sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023 vă stimulează fantezia și imaginația și vă inspiră idei noi

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Cultură Informații utile Știință - luni, 26 decembrie 2022 Etichete: , , , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni va fi extrem de favorabilă. Va aduce noi impresii, senzații neobișnuite și idei originale. Acum multe lucruri se vor putea realiza mult mai repede, inclusiv cele aflate sub influența propriei inspirații. Fantezia, imaginația, gândirea asociativă se vor amplifica. De asemenea, aceasta va fi o perioadă excelentă pentru activități în aer liber, sport, manifestare a inițiativei personale.

A doua jumătate a săptămânii va aduce și mai multe planuri și idei interesante, dar multe dintre ele se vor dovedi a fi concepute greșit. Notați-vă mai întâi gândurile și apoi rafinați-le după cum va fi necesar. În această perioadă, va trebui să evitați duritatea în comunicare, inconsecvența în declarații, în special în cele publice.

Veți putea privi multe situații dintr-o perspectivă nouă, iar datorită entuziasmului și energiei sporite, veți putea rezolva majoritatea problemelor. Weekend-ul va fi dedicat petrecerii Revelionului, noaptea magică dintre ani va fi cu cât mai spectaculoasă pentru cei tineri, cu atât mai nostalgică pentru cei vârstnici. Un an nou fericit!

BERBEC

Nativilor Berbec, în această săptămână, astrele le promit împlinirea celor mai prețioase dorințe. Perioada de luni până miercuri va fi grozavă. Veți fi plini de energie și putere și veți obține o mulțime de impresii pozitive.

De exemplu, vi se poate oferi ceva la care ați visat de mai mult timp. La rândul vostru, nu veți fi zgârciți deloc la cadouri. În ciuda faptului că Revelionul este considerat o petrecere în familie, încercați să nu uitați de prietenii voștri!

Veți fi într-o companie prietenoasă și distractivă. În weekend va continua perioada de relaxare. Între timp, pot apărea mici dispute cu persoane care au autoritate pentru voi: părinți sau șefi dar vă veți descurca în final.

TAUR

Totul merge bine pentru nativii Taur săptămâna aceasta. Perioada de luni până miercuri va fi asociată cu un eveniment vesel și promițător. Poate că veți fi promovați sau veți primi un cadou la care visați de mult. Cel mai probabil, veți începe anul urcând o treaptă superioară în viață.

A doua jumătate a săptămânii vă promite în plus multe evenimente plăcute. Singura problemă posibilă va fi dificultățile cu reprezentanții legii. Aveți grijă când conduceți o mașină și nu încălcați regulile de circulație! În caz contrar, veți fi amendați.

GEMENI

Nativii Gemeni sunt cunoscuți pentru dragostea lor pentru călătorii. Dacă aveți destui bani, veți merge într-o excursie turistică pentru întreaga săptămână. Atunci, așteptările voastre la o vacanță de vis cu siguranță se vor împlini.

La începutul săptămânii vă așteaptă noi impresii, cunoștințe și multe întâlniri amicale. Gândiți-vă doar la lucruri pozitive și nu uitați să vă puneți câteva dorințe: una dintre ele se poate împlini în această săptămână.

Esențial va fi să credeți în norocul vostru. La jumătatea săptămânii, nativii sunt sfătuiți să ia o pauză de la pregătirile petrecerii de Revelion. În caz contrar, s-ar putea să nu vă calculați corect eforturile și să simțiți oboseală până duminică.

RAC

În această săptămână, nativii Rac vor putea scăpa foarte ușor de obiceiurile proaste. De exemplu, dacă doriți să renunțați la fumat, în noaptea de Revelion, promiteți-vă cu voce tare că începeți să duceți un stil de viață sănătos!

Această promisiune va funcționa magic asupra voastră, făcându-vă să vă țineți mai ușor de cuvânt. A doua jumătate a săptămânii nu va fi cu mult diferită față de prima. Seria de evenimente pozitive și experiențe noi va continua.

Nativii căsătoriți sunt sfătuiți să fie mai toleranți cu slăbiciunile partenerilor de viață. Nu vă grăbiți să faceți remarci critice celor dragi în această perioadă, lăsați-i să-și dea seama singuri de eventualele erori pe care le vor face!

LEU

Nativii Leu căsătoriți vor vedea o îmbunătățire semnificativă a relațiilor conjugale în această săptămână. Va exista o șansă mare ca partenerul vostru de viață să vă facă un cadou pe care îl veți aprecia.

De exemplu, vă poate oferi un lucru sau o excursie la care ați visat de mult. Acum este cea mai bună perioadă pentru a vă duce relația la următorul nivel, construind încredere și dragoste. Nu vă despărțiți nici măcar un minut de partenerul vostru în noaptea de Revelion, asta vă va întări și mai mult relația.

În a doua jumătate a săptămânii, va trebui abordată o dietă de câteva zile fără carne. Mesele copioase din  perioada sărbătorilor de iarnă vă pot dezechilibra organismul și vă pot afecta negativ sistemul digestiv.

FECIOARĂ

Pentru nativii Fecioară, aceasta săptămână va fi plină de griji și probleme, deoarece aveți obsesia să puneți lucrurile în ordine perfectă în casă, precum și în afaceri, până la venirea noului an. Veți reuși dar numai cu eforturi suplimentare.

Această perioadă este favorabila dezvoltării unor obiceiuri sănătoase legate de un stil de viață sănătos, igienă și alimentație adecvată. Ordinea în spațiul de locuit din jurul vostru va avea, în mod magic, un efect pozitiv asupra stării voastre de sănătate.

Chiar dacă înainte vă simțeați obosiți, săptămâna aceasta vă veți simți mai bine. În a doua jumătate a săptămânii, relațiile dintre nativii îndrăgostiți se pot deteriora. Încercați să nu limitați libertatea unei persoane dragi și atunci veți evita orice conflict!

BALANȚĂ

Săptămâna aceasta va fi grozavă pentru nativii Balanță. În această perioadă vor apărea evenimente semnificative care vor putea duce la începutul unei relații amoroase. Nativii Balanță singuri sunt sfătuiți să participe la evenimente festive sociale organizate de Revelion: acolo va avea loc cunoașterea sufletului pereche.

Dacă aveți deja o persoană dragă, atunci în noaptea de Revelion așteptați-vă la mărturisiri de dragoste sau cereri în căsătorie. Indiferent de situație, nu trebuie să stați acasă în aceste zile dinaintea Revelionului.

Este recomandat să vizitați cluburi, să participați la concerte ale artiștilor voștrii preferați, să mergeți la teatru sau la alte evenimente de divertisment. Întâmpinați anul cu optimism și încredere în norocul vostru!

SCORPION

Revelionul este o sărbătoare în familie, iar pentru nativii Scorpion, această regulă este acum de două ori adevărată. Dacă aveți familie, este recomandat să sărbătoriți debutul anului acasă, alături de cei dragi și prieteni.

În această săptămână, familia voastră se va uni în mod neobișnuit, ceea ce va afecta pozitiv toate treburile casnice. Încercați să le distribuiți uniform tuturor și să lucrați împreună la finalizarea lor.

Este indicat să achiziționați aparate electrocasnice în aceste zile dinainte de Revelion (de exemplu, o mașină de spălat vase sau un robot de bucătărie) sau să alegeți mobilier confortabil. În același timp, merită să faceți un inventar al tuturor lucrurilor ce din casă și să le aruncați pe cele vechi și inutile.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător își vor îmbunătăți relațiile cu rudele și prietenii în această săptămână. Profitați de ocazie și felicitați-i din suflet pe toți cei cu care nu ați putut găsi un limbaj comun! Gestul vostru de bunăvoință va fi apreciat în mod corespunzător.

În această perioadă, relațiile conjugale vor câștiga o nouă dezvoltare. Dacă aveți copii, organizați un program cultural variat pentru familia voastră. De exemplu, mergeți la film, la circ sau asistați la un spectacol al artistului vostru preferat. Doar așa nevoia voastră de noi experiențe va fi pe deplin satisfăcută.

La sfârșitul săptămânii, nu trebuie să mai cheltuiți banii pe cadouri scumpe, este recomandat să acordați mai multă atenție celor dragi, să-i întrebați despre viața și problemele lor!

CAPRICORN

În această săptămână, nativii Capricorn sunt sfătuiți de astre să se concentreze pe întărirea stării financiare a familiei. Veți putea folosi banii câștigați pentru a achiziționa ceva fundamental pentru casă: de exemplu, un set de mobilier nou.

De asemenea, este o perioadă bună pentru a cumpăra aparate electrocasnice. Contextul planetar al cerului vostru astral spune că toate achizițiile efectuate în această săptămână vor fi de succes.

Astrele vă recomandă să petreceți noaptea dintre ani acasă, deoarece acest lucru va consolida și mai mult relațiile de familie. Spre sfârșitul săptămânii, încercați să fiți mai atenți cu rudele apropiate și să aveți mai multă grijă de ele!

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător în această săptămână vor trebui să fie mai des alături de persoana iubită. Surprindeți-vă persoanele dragi cu diverse atenții. Fantezie și imaginație pentru asta veți avea mai mult decât suficientă.

Nu fiți zgârciți, fiți generoși cu cadourile, acest lucru va fi cu siguranță apreciat! Dacă aveți un copil, dăruiți-i ceea ce își va dori. Atunci bucuria lui nu va avea limite. De asemenea, nu ratați activitățile distractive!

Vizionați spectacolele de teatru sau film împreună cu copilul vostru sau mergeți la circ. La sfârșitul săptămânii, nu va trebui să fiți sinceri cu privire la viața voastră personală în discuțiile cu tovarășii de călătorie, deoarece propriile cuvinte vor putea fi folosite împotriva voastră.

PEȘTI

În această săptămână, nativii Pești, cel mai probabil, vor dori să se relaxeze complet. Cu siguranță v-ați săturat de treburile și grijile din ultimele zile înainte de Revelion și considerați această pauză ca pe o oportunitate de a dormi și de a fi leneși pentru propria voastră plăcere.

Dacă nu sunteți împovărați de grijile familiei, atunci nu ezitați să vă puneți în aplicare planurile. Între timp, pentru oamenii care sunt în căutarea drumului lor spiritual în viață, acesta este o perioadă unică, potrivită pentru relaxare și meditație.

Acestea sunt zilele favorabile pentru a vă regândi cu calm planurile despre ce aveți de gând să faceți cu viața voastră. La sfârșitul săptămânii, abțineți-vă de la vizitarea cluburilor de noapte!