joi, 22 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 25-31 iulie 2022. Perioadă favorabilă studiului și dezvoltării intelectuale

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Informații utile - luni, 25 iulie 2022 Etichete: , ,

Amplasarea planetelor din prima jumătate a acestei săptămâni indică un moment bun pentru învățare, precum și pentru revizuirea cunoștințelor trecute, deoarece acum este posibil să aveți nevoie de informații pe care este posibil să le fi uitat deja. În această perioadă, puteți să vă revizuiți planurile și gândurile mai vechi.

A doua jumătate a săptămânii este potrivită pentru realizarea propriilor nevoi și pentru propria dezvoltare intelectuală. Acum vă puteți exprima în orice fel de creativitate intelectuală sau puteți participa la concursuri și chestionare în care erudiția este pusă în valoare. În acest moment crește și tendința de a comunica, cresc curiozitatea și ingeniozitatea.

Spre sfârșitul săptămânii, puteți trece cu ușurință de la vorbe la fapte. Este important doar să fiți consecvenți în acțiunile voastre, pentru a evita lenea și îngăduința de sine. În weekend, acțiunile cotidiene vor fi înlocuite cu călătorii sau activități relaxante în compania prietenilor sau rudelor.

BERBEC

Nativii Berbec sunt încurajați să dedice mai mult timp în această săptămână îmbunătățirii locuinței lor. Dacă plănuiți de mai mult timp să faceți o mică reparație, o reamenajare a mobilierului sau doar o curățenie generală, acum puteți face aceasta treabă rapid si eficient.

Totuși, va fi greu să o faceți singuri. Din fericire, puteți conta pe ajutorul membrilor familiei, al rudelor apropiate. Este posibil ca cheltuielile voastre financiare să crească în această săptămână. Cu o abordare rațională, majoritatea acestora pot fi evitate.

Nu vă grăbiți să cumpărați jucării pentru copii sau cadouri scumpe pentru cei dragi. Puțin mai târziu veți putea achiziționa aceleași cadouri, dar mult mai ieftine și de calitate mai bună. Weekendul este dedicat relaxării în compania celor dragi.

TAUR

În această săptămână, nativii Taur vor trebui să petreacă mult timp în călătorii, realizând contacte. Veți fi amabili și destul de sociabili. Oamenii vă vor aprecia angajamentul și caracterul practic. Acum puteți avea încredere în promisiunile pe care vi le fac ceilalți.

De asemenea, este un moment bun pentru studiu, pentru lucru analitic cu informații. Veți afla vești noi cu o ușurință surprinzătoare. Săptămâna aceasta nu sunt excluse probleme în relațiile cu rudele apropiate. Poate doriți să faceți ceva care nu obține aprobarea și sprijinul familiei.

Dacă vedeți că nu există nicio modalitate de a găsi înțelegere reciprocă asupra problemelor care vă interesează, nu ar trebui să acționați contrar tuturor. Aveți răbdare și așteptați un timp, contextul va fi mai favorabil săptămâna viitoare.

GEMENI

În această săptămână, nativii Gemeni vor putea rezolva multe probleme practice legate de obținerea de venituri și cheltuirea banilor. Înainte de a cheltui bani, trebuie mai întâi să-i câștigați, iar aici vă veți dovedi cei mai buni.

Nivelul vostru de performanță va crește atât de mult, încât nici măcar nu veți simți oboseala. Acesta este un moment bun pentru a finaliza acele sarcini care au fost deja anunțate.

Totuși, această săptămână vă poate aduce unele momente mai neplăcute. Relațiile cu unul dintre cunoscuți, vecini sau rude se pot deteriora. Probabil veți deveni conștienți de unele zvonuri care vă vor afecta interesele.

RAC

Săptămâna aceasta, astrele îi sfătuiesc pe nativii Rac să acționeze singuri. Puteți asculta părerile altora, dar dacă aveți o înțelegere completă a situației și nu vă îndoiți de propria voastră părere, atunci nu este nevoie de o viziune externă.

Acesta este un moment minunat pentru a călători, indiferent de scopul călătoriei, și de a începe un ciclu lung de studiu. Informațiile de care aveți nevoie vor veni la timpul potrivit. La fel se va întâmpla și cu oamenii.

Mulți nativi în această săptămână vor fi foarte productivi. În această perioadă, unele probleme în relațiile cu prietenii nu sunt excluse. Nu ar trebui să-i împovărați prea mult pe cei dragi cu solicitările voastre. De asemenea, nu le cereți și nu le dați bani un împrumut!

LEU

Cel mai probabil, în această săptămână nativii Leu vor trebui să aloce mult timp și efort pentru problemele profesionale. Nu totul va merge bine. S-ar putea să trebuiască să intrați într-o confruntare cu o persoană influentă și cu autoritate pentru voi.

Mai mult, nu este necesar ca persoana respectivă să fie șeful sau reprezentantul autorităților oficiale. Este posibil să fiți nevoiți să vă apărați dreptul de a lua decizii independente în fața unui părinte sau a altei rude mai în vârstă.

Ambiția și mândria voastră vor putea sta în calea relațiilor cu aceștia. Încercați să acționați calmi, evitând declarațiile directe și confruntarea deschisă. Atunci, rezultatul pozitiv nu va întârzia să apară.

FECIOARĂ

Nativilor Fecioară în această săptămână li se recomandă să nu se închidă în singurătate, ci să comunice activ. Rolul prietenilor va crește în această perioadă. Dacă nu v-ați întâlnit recent sau n-ați vorbit la telefon cu prietenii, atunci acum veți relua legăturile cu aceștia.

În această săptămână își vor aminti de voi în cel mai activ mod. Poate că veți fi invitați să vă alăturați unui anumit club sau unei comunități de interese. Acest lucru se poate aplica nu numai comunicării reale, ci și virtuale. Dacă petreceți mult timp pe Internet, atunci noile cunoștințe interesante cu persoane din alte orașe sau țări nu sunt excluse.

Astrele vă sfătuiesc să evitați activitățile secrete care pot fi asociate cu o eventuală încălcare a standardelor etice. Nu uitați, de asemenea, că tot ce este secret acum, mai devreme sau mai târziu, va deveni cunoscut de toată lumea.

BALANȚĂ

Nativii Balanță sunt sfătuiți să-și apere interesele cu mai multă persistență și hotărâre. Acesta este momentul în care puteți și ar trebui să vă câștigați locul potrivit în anturajul vostru social. Nu lăsați pe nimeni să vă încalce drepturile, apărați-le ferm și energic!

În această perioadă, statutul vostru social în societate trebuie să fie confirmat. Arătați-vă strălucitori și activi, pentru a câștiga din nou respectul colegilor și cunoscuților. Cel mai problematic subiect al săptămânii vor fi relațiile cu prietenii.

Un conflict de interese este posibil către sfârșitul săptămânii, când va fi extrem de dificil să ajungeți la un compromis. Încercați să nu aduceți relația respectivă într-o fază acută, ci arătați înțelepciune și răbdare!

SCORPION

Nativii Scorpion ar putea avea de înfruntat probleme în relațiile conjugale. O persoană dragă va căuta în mod activ împlinirea dorințelor sale, ignorând opinia voastră în totalitate sau parțial.

La un moment dat, va începe să vi se pară că aveți obiective și priorități complet diferite în viață. Este posibil ca până la urmă totul să se reducă la o ciocnire de ambiții și nemulțumiri reciproce.

În același timp, acest weekend este potrivit pentru a pleca într-o călătorie, pentru a cunoaște alte popoare și obiceiuri, a vă relaxa pe o plajă și a începe o aventură de vacanță. În orice caz, veți fi pe un val pozitiv.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător sunt sfătuiți să își aranjeze locuința și să se pregătească să primească oaspeți. De asemenea, aceasta este o perioadă perfectă pentru a cumpăra aparate electrocasnice moderne: o mașină de spălat, un frigider sau un robot de bucătărie.

Dacă aveți un apartament mic, puteți cumpăra o oglindă mare și o puteți plasa pe hol: acest lucru va mări vizual spațiul apartamentului. Este, de asemenea, un moment bun pentru a rezolva problemele legate de o eventuală moștenire.

Acum vă puteți întâlni cu rude apropiate și puteți discuta aceste probleme dificile. Încercați să vă îndepliniți cu strictețe promisiunile pe care le-ați făcut altor persoane. Acest lucru este valabil mai ales pentru restituirea la timp a datoriilor. În caz contrar, credibilitatea și reputația voastră, în ansamblu, vor fi afectate.

CAPRICORN

Nativii Capricorn pot experimenta o criză în relațiile amoroase în această săptămână. Poate că la un moment dat v-ați putea pierde simțul realității și veți crea o imagine ideală a persoanei dragi. Amintiți-vă că iluziile duc la dezamăgire în contact cu realitatea!

Tot în această săptămână pot apărea unele contradicții în relațiile voastre amoroase. Încercați să nu insistați asupra contactului intim sau, dimpotrivă, să nu refuzați brusc. Altfel, resentimentele nu pot fi evitate.

Se recomandă rezolvarea tuturor problemelor sensibile cu blândețe, delicatețe, fără a aduce atingere mândriei jumătății voastre. În relațiile conjugale mai vechi, astfel de probleme, cel mai probabil, nu vor apărea.

VĂRSĂTOR

În această săptămâna, nativii Vărsător vor putea deveni martorii și, probabil, participanții la conflictul dintre o persoană dragă și una dintre rudele lor apropiate. Menținerea neutralității este puțin probabil să le reușească.

Încercați doar să separați părțile opuse, altfel riscați să stricați relațiile atât cu persoana dragă, cât și cu membrii familiei. Aceasta este o perioadă nefavorabilă pentru căsătorie.

De asemenea, ar trebui să vă gândiți bine înainte de a accepta o invitație de a deveni invitați la o nuntă a unei rude sau prieten. Încercați să vă concentrați pe rezolvarea problemelor practice, deoarece aceasta este direcția cea mai favorabilă pentru această săptămână!

PEȘTI

Pentru nativii Pești, această săptămână este o perioadă favorabilă pentru dragoste și pentru relațiile de familie. Copiii voștrii vor fi subiectul unei bucurii și mândrii deosebite.

Succesul lor vă va face cu siguranță să vă gândiți la o abordare mai serioasă pentru dezvoltarea și cultivarea talentelor lor. S-ar putea să găsiți o instituție de învățământ, o secție de sport sau un cerc creativ potrivit, în care copilul vostruu să-și dezvolte cu succes talentele.

Cel mai problematic subiect al acestei săptămâni sunt contactele cu ceilalți. Vă va fi mai dificil decât de obicei să găsiți înțelegere reciprocă cu anumite persoane, așa că noile cunoștințele (în special în domeniul profesional) pot acționa conform unui scenariu nedorit pentru voi.