fbpx
sâmbătă, 13 aprilie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 21–27 noiembrie 2022. O perioadă de recreere, asociată cu noi relații și cunoștințe

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Informații utile Știință - sâmbătă, 19 noiembrie 2022

Începutul săptămânii vă permite să stabiliți relații noi și să dați un nou impuls dezvoltării lor. În această perioadă este recomandat să dedicați mai mult timp recreerii și divertismentului în comun. Noile cunoștințe făcute la început de săptămână vor avea succes.

Va crește atenția față de voi din partea sexului opus. Totuși, este recomandat să nu vă grăbiți a începe imediat o relație. Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți mai bine persoana de care sunteți interesați.

Mai aproape de weekend, pasiunea, activitatea și energia voastră vor crește. Noile cunoștințe făcute în această perioadă vor fi adesea legate de pasiune și atracție fizică. Încercați să evitați vulgaritatea și agresivitatea! Energia voastră suplimentară va trebui direcționată către fapte pozitive.

BERBEC

În această săptămână, nativii Berbec sunt sfătuiți să-și stabilească obiective și să le atingă metodic. Puteți reuși dacă vă străduiți în mod deliberat pentru ceva anume. Relațiile cu oamenii pe care îi respectați și a căror părere o ascultați mereu se vor îmbunătăți.

De exemplu, dacă părinții voștri sunt niște figuri autorizate pentru voi, atunci rolul lor în rezolvarea unora dintre problemele tale în această perioadă va crește semnificativ. Între timp, a doua jumătate a săptămânii va fi nefavorabilă călătoriilor pe distanțe lungi și soluționării problemelor legale.

Încercați să nu luați măsuri care eludează legile existente și acordați o atenție deosebită menținerii reputației voastre. În weekend veți primi vizita unor prieteni sau voi le veți face o vizită.

TAUR

În această săptămână, probabil, nativii Taur se vor confrunta cu o criză în viața lor personală. Relația voastră cu persoana iubită poate pierde tandrețe și tact și poate intra exclusiv în planul instinctelor primare.

Trebuie să preveniți o astfel de dezvoltare a evenimentelor, deoarece aceasta este plină de conflicte ascuțite, până la o ruptură a relațiilor. Sunt posibile noi conexiuni romantice în această săptămână, dar vor fi destul de conflictuale și probabil că nu vor dura mult timp.

Înclinația voastră pentru un comportament impulsiv și imprudent poate duce la vătămare. De asemenea, este o perioadă destul de dificilă pentru construirea de relații cu copiii, deoarece aceștia vor fi capricioși. Weekend-ul va fi potrivit pentru călătorii și vizite la rude.

GEMENI

Pentru nativii Gemeni căsătoriți, săptămâna aceasta va fi un adevărat test de forță. Cu comportamentul său conflictual și agresiv, o persoană apropiată va putea submina în orice mod posibil relația voastră. Este puțin probabil să găsiți o soluție pentru a vă opune acestui lucru, deoarece veți fi lipsiți de orice inițiativă.

Pe acest fond, astrele nu vă sfătuiesc să începeți reparațiile în apartament, rearanjarea mobilierului sau curățenia generală, activități care ar trebui să implice toți membrii familiei. Acest lucru nu va face decât să agraveze conflictul.

Între timp, săptămâna aceasta este o perioadă favorabilă pentru a solicita un credit ipotecar, pentru a cumpăra un apartament sau un teren. În weekend vă veți bucura împreună cu cei dragi sau cu prietenii la un eveniment social sau la un concert mult așteptat.

RAC

Nativii Rac sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită sănătății lor în această săptămână. Potențialul vostru energetic va putea slăbi, ceea ce vă va face o pradă ușoară pentru infecțiile virale. De aceea, măsurile de prevenire ar trebui consolidate.

În același timp, nu neglijați metodele populare: usturoi, miere, ceai cu lămâie sau ghimbir. Nivelul de performanță în aceste zile va fi redus, așa că nu ar trebui să vă suprasolicitați la locul de muncă. Încercați să vă folosiți energia cât mai economic!

Dacă sunteți căsătoriți, este puțin probabil să nu vă bucurați de atenția persoanei iubite. Relațiile conjugale se vor dezvolta destul de armonios către sfârșitul săptămânii. În weekend, veți fi invitați la o aniversare sau la un alt eveniment special.

LEU

Nativii Leu sunt sfătuiți de către astre să folosească această săptămână pentru a-și stabili rutina zilnică. Făceți-vă un program clar și începeți să-l urmați! Nu omiteți să vă opriți timp suficient pentru a mânca și a vă odihni.

Particularitatea acestei perioade va consta în faptul că veți putea să vă dezvoltați mult mai repede obiceiurile pozitive necesare bunăstării voastre. Același lucru este valabil și pentru respingerea obiceiurilor proaste: fumatul sau consumul de alcool. Acum veți putea scăpa de astfel de dependențe mult mai repede.

Dacă sunteți pasionați de jocurile de noroc, în aceste zile vă va fi ușor să vă opuneți dorinței de a juca. În a weekend, abțineți-vă să cumpărați un cadou pentru persoana iubită, deoarece va fi puțin probabil să-i placă alegerea voastră!

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, nativii Fecioară își vor putea dezvălui pe deplin talentele. Cel mai probabil, săptămâna aceasta va însemna înflorirea abilităților voastre creative. Vă veți simți cel mai bine într-un mediu liber în care nu există restricții și puteți face ce vreți.

Cu toate acestea, atingerea unor astfel de condiții nu va fi ușoară. Va fi posibil ca atmosfera de acasă să devină puțin mai tensionată. Probabil veți fi supuși reproșurilor privind anumite pretenții sau obligații neîndeplinite.

Încercați să vă păstrați calmul, pentru a nu provoca un conflict în familie! Weekend-ul va fi o perioadă favorabilă pentru a comunica cu persoana iubită. Împreună veți participa la un concert al artistului vostru preferat, ceea ce vă va aduce emoții plăcute și inspirație.

BALANȚĂ

În această săptămână, nativii Balanță vor avea o mulțime de contacte cu prietenii, dar această comunicare va puțin probabil să fie prea utilă. Poate că vor încerca să vă implice în treburile altora, unde va trebui să acționați ca mediatori în dispută.

Încercați să evitați astfel de situații: cel mai probabil, altora nu le va plăcea părerea voastră! Nu va trebui să vă faceți noi cunoștințe în această perioadă, mai ales cu acele persoane care vă ascund ceva sau pur și simplu se comportă destul de ciudat.

În această perioadă veți arăta grijă față de rudele mai în vârstă, întrebându-le dacă au nevoie de ajutorul vostru. Acesta este o perioadă favorabilă pentru a vă îmbunătăți confortul locuinței. Este recomandat să petreceți weekend-ul cu familia sau înconjurați de rude și prieteni.

SCORPION

În această săptămână, nativii Scorpion vor putea avea o mulțime de motive să-și facă griji cu privire la siguranța bunurilor casnice. Nu vor fi excluse defecțiuni ale aparatelor de uz casnic: de exemplu, un aspirator, un robot de bucătărie, un aragaz sau un cuptor cu microunde.

Probabil va trebui să petreceți mult timp pentru a readuce aceste aparate într-o stare corespunzătoare. Între timp, această perioadă va fi propice pentru călătorii și a vă noi cunoștințe.

Comunicarea cu celelalte persoane va fi plăcută din toate punctele de vedere. Vă veți înțelege de minune cu vecinii, rudele sau cunoștințele îndepărtate, chiar dacă anterior ați avut mici diferende cu unii dintre ei.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, nativii Scorpion vor fi foarte hotărâți și nu vor face compromisuri. Dorința de a face totul în felul vostru, fără a ține cont de opiniile altora, în special ale membrilor familiei și rudelor, va duce inevitabil la conflicte.

Nu trebuie să comunicați sau să acționați prea provocator, deoarece printr-un astfel de comportament nu veți face decât să agravați situația. Este recomandat să alegeți metode mai blânde, amintiți-vă de tact și diplomație!

Numai în acest mod veți putea păstra liniștea în familie și, în același timp, vă veți îndeplini obiectivele. Cele mai reușite momente ale săptămânii, care vă vor aduce multă bucurie, vor fi relațiile cu prietenii. Dacă sunteți invitați la o petrecere amicală, nu refuzați! Va fi un eveniment memorabil.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, nativii Capricorn se vor putea privi pe ei înșiși din exterior. Poate v-ați subestimat exagerat înainte. Acum este momentul oportun să schimbați această stare de lucruri.

Începeți cu aspectul vostru și schimbați-vă stilul vestimentar, coafura, comportamentul. Amintiți-vă că nu există limită pentru perfecțiune. Sunteți din categoria de oameni care devin și mai interesanți și mai atractivi de-a lungul anilor.

Între timp, în această perioadă va fi posibil să vă confruntați cu unele obstacole, mai exact unele persoane vor încerca în secret să vă discrediteze reputația. Cel mai bine va fi să ignorați această răutate și să treceți pe lângă ea fără să vă opriți măcar.

VĂRSĂTOR

Pentru nativii Vărsător, prietenia a fost și va fi întotdeauna o parte importantă a vieții lor. Însă săptămâna aceasta, prieteniile voastre vor suporta o serie de teste. Probabil că acțiunile unuia dintre prieteni se vor dovedi a fi complet neașteptate, ceea ce va deveni un prilej de reevaluare a relațiilor.

De asemenea, pot apărea informații despre orice evenimente trecute de care nu erați conștient anterior. Înainte de a lua o decizie importantă, trebuie să analizați dacă simpatizați sau nu această persoană.

Dacă da, încercați să o înțelegeți punându-vă în locul ei. Această săptămână va fi propice practicilor spirituale, studiului lucrurilor ciudate și misterioase. În weekend veți merge la munte împreună cu cei dragi, să vedeți pe viu prima zăpadă din acest an.

PEȘTI

În această săptămână, nativi Peștii se vor surprinde adesea crezând că reușesc să anticipeze cursul evenimentelor. Într-adevăr, întărirea intuiției voastre va fi asociată în primul rând cu o anumită configurație a planetelor pe cerul vostru astral.

Săptămâna va fi un moment minunat pentru a socializa cu prietenii. Rolul rețelelor sociale în viața voastră este în creștere. S-ar putea să vă treziți implicați într-o discuție interesantă pe un forum sau un grup Facebook.

De asemenea, zilele weekend-ului vor fi favorabile pentru relațiile conjugale. Înțelegerea și toleranța vor fi la ordinea zilei în cuplul vostru. Se va dovedi că împreună aveți idei comune despre obiectivele și sarcinile prioritare pentru anii ce vor veni.

DISTRIBUIE