miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Perioadă favorabilă călătoriilor și proiectării planurilor de viitor

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Cultură Informații utile Știință - sâmbătă, 24 septembrie 2022 Etichete: , , ,

Configurația planetelor din prima jumătate a acestei săptămâni va fi favorabilă călătoriilor. Puteți găsi cu ușurință un limbaj comun cu străinii, iar interesul pentru cultura sau filozofia altor popoare va crește. Succesul în activități dedicate studiului este, de asemenea, foarte probabil, deoarece în această perioadă vă va fi mai ușor să asimilați și să procesați informații.

Pofta de comunicare va crește, vă veți putea face noi prieteni și cunoștințe. Dar pentru relațiile romantice, prima jumătate a săptămânii este nefavorabilă. Certurile și conflictele în cuplu pot deveni mai dese, așa că nu va trebui să vă angajați în provocarea lor. Noile cunoștințe romantice și întâlnirile de dragoste nu vor fi de dorit, mai ales miercuri și joi.

A doua jumătate a săptămânii va aduce claritate în gândire. Veți putea construi planuri consistente și detaliate și veți lua decizii responsabile, care vor afecta pozitiv relațiile voastre de afaceri. În viața personală, veți avea tendința de a vă idealiza pasiunea, dar asta va aduce beneficii relației existente, în care va exista mai multă încredere și înțelegere. În weekend, noile cunoștințe vor fi agreabile, iar întâlnirile vor fi memorabile.

BERBEC

În această săptămână, nativii Berbec vor dezvolta relații personale armonioase. Veți putea purta cu calm și fără emoții conversații pe cele mai sensibile subiecte, care anterior vă duceau deseori către conflicte inutile. Veți da dovadă de sobrietate și generozitate în căutarea unor soluții de compromis.

Partenerul vostru va fi, de asemenea, pregătit pentru un dialog constructiv. Între timp, pentru cei care tocmai au început o relație, îi vor aștepta unele dificultăți. Dorințele intime se vor intensifica dar nu vor coincide mereu, astfel încât conflictele vor fi posibile.

Încercați să vă tratați persoana iubită nu numai cu pasiune, ci și cu tandrețe și grijă! Faceți ceva frumos pentru ea și vi se va răspunde în același mod! În weekend, veți pleca într-o scurtă călătorie dar disputele despre libertatea de comportament a fiecăruia nu vor fi excluse.

TAUR

În zilele lucrătoare ale săptămânii, nativii Taur vor avea un moment favorabil pentru a rezolva multe probleme materiale și casnice. Vor fi mai mulți bani în bugetul familiei, veți putea face achiziții importante. Dacă locuința voastră are aparate electrocasnice nereparate, acum va fi momentul oportun să le duceți la reparat sau să apelați la un specialist care repară la domiciliu.

De asemenea, va fi un moment bun pentru a cumpăra animale de companie. Între timp, în viața de familie și în relațiile cu vechime se va dezvolta o atmosferă psihologică mai agitată. Acest lucru va fi valabil mai ales pentru cei care locuiesc cu părinții, bunicii sau au copii.

Conflictul de interese și generații va fi destul de pronunțat în a doua jumătate a săptămânii. În weekend, trebuie să vă relaxați cât mai mai mult, să aveți grijă de sănătatea voastră și nu vă suprasolicitați în activități ce presupun efort fizic.

GEMENI

În prima jumătate a săptămânii, pe nativii Gemeni îi va aștepta o perioadă favorabilă dezvoltării personale și creativității. După finalizarea cu succes a oricărei instruiri, veți putea stăpâni cu ușurință materialul educațional asimilat.

Relațiile romantice se vor îmbunătăți și vă veți înțelege mai bine cu persoana iubită. Poate că veți avea o bună șansă să vă demonstrați abilitățile artistice. De exemplu, veți fi invitați să participați la un concurs sau să vorbiți în public.Astrele spun că veți putea să vă arătați cea mai bună parte.

În a doua jumătate a săptămânii va fi dificil să vă mențineți sistemul nervos într-o stare de echilibru. Comunicarea cu vecinii și cunoștințele vă poate face nervoși, așa că cel mai bine va fi să evitați întâlnirea cu ei în această perioadă. În weekend, trebuie să vă urmăriți mai atenți comportamentul copiilor (dacă aveți).

RAC

Nativii Rac vor avea o nevoie tot mai mare de relaxare, confort și singurătate în această săptămână. Este indicat să vă petreceți această perioadă într-un loc liniștit: în natură, lângă o apă, într-un loc de agrement. A fi în mijlocul naturii vă va ajuta să vă revigorați și să vă armonizați starea de spirit.

De asemenea, va fi o perioadă bună pentru a medita asupra apei sau a focului, pentru a citi mantre, a studia yoga sau alte practici spirituale orientale. La mijlocul săptămânii, va trebui să vă abțineți de la a cumpăra cadouri pentru copii și parteneri.

Nu va fi recomandat să cheltuiți bani în a doua jumătate a săptămânii. Probabil cei dragi se vor aștepta la gesturi mărețe și cadouri scumpe de la voi, dar acest lucru nu va ajuta la îmbunătățirea relației: mai degrabă o va agrava. În weekend, abțineți-vă de a face activități generale de curățenie sau reparații în locuință!

LEU

Nativii Leu vor avea nevoie de experiențe noi săptămâna aceasta. Veți fi întâlniți deseori în călătorii și în conversații amicale. Nu refuzați ocazia de a sărbători un eveniment festiv într-o companie caldă și amicală, unde vă simțiți lejer și liberi!

La finalul primei jumătăți a săptămânii, visul vostru neprețuit s-ar putea să devină realitate. De exemplu, veți putea întâlni o persoană a cărei apariție în viața voastră ați așteptat-o ​​de mult. De asemenea, veți putea găsi informațiile pe care le căutați de mai mult timp.

În a doua jumătate a săptămânii, această perioadă va putea fi asociată cu o deteriorare a relațiilor cu părinții. Poate veți dori să faceți ceva important din proprie inițiativă, indiferent de părerile celor dragi și, prin urmare, să le provocați nemulțumiri. În weekend, este recomandat să stați acasă și să nu faceți călătorii lungi.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară vor putea realiza multe în această săptămână dacă vor acționa inventiv. În prima perioadă, acest lucru se va aplica pentru rezolvarea problemelor legate de carieră și profesie.

Dacă vă stabiliți obiectivul de a cumpăra ceva și începeți să economisiți bani pentru asta, atunci suma necesară se va acumula destul de repede. Tot în acest moment, apetitul vostru va crește. Încercați să nu mâncați în exces, altfel nu veți observa cum ați luat câteva kilograme în greutate!

Dacă veți călători, nu vă urcați într-o mașină cu persoane străine, deoarece acest lucru poate duce la unele conflicte pe drum! Informații pozitive despre rudele sau cunoștințele voastre vă pot atrage atenția în această perioadă. În weekend, abțineți-vă de la achiziții mari și valoroase!

BALANȚĂ

Nativii Balanță vor face o călătorie lungă în această primă jumătate de săptămână. Dacă circumstanțele nu contrazic acest lucru (de exemplu, dacă nu veți fi obligați de responsabilități în familie sau la locul de muncă), atunci nimic nu vă poate abate de la drum.

Va fi posibil să primiți în mod neașteptat o invitație de a vă însoți prietenii într-o călătorie. Va fi un timp bun pentru a studia și a vă lărgi orizonturile, pentru autoeducație. Nu va fi dificil pentru studenți să treacă toate sarcinile de examen necesare, să studieze și să înțeleagă materialul educațional.

La mijlocul săptămânii, unul dintre prietenii voștri va apela la voi cu o cerere de a îl împrumuta cu o anumită sumă de bani. Acest lucru va provoca o deteriorare a relațiilor, indiferent dacă acceptați sau refuzați. Weekend-ul ideal va fi cel mai bine petrecut departe de casă.

SCORPION

Nativii Scorpion în această săptămână își vor putea arăta capacitatea extraordinară de a găsi răspunsuri la cele mai misterioase și ciudate fenomene. Dacă ați fost îngrijorați de unele evenimente de neînțeles în ultima vreme, acum veți putea investiga adevăratul motiv pentru ceea ce se întâmplă.

Aceasta va fi o perioadă bună pentru a rezolva probleme sensibile cu reprezentanții autorităților și ai legii, pe care va fi de dorit să nu le faceți publice. La mijlocul săptămânii, unele dintre inițiativele voastre se vor confrunta cu o ușoară rezistență.

Dacă vreți ca totul să se termine cu bine, atunci nu va trebui să vă impuneți deciziile prin forță și presiune. Uneori este mai înțelept să vă opriți și să așteptați până când circumstanțele se schimbă în favoarea voastră. În weekend, abțineți-vă de la călătoriile lungi și dedicați mai mult timp sănătății voastre!

SĂGETĂTOR

Pentru nativii Săgetător, relațiile conjugale și de afaceri se vor îmbunătăți în această săptămână. Dacă există neînțelegeri serioase între voi și un partener de afaceri, încercați să apelați la ajutorul unui mediator! O modalitate eficientă de reconciliere cu partenerul de viață va fi elaborarea de planuri comune pentru viitor.

Gândiți-vă și visați împreună unde ați vrea să mergeți în vacanță! Un obiectiv comun vă va uni dorințele, veți deveni mai apropiați unul de celălalt. Între timp, la mijlocul săptămânii, va trebui să acordați o atenție deosebită zvonurilor și bârfelor, deoarece acestea vă pot afecta reputația.

Nu lăsați pe nimeni să vă păteze numele și nu permiteți genul de acțiuni care v-ar putea prezenta într-o lumină nefavorabilă! Weekend-ul perfect va fi petrecut acasă (dacă plouă) sau participând la evenimente distractive (dacă vremea e frumoasă).

CAPRICORN

Săptămâna aceasta, nativii Capricorn sunt sfătuiți să pună lucrurile în ordine acasă și la serviciu. Trebuie să vă conectați la rezolvarea constructivă a tuturor problemelor și să abordați orice sarcină de lucru dintr-un punct de vedere cât mai  practic.

Cu cât va fi mai multă ordine în spațiul din jurul vostru, cu atât sănătatea voastră va deveni mai bună. Dacă aveți animale de companie și plante în locuință, îngrijirea lor va fi nu numai o activitate plăcută pentru voi, ci și un mod de relaxare.

La mijlocul săptămânii, abțineți-vă de la întâlnirile cu prietenii și petrecerile zgomotoase! Acest timp poate fi asociat cu un risc crescut de conflict în relațiile cu cunoscuții. Nu vor fi excluse scenele de gelozie. În weekend, nu trebuie să vă încărcați cu activități profesionale, este recomandat să vă relaxați și să vă refaceți vitalitatea.

VĂRSĂTOR

Nativilor Vărsător care au copii li se recomandă să dedice mai mult timp discuțiilor cu ei în această săptămână. Veți descoperi în voi talente pedagogice ascunse și veți obține o înțelegere deplină cu ei. La rândul lor, aceștia vă vor mulțumi prin faptul că vor fi ascultători.

Relațiile amoroase, în această săptămână, se vor dezvolta armonios. Comunicarea voastră cu persoana iubită va deveni mai interesantă, vă veți înțelege mai bine. Această perioadă va trece pozitiv pentru cei care călătoresc sau sunt în vacanță. Acum, o dragoste de vacanță este foarte posibilă pentru nativii celibatari.

Relațiile conjugale se vor putea deteriora însă la mijlocul săptămânii. Principalul motiv al disputelor va fi gelozia și inconsecvența unor acțiuni. În weekend, încercați să nu planificați lucruri importante și abțineți-vă de la întâlniri cu persoane pe care le cunoașteți foarte puțin!

PEȘTI

Pentru nativii Pești, săptămâna aceasta va trece în mod pozitiv în ceea ce privește viața de familie. Profitați de această perioadă pentru a obține o înțelegere deplină în relațiile cu rudele apropiate și cu părinții! Acum veți putea discuta cu bunicii orice probleme legate de moșteniri.

Acest subiect destul de sensibil va fi întâmpinat cu înțelegere și multe probleme din trecut vor fi rezolvate într-un mod favorabil. De asemenea, va fi o perioadă propice pentru a cumpăra pe credit mobilă și electrocasnice. Veți avea șansa să vă ușurați activitățile casnice și să vă faceți condițiile de viață mai confortabile.

La mijlocul săptămânii, va trebui să acordați o atenție deosebită metodelor de tratare a infecțiilor virale. Corpul vostru va fi deosebit de sensibil la acestea din cauza imunității voastre reduse. Mici accidente în gospodărie vor fi posibile în weekend, așa că fiți extrem de atenți când manipulați obiecte ascuțite!