sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 24-30 octombrie 2022. Astrele vă vor amplifica inițial intuiția și fantezia, apoi vă vor face mai responsabili și energici

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Cultură Informații utile Știință - duminică, 23 octombrie 2022 Etichete: ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi o perioadă în care intuiția și fantezia fiecăruia vor crește, la fel ca și dorința de a afla tot ce este necunoscut, misterios. Mulți își vor putea dezvolta sau etala abilitățile în domenii precum psihologia, muzica, dansul, artele vizuale sau poezia.

De asemenea, va fi potrivită pentru odihnă și relaxare. Procedurile legate de apă și somnul suplimentar vor însemna un mare beneficiu pentru sănătatea și bunăstarea tuturor. Poziția planetelor din a doua jumătate a săptămânii va induce un plus de autodisciplină și responsabilitate.

În această perioadă vor fi posibile situații în care veți dovedi cât de mult sunteți capabili să arătați responsabilitate. În același timp, sfârșitul săptămânii va fi potrivit pentru comunicare plăcută, flirt și călătorii scurte. Veți avea mai multă energie în weekend. Va fi foarte important să o folosiți cu înțelepciune și să nu o irosiți pe angajamente inutile.

BERBEC

În prima jumătate a săptămânii, nativii Berbec vor trebui să fie atenți la manipularea obiectelor de perforare și tăiere și să nu intre în contact cu substanțele chimice de uz casnic. În caz contrar, rănirea nu va putea fi evitată.

Dacă vă aflați în stadiul de reabilitare după o intervenție chirurgicală, va fi bine să monitorizați cu strictețe sterilitatea medicamentelor și a pansamentelor, deoarece există riscul să vă infectați rănile. Va trebui să fiți atenți și la relațiile cu prietenii.

Încercați să evitați orice intrigi și bârfe, nu spuneți nimănui secretele celor dragi! În caz contrar, vă veți confrunta cu situații neplăcute. A doua jumătate a săptămânii va fi favorabilă studiului.

De asemenea, sfârșitul săptămânii va fi un moment bun pentru a călători și a întâlni oameni mai înțelepți și mai experimentați decât voi care pur și simplu vă vor povesti din experiențele pe care le-au trăit.

TAUR

În prima jumătate a săptămânii, nativii Taur vor avea greutăți să comunice cu prietenii și să mențină relații bune cu aceștia. Aceste zile vor fi caracterizate de judecăți nesăbuite, neînțelegeri, dispute privind înșelăciuni și infidelități.

Cel mai bine va fi ca în această perioadă să vă întrerupeți contactele cu persoanele anxioase. În acest caz, veți avea mai puține motive pentru a întâmpina probleme. Relațiile cu partenerul vor putea fi mai dificile decât de obicei.

Veți simți că ceva vi se ascunde, dar nu veți putea obține adevărul. Nu vă faceți griji, după un timp, totul se va limpezi de la sine. A doua jumătate a săptămânii va schimba total focalizarea activităților voastre. Vi se va oferi o șansă bună de a rezolva problemele legate de o datorie financiară.

GEMENI

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Gemeni în prima jumătate a săptămânii să se angajeze activ în măsuri preventive împotriva bolilor virale infecțioase. În aceste zile corpul vostru va fi slăbit, astfel încât veți putea lua cu ușurință gripa sau veți răci.

Cu toate acestea, prevenirea acestor afecțiuni va trebui tratată în mod competent, de preferință sub supravegherea unui specialist cu experiență. De exemplu, în timpul medicației, cea mai mică greșeală poate duce la un efect nedorit.

Oboseala crescută nu va fi exclusă, așa că va trebui să încercați să dedicați mai mult timp odihnei și somnului. Nivelul de performanță în această perioadă va putea scădea.

În a doua jumătate a săptămânii, atenția voastră se va îndrepta cel mai probabil către parteneriate. Dacă sunteți singuri, veți întâlni cu ușurință o persoană interesantă într-un club sau la o petrecere amicală.

RAC

În prima jumătate a săptămânii, nativilor Rac le va fi dificil să obțină înțelegere reciprocă în relațiile cu persoana iubită. Aveți suspiciunea că vi se ascunde ceva, că obiectul pasiunii voastre nu este suficient de sincer. Gelozia poate interfera acum cu dezvoltarea relațiilor romantice.

Încercați să scăpați de acest sentiment, pentru că veți putea vedea probleme acolo unde chiar nu există cu adevărat. Dacă aveți copii, atunci veți întâmpina dificultăți în creșterea lor: de exemplu, veți constata că aceștia au început să vă mintă.

A doua jumătate a săptămânii va fi favorabilă punerii în ordine a lucrurilor la locul de muncă și acasă. Totul se va dovedi ușor și rapid pentru voi, chiar veți putea depăși blocajele acumulate în perioada anterioară.

LEU

În prima jumătate a săptămânii , nativii Leu sunt sfătuiți de astre să se abțină de la inițiative personale. Coordonați-vă în prealabil deciziile cu părinții sau ceilalți membri ai familiei, altfel comportamentul vostru poate deveni un motiv de nemulțumire din partea celor dragi.

În această perioadă vor fi posibile și alte situații, pe baza cărora înțelegerea reciprocă va fi încălcată în viața de familie. De exemplu, dacă sunteți căsătoriți, vor apărea motive să vă îndoiți de fidelitatea unei persoane dragi.

A doua jumătate a săptămânii va fi favorabilă pentru cunoștințele romantice și dezvoltarea relațiilor amoroase. Dacă aveți copii, atunci aceștia vă pot mulțumi cu succesele lor școlare. Weekend-ul va fi momentul potrivit pentru a organiza petreceri amicale, întâlniri între prieteni.

FECIOARĂ

Prima jumătate a săptămânii va aduce nativilor Fecioară o mulțime de informații, dintre care majoritatea vor fi false sau vor distorsiona realitatea. De aceea este important să nu luați decizii importante bazate pe fapte neverificate.

Acest lucru va fi valabil mai ales pentru relațiile cu cunoscuții, vecinii și colegii de la locul de muncă. Al doilea subiect intens al acestor zile se va referi la călătorii și transport. Dacă aveți o mașină personală, atunci va fi posibil să petreceți ceva timp pentru repararea acesteia.

Pe drum, veți putea rămâne adesea blocați în ambuteiaje. A doua jumătate a săptămânii vă va îndrepta atenția către rezolvarea problemelor de familie și de acasă. În această perioadă puteți rezolva ușor și rapid toate problemele, chiar și cele mai complexe.

BALANȚĂ

În prima jumătate a săptămânii, nativii Balanță vor simți nevoia unor emoții sporite. Dacă vă place să vă petreceți timpul în locații cu jocuri de noroc, atunci de luni până miercuri astrele vă sfătuiesc să vă abțineți.

Tot în aceste zile, încercați să nu vorbiți cu persoana iubită despre bani, achiziții necesare, deoarece va fi puțin probabil să ajungeți la o înțelegere în aceste chestiuni! Așteptați până când contextul astral va fi mai benefic.

A doua jumătate a săptămânii va fi grozavă pentru studii și călătorii. Intelectul vostru va face față perfect oricăror sarcini. În timpul călătoriilor scurte prin oraș, va fi posibil să vă faceți o cunoștință romantică. Această relație se vor dezvolta ușor și liber.

SCORPION

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Scorpion în prima jumătate a săptămânii să-și măsoare dorințele și intențiile cu ceea ce cred rudele apropiate, părinții sau partenerii de căsătorie despre acest lucru. Lipsa înțelegerii reciproce în familie va fi subiectul cel mai relevant al acestor zile.

Asta nu înseamnă că va trebui să cereți rudelor voastre sfaturi și permisiunea de a face ce doriți de fiecare dată. Totuși, nu va fi bine să ignorați opinia lor cu privire la cele mai importante probleme.

A doua jumătate a săptămânii vă va îndrepta atenția asupra soluționării problemelor materiale. Iar aici veți avea succes. Este posibil ca nivelul veniturilor să crească, veți dispune de mai mulți bani și vă veți putea permite să faceți achizițiile la care ați visat.

SĂGETĂTOR

În prima jumătate a săptămânii, nativii Săgetător vor experimenta anumite neplăceri atunci când vor încerca să-și împlinească dorințele. Deoarece sunteți obișnuiți să acționați liber, restricțiile externe vă pot deteriora în mod semnificativ starea de spirit.

Încercați să nu vă retrageți în voi și să vă izolați de societate! Nu de alta dar sentimentul de singurătate poate avea un efect deprimant asupra psihicului vostru și poate duce la probleme de sănătate.

În această perioadă este posibilă neînțelegerea între oameni, ceea ce va duce la diverse certuri. A doua jumătate a săptămânii vă va reîntoarce libertatea de comportament. Dacă veți da dovadă de energie și inițiativă, veți putea începe noi activități profitabile.

CAPRICORN

Nativii Capricorn în prima jumătate a săptămânii vor putea strica relația cu unul dintre prietenii lor. Poate că va trebui să vă reevaluați relația existentă. Dacă vă prețuiți prietenii, încercați să nu împrumutați bani de la ei și nici să îi împrumutați voi pe ei.

Aceasta va fi problema financiară care va provoca deteriorarea relațiilor voastre de prietenie. Tot în aceste zile, trebuie să vă abțineți de la a vă planifica activitățile pe termen lung: până când veți înțelege corect unde și cum să mergeți mai departe.

A doua jumătate a săptămânii va fi propice unui studiu serios al problemelor voastre psihologice. Dacă aveți complexe, fobii sau alte tulburări, atunci studiul literaturii de specialitate și consultarea cu un psiholog vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea de spirit.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător în prima jumătate a săptămânii vor avea o perioadă nefavorabilă pentru luarea deciziilor legate de profesie și avansarea în carieră. Relațiile cu șefii vor fi destul de tensionate în acest sens.

În aceste zile va exista un conflict între dorințele voastre și realitate. Tendința de a vă crea iluzii nu vă va permite să reușiți. Situația se va schimba însă radical în a doua jumătate a săptămânii.

Prieteni și oameni cu gânduri similare vor apărea în câmpul vostru vizual, ceea ce vă va ajuta să faceți o evaluare adecvată a realității. În plus, veți crește capacitatea de a anticipa cursul evenimentelor și de a lua măsuri în timp util, pentru a scăpa de necazuri.

PEȘTI

Nativilor Pești aflați în pregătire educațională nu li se recomandă să susțină examene sau teste în prima jumătate a săptămânii. În aceste zile vor apărea probleme cu înțelegerea materialului didactic. În această perioadă nu vor fi excluse dificultățile în relațiile cu autoritățile judiciare și de drept.

A doua jumătate a săptămânii vă promite un succes excepțional privind avansarea în carieră sau un moment favorabil pentru găsirea unui nou loc de muncă mai bine plătit. Mai aproape de weekend, veți planifica o excursie captivantă în afara orașului cu prietenii sau rudele.

Acesta va fi, de asemenea, momentul potrivit pentru a vă practica hobby-ul preferat, oricare ar fi el. Dacă aveți copii, nu uitați să le acordați atenția cuvenită. Altfel, crizele de furie sau capriciile din partea lor nu vor putea fi evitate.