joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 23 – 29 mai 2022 – călătoriile și studiul sunt favorizate

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Cultură Informații utile - sâmbătă, 21 mai 2022 Etichete: , , , ,

Amplasarea planetelor în prima jumătate a acestei săptămâni va aduce optimism și succes în călătoriile voastre. Acesta este un moment bun pentru a începe o călătorie. Totuși, în această perioadă va fi dificil să evaluați obiectiv situațiile, precum și capacitățile și abilitățile voastre.

Puteți intra în vise care nu vor corespunde întotdeauna realității. Este posibil să vă fie frică de iluzii și autoînșelăciune. Acesta este cel mai bun moment pentru a începe să studiați. Acum puteți memora cu ușurință informații noi, precum și să construiți relații cu profesorii.

În a doua jumătate a săptămânii vor apărea mai multe oportunități de comunicare. În consecință, veți reuși să vă înțelegeți adevăratele nevoi, să arătați caracter și să vă exprimați corect. În conversații, poate exista dorința de a vă înfrumuseța povestea.

BERBEC

În această săptămână, nativii Berbec sunt sfătuiți de astre să comunice mai delicat cu ceilalți. Poate că vă veți găsi în captivitatea propriilor voastre iluzii și veți începe să bănuiți în mod fals că unii oameni nu vă tratează cum trebuie.

Prin urmare, cu cât există mai puțină comunicare, cu atât sunt mai multe motive pentru îndoieli și idei distructive. Acest lucru este valabil mai ales pentru relațiile cu rudele, vecinii și prietenii.

Dacă sunteți șoferi, aveți grijă la drum! Trebuie să acordați o atenție deosebită indicatoarelor rutiere, deoarece există riscul de a nu le observa și de a încălca regulile de circulație. Dacă aveți insomnie în această perioadă, este recomandat să vă plimbați seara în aer curat și să evitați somniferele.

TAUR

Relațiile cu unii prieteni se pot deteriora pentru nativii Taur în această săptămână. Probabil că acest lucru se va întâmpla mai ales dacă ați încheiat un acord financiar cu ei sau dacă i-ați împrumutat cu bani.

De exemplu, cunoștințele s-ar putea să nu vă returneze la timp suma de bani pe care au împrumutat-o ​​de la voi și, din această cauză, relația va deveni mai tensionată. Dacă voi aveți o datorie, încercați mai întâi să o achitați și abia apoi să faceți cumpărături.

Acesta nu este cel mai bun moment pentru cursuri de fitness în grup sau pentru a cumpăra un abonament la sală. În general, vizitarea oricăror surse de interes este acum nedorită: există riscul să intrați într-o poveste complicată și să cheltuiți mai mulți bani decât ați planificat.

GEMENI

În această săptămână, nativii Gemeni vor avea tendința de a acționa independent și proactiv. Cu toate acestea, circumstanțele externe pot interfera cu voi în toate modurile posibile, din cauza cărora riscați să vă stabiliți obiective greșite și să mergeți în direcția greșită.

Este posibil să priviți situația prin ochelari de culoare roz și să nu vă imaginați dificultățile reale cu care vă veți confrunta. Acest lucru este valabil pentru orice tip de activitate.

De aceea, săptămâna aceasta poate fi un moment nefavorabil pentru a porni mari întreprinderi. Durerile de cap nu sunt excluse în această perioadă. Este mai bine să petreceți o săptămână în mod pasiv, pentru a nu face greșeli ce vor trebui corectate în viitor.

RAC

În această săptămână, nativii Rac pot avea probleme cu somnul: dificultățile de a adormi și, dimpotrivă, de a se trezi nu sunt excluse. Activitatea fizică și plimbările de seară în aer curat vă vor ajuta la normalizarea somnului.

Nu vă lăsați amăgiți de somnifere: cel mai probabil, acestea vor afecta negativ starea sistemului vostru nervos. Pe parcursul săptămânii, este posibil să aveți unele vise ciudate, neobișnuite și foarte reale.

Această perioadă este caracterizată de slăbiciune psihologică și sugestibilitate crescută. De aceea, acum nu ar trebui să apelați la psihiatri sau consilieri spirituali, deoarece este posibil să nu obțineți rezultatul la care v-ați așteptat.

LEU

Cercul social al nativilor Leu se poate schimba în această săptămână. Este posibil să nu fiți de acord cu unii dintre vechii prieteni. În același timp, în câmpul vostru vizual vor apărea noi interlocutori interesanți.

Comunicarea pe Internet va fi mai activă decât de obicei, pe site-urile de întâlniri, forumuri și rețele sociale. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să nu ridicați imediat noile cunoștințe la rangul de prieteni.

Nu trebuie să aveți prea multă încredere în ele și nu le dezvăluiți secretele voastre, detaliile vieții voastre personale. Dacă mergeți deseori la diverse distracții de socializare, acum este mai bine să vă abțineți. De asemenea, se recomandă evitarea relațiilor intime ocazionale.

FECIOARĂ

Săptămâna aceasta, nativii Fecioară pot avea relații sentimentale complicate. Veți fi predispuși la un comportament deschis, direct și fără compromisuri. Iar partenerul vostru, dimpotrivă, va deveni mai secretos, preferând să evite răspunsurile directe.

Din această cauză, s-ar putea să aveți o suspiciune că vi se ascunde ceva. Încercați să nu aveți pretenții nerezonabile, altfel un conflict nu va putea fi evitat. Nu este recomandat să vă fixați obiective prea mari acum.

Dacă ceva nu funcționează, în ciuda tuturor eforturilor voastre, atunci trebuie să faceți o pauză și să uitați această problemă pentru un timp. Va veni curând un moment favorabil și totul se va rezolva.

BALANȚĂ

Imunitatea nativilor Balanță poate scădea săptămâna aceasta, ceea ce va crește riscul de a contracta răceli și boli infecțioase. Prin urmare, nu uitați de măsurile preventive de sănătate și de regulile de igienă.

Dacă utilizați medicamente, aveți grijă să nu supradozați sau să luați medicamentul greșit. Este extrem de nedorit să beți băuturi alcoolice în aceste zile. Corpul vostru poate reacționa inadecvat.

Este posibil ca în această săptămână rudele și prietenii să aibă nevoie de ajutorul, îngrijirea și atenția voastră. Acesta este un moment favorabil pentru a pleca într-o călătorie turistică. Totuși, este recomandat să duceți un stil de viață calm și măsurat.

SCORPION

Nativii Scorpion pot experimenta o tensiune crescută în relațiile lor de dragoste în această săptămână. Dacă aveți un partener permanent, atunci această perioadă va trece mai calm pentru voi, deoarece dorințele voastre intime pot fi realizate.

Singurul lucru de care va fi greu să scăpați este gelozia. Acum, instinctul posesiv se intensifică, s-ar putea să vreți ca partenerul să vă aparțină în întregime și nimănui altcuiva.

Va fi mult mai greu de supraviețuit pentru cei care nu formează încă un cuplu. Este posibil să decideți să plecați în căutarea unui nou partener. Încercați să fiți mai selectivi în alegerea voastră! Între schimb, aceasta este o perioadă favorabilă pentru practici spirituale.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetători în această săptămână ar trebui să dea dovadă de atenție și rezistență maximă atunci când construiesc parteneriate. Este vorba atât despre parteneriate de afaceri, cât și despre relații sentimentale.

Partenerul vostru poate fi acum mai activ, străduindu-se să ocupe poziția de lider într-o pereche. O astfel de dorință nu trebuie contestată. Nu este cel mai bun moment pentru a primi oaspeți în casa voastră. De asemenea, nu este indicat să participați la evenimente speciale (aniversări, nunți) alături de persoana iubită.

Dacă aveți un prieten de familie, în această perioadă vă puteți întâlni cu el pentru a discuta despre ultimele vești și noutăți. Acesta este un moment bun pentru a discuta cu partenerul vostru despre planurile de vacanță pentru vara viitoare.

CAPRICORN

Săptămâna aceasta nu este ușoară pentru nativii Capricorn. Principalul subiect care va necesita o atenție deosebită este sănătatea. În această perioadă, puteți simți o oboseală crescută și o slăbiciune fizică.

Dacă în același timp aveți multe responsabilități de muncă, atunci din cauza surmenajului, sănătatea voastră se poate înrăutăți și mai mult. Încercați să luați o scurtă pauză, altfel este puțin probabil să puteți gestiona lucrurile la timp, din cauza sănătății voastre precare!

Încercați să distribuiți uniform sarcinile și să vă rezervați mai mult timp pentru odihnă și somn. Acesta nu este cel mai bun moment pentru întâlniri, discuții cu rudele și prietenii. În schimb, puteți conta pe sprijinul părinților.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător familiști vor trebui să dedice mai mult timp creșterii copiilor în această săptămână. Nevoile copiilor voștri pot crește, iar dacă îi răsfățați, riscați să depășiți bugetul.

Este recomandat să vă ocupați de creșterea copiilor, să le explicați ce sunt banii și cât de greu este să-i obțineți. Copilul trebuie să învețe să aprecieze ceea ce faceți pentru ei dar nu prin reproșuri ci prin propria lor înțelegere.

Nu cumpărați acum parfumuri și produse cosmetice scumpe și nici dispozitive electronice tip gadget, deoarece astfel de achiziții pot fi inutile. Tot în această săptămână, ar trebui să fiți mai atenți când alegeți un cadou pentru persoana iubită.

PEȘTI

În această săptămână, astrele îi sfătuiesc pe nativii Pești să se consulte cu membrii familiei și rudele apropiate înainte de a lua inițiativa în rezolvarea oricăror probleme casnice. Altfel, riscați să cheltuiți mult timp și efort pentru ceva de care nimeni din familie nu are nevoie.

Principala regulă a acestei săptămâni este simplă: nu faceți ceea ce nimeni nu vă cere să faceți! Acesta nu este cel mai bun moment pentru a face bilanțul perioadei trecute, mai ales pentru a calcula soldul bugetului familiei.

Riscați să deveniți confuzi și să nu țineți cont de toate detaliile, rezultând o gestionare greșită cu privire la finanțe. Nu uitați să aveți grijă de rudele mai în vârstă, bunicii voștri pot avea nevoie de atenția voastră.