sâmbătă, 13 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Un plus de vitalitate și o explozie de energie

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente - marți, 31 ianuarie 2023 Etichete: , , , ,

O săptămână fără tranzite deosebite, care se va încheia însă cu explozia de energie a Lunii Pline în Leu pe 5 februarie. Acest eveniment va aduce o mare vitalitate semnelor de Foc, deja radiate de Jupiter în Berbec. Mereu super pasionale vom găsi semnele de Apă, susținute de Venus și Neptun în Pești. Energice, dar în același timp precaute, vor fi semnele de Aer, susținute de influențele lui Marte în Gemeni și ale Soarelui și Saturn în Vărsător. În sfârșit, semnele de Pământ vo fi și ele stabile, susținute de Mercur și Pluto în zodia Capricornului, în trigon cu Uranus în Taur.

Horoscop Berbec

Dragoste

Cupluri: Zonele din harta astrală legate de iubire nu vor fi influențate direct în acest moment de nicio planetă, ceea ce vă promite o viață de cuplu fără evenimente deosebite.

Celibatari: Sunteți pe cale să descoperiți o nouă iubire care se va simți mai emoționantă decât orice ați cunoscut înainte. Totuși, flacăra acesteia va fi scurtă dar veți fi beneficia din plin de ea!

Bani

Finanțele voastre vor fi în regulă dacă ați știut să fiți rezonabil în cheltuieli. S-ar putea chiar să beneficiați de unele generozități pecuniare. Totuși, va fi în interesul vostru să amânați toate deciziile financiare importante, fie că sunt achiziții, vânzări, plasări sau investiții.

Muncă

Sub influența planetei Uranus, va fi momentul să vă remarcați și să faceți toate contactele de așa natură încât să vă îmbunătățească viața profesională și să vă faciliteze dezvoltarea rapidă a diferitelor voastre proiecte.

Familie

Daca aveți copii mici, cea mai buna metodă în această perioada va fi cea a pumnului de fier ascuns într-o mănușă de catifea. Astfel, micuții îngerași se vor simți în siguranță și vor asculta de bunăvoie.

Horoscop Taur

Dragoste

Cupluri: Nativii zodiei vor experimenta o perioadă prosperă în plan amoros. Stabilitatea în cuplul vostru va apărea mai evidentă. Nu trebuie să uitați că totul nu poate fi rezolvat într-o zi și că viața de cuplu este pregătită sau continuă cu acordul partenerului vostru.

Celibatari: Influențele planetei Mercur vă vor rafina flerul și strategia în dragoste. Vă veți face înțelese intențiile, iar comportamentul vostru foarte subtil va încuraja imperceptibil pretendenții voștri să se atașeze de voi.

Bani

Atenție la riscul financiar excesiv! Dacă vreți să realizați o operațiune la bursă de amploare, apelați la sfatul unui specialist, pentru că nu veți avea tot sprijinul astrelor.

Muncă

Inițiativele din viața voastră profesională vor avea mare succes pentru voi și vă vor permite să stabiliți contacte utile pentru extinderea voastră. Veți fi încurajați și sprijiniți în eforturile voastre, cu condiția să le îndreptați într-un mod eficient.

Familie

Relațiile voastre cu cei pe care îi iubiți vor fi calde. Vă veți simți minunat în compania lor și veți dori să vă împărtășiți bucuria de a trăi cu cei dragi.

Horoscop Gemeni

Dragoste

Cupluri: Săptămâna aceasta ar trebui să vă permită să vă apropiați de partenerul vostru. Mulți dintre voi veți ieși dintr-o perioadă delicată, marcată de o anumită răceală. Impulsionați de planeta Marte, nu veți avea probleme în a dezgheța atmosfera.

Celibatari: Iubiri noi vor fi disponibile săptămâna aceasta. Dar va fi necesar să vă frânați tendința de a vă lăsa dominați excesiv de senzualitate, pentru că riscați să păreți superficiali.

Bani

Datorită bunăvoinței lui Jupiter, v-ați putea bucura de un succes financiar în această săptămână. Dar dacă vi se face o ofertă prea atractivă, documentați-vă înainte de a vă da acordul!

Muncă

La serviciu, va trebui să vă dovediți eficiența. Dacă reușiți, rezultatele vor fi excelente după aceea. Nu vă fie teamă să luați inițiativa sau să vă puneți în practică ideile originale! Mercur vă va sprijini eforturile și vă va asigura de succes.

Familie

Climatul astral al perioadei vă va încuraja să vă consolidați legăturile emoționale și să vă demonstrați prin fapte atașamentul față de cei dragi. Amintiți-vă întotdeauna să vă exteriorizați suficient sentimentele, în loc să arătați prea multă reticență!

Horoscop Rac

Dragoste

Cupluri: Planeta Mercur va fi în armonie cu semnul vostru. Acest lucru vă promite relații sentimentale vii și plăcute deoarece veți fi prea idealiști și vă veți pune partenerul pe un piedestal.

Celibatari: Ideea de a vă căsători și de a întemeia o familie vă seduce, chiar dacă până acum v-a îngrozit. După ce veți ezita între câteva persoane, veți avea în vedere o alegere specifică. Dar aveți grijă ca dragostea să nu fie doar din partea voastră!

Bani

Pluto va fi favorabil financiar. Veți fi mult mai puțin impulsivi decât în ​​ultimul timp și vă veți gândi de două ori înainte de a vă lansa într-o achiziție majoră sau de a schimba modul în care investiți. Această precauție vă va permite să faceți alegerile corecte.

Muncă

Săptămâna aceasta, trebuie să ieșiți, să socializați, să extindeți invitațiile primite la conexiuni influente. Va fi o perioadă excelentă pentru dezvoltarea carierei voastre. Schimburile și conversațiile vă vor aduce idei bune și vă vor permite să vă rezolvați dificultățile profesionale.

Familie

Relațiile cu ceilalți membri ai familiei vor fi plăcute. Cu toate acestea, feriți-vă de sinceritatea voastră brutală, deoarece riscați să-i răniți pe cei pe dragi! Puneți niște miere pe limbă și totul va fi bine!

Horoscop Leu

Dragoste

Cupluri: Vor fi posibile momente mai tensionate cu partenerul vostru. Relația voastră va fi destul de zguduită. Dar cel puțin nu veți simți că sunteți blocați într-o rutină. Viața voastră de cuplu va fi îmbunătățită curând, iar aceste emoții puternice s-ar putea să vă învețe ceva!

Celibatari: Planeta Mercur vă face mai idealiști ca niciodată din punct de vedere romantic. Veți oferi multe și veți fi pregătiți pentru orice sacrificiu pentru a vă demonstra dragostea.

Bani

Impozite, facturi, toate vor cădea pe capul vostru în acelasi timp. Dar acest aspect al lui Neptun vă va face să reacționați pozitiv. Veți găsi o nouă modalitate de a vă crește veniturile sau de a vă spori resursele financiare.

Muncă

Această perioadă va fi excelentă pentru a face demersuri în contextul jobului vostru, evidențiind punctele voastre forte, aplicand în domeniul care vă interesează. Susținuți de planeta Marte într-un aspect benefic, veți fi siguri că veți mulțumi și veți obține favorurile de care aveți nevoie. Oameni bine intenționați vor interveni în numele vostru dacă veți bate la ușile potrivite.

Familie

Relația voastră cu familia va fi pusă sub semnul relaxării și al bunăstării. Gata cu discuțiile care se îndreptau deseori spre tragedia greacă! Vă veți bucura din nou de viața de familie. Copiii vor fi o sursă de bucurie intensă și de mândrie pentru voi.

Horoscop Fecioară

Dragoste

Cupluri: Puterea voastră de seducție va fi la apogeu: veți aduna inimi fără să vă obosiți prea mult! Totuși, din moment ce trăiți într-un cuplu, trebuie să vă cruțați partenerul, altfel veți fi supuși unor scene neplăcute de gelozie.

Celibatari: S-ar putea să vă îndrăgostiți de cineva nefericit în căsnicia sa, dar care nu a divorțat încă. De asemenea, veți putea, din motive sociale sau profesionale, să preferați o aventură secretă. S-ar putea ca din mândrie să vă fie greu să recunoașteți atracția față de cineva.

Bani

Situația financiară va deveni una dintre prioritățile voastre principale. Pentru unii nativi, acest lucru se poate traduce prin dificultăți care îi vor obliga să preia în mod serios controlul asupra situației, ceea ce va fi în cele din urmă un lucru pozitiv. Pentru alții, va fi timpul să culeagă roadele eforturilor trecute.

Familie

Veți căuta în mod serios deschidere în relațiile cu copiii voștri, mai ales dacă sunt adolescenți. Ridicați-le moralul! Această abordare va produce cu siguranță miracole imediate. O discuție obișnuită în această săptămână va rezolva o problemă importantă de familie, dar nespusă.

Horoscop Balanță

Dragoste

Cupluri: Această perioadă va fi pusă hotărât sub semnul iubirii. Pentru majoritatea nativilor, va fi o săptămână de tandrețe și înțelegere în cuplu. Pentru nativii din al doilea decan, situația va fi puțin mai complicată: deja aflați într-un cuplu, ei riscă să se îndrăgostească nebunește de altcineva!

Celibatari: Entuziaști și pasionali așa cum nu ați fost niciodată, veți fi gata să sacrificați mai mult pentru a consolida legături care înseamnă mai mult decât orice pentru voi.

Bani

Veți continua să vă bucurați de noroc la bani. Jupiter, formând mai multe combinații astrale benefice, vă va ajuta să vă creșteți veniturile sau, cel puțin, să vă gestionați mai bine bugetul, astfel încât să economisiți bani.

Muncă

În domeniul profesional, veți avea oportunități excelente în față. Dar va depinde de voi să știți cum să le exploatați și, de asemenea, să atrageți sprijinul care să vă stimuleze ambițiile. Luați în considerare totul în avans, acest lucru vă va scuti de a greși și de a acționa impulsiv! Arătați-vă în lumina voastră cea mai bună și dezvăluiți-vă abilitățile cu toată încrederea!

Familie

Perioada va fi în general plăcută alături de familie. Relațiile cu persoanele vârstnice din jurul vostru, și mai ales cu părinții, vor fi marcate de o legătură solidă. În ceea ce privește copiii voștri, perioada promite să fie fără evenimente deosebite.

Horoscop Scorpion

Dragoste

Cupluri: Luna va evidenția unele dezacorduri cu partenerul vostru. Aceste neînțelegeri nu amenință stabilitatea relației voastre, desigur, dar împiedică armonia acesteia. Acceptați să discutați lucrurile cu calm, permițând pertenerului să-și exprime pe deplin opiniile!

Celibatari: Săptămâna aceasta veți avea șanse mari să vă găsiți dragostea, cu condiția să favorizați apariția acesteia. Unul dintre trucuri ar fi să plecați într-o excursie. Evitați însă excursiile organizate, veți fi mai remarcați singuri, la o masă dintr-o cafenea unde ați intrat pentru prima oară!

Bani

Chiar dacă veți considera că anumite achiziții sunt pentru moment nu doar utile, ci esențiale, rețineți-vă, nu vă gândiți să deschideți portofelul până săptămâna viitoare sau mai târziu, când constrângerile financiare vor fi mai puțin severe și judecata voastră în materie cheltuieli mai lucidă!

Muncă

Săptămâna aceasta, o nouă afacere va putea fi profitabilă, mai ales dacă exercitați o profesie liberală sau comercială. Foarte favorizați vor fi și cei care au o afacere orientată către industria de agrement, catering sau cazare. Perioada va fi bună dacă aveți acte sau contracte de semnat. Planeta Mercur vă oferă toată abilitățile de care aveți nevoie pentru a rezolva problemele delicate.

Familie

Vei fi împărțiți între activitatea profesională și viața voastră de familie. Această situație vă va deranja oarecum. Dar veți înceta să vă simțiți vinovați de îndată ce veți fi conștienți că faceți ce este mai bine pentru toți.

Horoscop Săgetător

Dragoste

Cupluri: Săptămâna va fi foarte promițătoare. Bine aspectată, planeta Venus vă va încuraja să profitați de această perioadă și să savurați toate bucuriile existenței în compania persoanei iubite.

Celibatari: Dacă sunteți disponibili, acum este timpul pentru construirea activă a iubirii. Sub influența lui Venus, nu vă veți mulțumi doar cu emoții împărtășite, ci și cu cine la lumina lumânărilor, precum și plimbări romantice în doi.

Bani

Evitați tranzacțiile financiare și imobiliare în această săptămână! Dacă sunteți absolut obligați să vă ocupați de o problemă importantă, documentați-vă serios în prealabil și asumați-vă garanțiile maxime!

Muncă

Vor apărea oportunități profesionale interesante. Aflați cum să vă bucurați de ele fără a vă pierde prea mult timp cu ieșiri și evenimente sociale! Totuși, aveți grijă de statutul și de imaginea voastră: acestea sunt bunuri prețioase care vă vor sprijini în carieră!

Familie

Într-o preocupare lăudabilă de a asigura bunăstarea tuturor membrilor familiei voastre, veți avea tendința să fiți autoritari, uneori chiar drastici. Fiți mai flexibili, mai toleranți, mai concilianți, și veți vedea că totul se va rezolva mult mai ușor!

Horoscop Capricorn

Dragoste

Cupluri: Aspectul benefic al planetei Pluto va spori nevoia voastră de securitate emoțională. Căsnicia voastră nu are stabilitate? Veți face tot posibilul pentru a o consolida. Nativii celui de-al doilea decan vor fi cei mai mari beneficiari ai acestei influențe.

Celibatari: Datorită configurației astrale dominate de Venus, în această săptămână o persoană străină va putea juca un rol important în viața voastră amoroasă. În plus, veți dori să faceți valuri, surprinzându-vă persoana iubită cu cadouri scumpe.

Bani

Atenție la deciziile financiare rapide, deoarece s-ar putea să fiți dezamăgiți de rezultate! Fiți mai puțin nerăbdători; știți că timpul este de partea voastră! Făceți-vă timp să reflectați!

Muncă

La serviciu, faceți un bilanţ și organizați-vă cât mai bine, pentru a nu pierde timpul cu eforturi inutile! Doar așa veți putea profita din plin de influențele pozitive ale planetei Mercur și vă veți deschide noi perspective profesionale.

Familie

În familie totul va fi bine, în mare parte datorită bunăvoinței de care veți da dovadă. Veți transmite optimismul și dinamismul vostru celor dragi. Aveți grijă să nu le impuneți propriile voastre idei!

Horoscop Vărsător

Dragoste

Cupluri: Viața de cuplu va fi în continuare în centrul preocupărilor voastre. Pasiunea va fi acolo pentru majoritatea nativilor. Cei din primul decan vor fi mai bine favorizați, datorită lui Jupiter care le va spori înzecit farmecul.

Celibatari: Emoțiile voastre vor fi la apogeu și veți simți că dragostea este doar o umbră evazivă pentru voi. Nu disperați! Orice se poate întâmpla în orice moment în această săptămână, pentru a deranja toate datele situației voastre actuale.

Bani

Veți reuși cu ușurință să vă echilibrați bugetul și vă puteți permite chiar să faceți un mic profit. Atenție la sfaturile date de rudele voastre în problemele financiare; mai degrabă aveți încredere în specialiști!

Muncă

Stabilitatea profesională va fi la vedere. Planetele vă oferă o viață cotidiană ușoară în activitatea voastră profesională. Cariera voastră este solidă în acest moment și nu aveți de ce să vă temeți.

Familie

Toate inițiativele voastre referitoare la familie vor fi primite cu entuziasm. Nu uitați să luați în considerare personalitatea fiecărui membru și veți fi bine! Dar dacă vă lipsește flexibilitatea și înțelegerea, veți obține exact opusul a ceea ce vă doriți.

Horoscop Pești

Dragoste

Cupluri: Dacă îi veți cere partenerului vostru să vă ducă pe Lună, riscați să fiți foarte dezamăgiți săptămâna asta. Pe de altă parte, dacă veți fi puțin mai realiști, relațiile voastre conjugale vă vor oferi o satisfacție semnificativă.

Celibatari: Datorită complicității Lunii, veți avea ocazia să cunoașteți un partener pe placul vostru care, în plus, vă va împărtăși pasiunile. Nu-l speriați cu entuziasmul vostru! Un comportament sincer, modest și vesel se va dovedi a fi cel mai eficient.

Bani

Conduși de Marte, veți avea tendința să vă asumați mari riscuri financiare. Dar norocul nu va fi în întregime cu voi. Dacă vreți să faceți bani mulți în vondiții de siguranță, jucați Monopoly!

Muncă

La serviciu, nu trebuie să neglijați absolut nicio posibilitate în această săptămână, pentru că viitorul vostru profesional ar putea fi în joc de data aceasta. Demonstrați tuturor viteză de execuție și know-how. În orice caz, vi se vor prezenta noi perspective: depinde numai de voi să le dezvoltați.

Familie

Dacă aveți copii, vă veți simți mai aproape ca niciodată de ei. Veți reuși să stabiliți legături atât de bune, încât ei se vor încrede în voi așa cum ar face-o cu cel mai bun prieten al lor. Nu ratați niciodată ocazia de a discuta cu ei despre orice și de a răspunde cu ușurință la toate întrebările lor!