnuite de viață, iar pentru asta veți avea suficientă forță și imaginație. În a doua jumătate a săptămânii, pot apărea complicații atât în relația sentimentală cât și în cea profesională.

Acesta nu este cel mai bun moment pentru demersuri în probleme care necesită soluții de compromis, deoarece sunt șanse minime să reușiți să fiți de acord cu cineva.

VĂRSĂTOR

În prima jumătate a săptămânii, pe nativii Vărsător îi așteaptă o perioadă spectaculoasă și distractivă. În primul rând o vor simți cei îndrăgostiți. Relația voastră romantică va deveni din nou pasională.

Componenta intimă a iubirii se va intensifica, dorințele instinctive vor domina. Celibatarii vor fi în căutare activă și vor avea mare succes în acest sens. Este posibil să aveți mai multe cunoștințe romantice simultan și să dezvoltați aceste relații în paralel.

Multe surprize plăcute vă așteaptă în călătoriile scurte. Veți face ceva semnificativ pentru acei oameni pe care îi iubiți, arătându-vă sentimentele mai mult decât prin simple cuvinte.

A doua jumătate a săptămânii poate fi asociată cu probleme de sănătate. Încercați să nu beți apă de la frigider și să controlați cu strictețe calitatea alimentelor pe care le consumați!

PEȘTI

Nativii Pești sunt încurajați să-și concentreze toată atenția și puterea pe îmbunătățirea condițiilor de viață. Cel mai favorabil moment pentru acest lucru este prima jumătate a săptămânii. Cu siguranță aveți o mulțime de sarcini casnice care trebuie finalizate.

Veți face față cu succes tuturor sarcinilor cotidiene, mai ales dacă nu vă pierdeți timpul cu o pregătire prea lungă. A doua jumătate a săptămânii, în special în weekend, va fi asociată cu o oarecare răcire a relațiilor sentimentale.

Poate fi necesar să faceți o pauză și să vă regândiți relația cu persoana iubită. Este mai bine să evitați întâlnirile romantice în aceste zile, deoarece contactul intim poate duce la o oarecare dezamăgire.