joi, 30 mai 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 31 octombrie – 6 noiembrie 2022 vă antrenează voința și vă amplifică pasiunea

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Blog Cultură Evenimente Informații utile Știință - sâmbătă, 29 octombrie 2022 Etichete: , , ,

Alinierea planetelor în prima jumătate a acestei săptămâni va crește dorința de a avea mai multă putere și influență. Aceasta este o perioadă bună pentru a vă antrena voința și pentru a vă declara cu îndrăzneală obiectivele. De asemenea, este un moment favorabil pentru a face față problemelor financiare și pentru a lucra cu bani și valori materiale.

Astrele vă recomandă să nu credeți pe cuvânt promisiunile cuiva în această perioadă. Probabilitatea de a primi informații false sau foarte distorsionate va fi foarte mare. O atenție deosebită trebuie acordată lucrului cu documente, este important să citiți cu atenție tot ceea ce semnați. Ulterior, erorile din documente vă pot da mari bătăi de cap, așa că va trebui să fiți extrem de atenți.

A doua jumătate a săptămânii se va concentra pe sfera relațiilor personale. Va crește pasiunea, tendința de a iubi, aventurile și flirturile, precum și relațiile ocazionale. Dacă vă doriți o relație stabilă, atunci noile cunoștințe în aceste zile nu vor fi de dorit. Capacitatea de a adăuga scântei de pasiune va ajuta la menținerea relațiilor actuale în această perioadă delicată. Un plus de socializare vă așteaptă în weekend, când nu vor fi excluse călătoriile scurte.

BERBEC

Luni și marți pentru nativii Berbec vor fi zile destul de stresante din punct de vedere psihologic. Dacă sunteți într-o relație romantică, trebuie să încercați pe cât posibil să nu fiți geloși sau să vă bănuiți partenerul că vă înșeală.

Tot în aceasta perioadă nu vă este recomandat să mergeți la întâlniri cu prietenii. Între ei va putea apărea un conflict și vă veți găsi într-o poziție ingrată între cele două tabere. Mijlocul săptămânii nu va fi deloc favorabil pentru acțiuni juridice, diverse litigii sau depunerea unor cereri.

Protejați-vă reputația, autoritatea, și nu lăsați pe nimeni să se îndoiască de onestitatea și decența voastră. Sfârșitul săptămânii este un moment bun pentru a călători. Vă puteți face o cunoștință romantică în mediul virtual. Comunicarea cu oamenii aflați la mare distanță va fi utilă și plăcută.

TAUR

La începutul săptămânii, nativii Taur se vor confrunta cu o problemă privind finalizarea sarcinilor pe care le-au început. Schimbările apărute în circumstanțele actuale vor crea o situație incertă care vă va dezorienta foarte mult. Pentru a acționa corect, va trebui să înțelegeți clar ce și cum puteți realiza.

Altfel, riscați să lăsați multe proiecte neterminate și veți deveni confuzi în cele din urmă. Mijlocul săptămânii va fi probabil asociat cu mici probleme conjugale. Se poate dovedi faptul că partenerul a omis să vă transmită unele informații importante. Nu trebuie să vă supărați, vi se poate întâmpla și vouă.

Aveți grijă de sănătatea voastră! Astrele vă recomandă îmbrăcămintea călduroasă și evitarea contactului cu persoanele care tușesc sau strănută. La sfârșitul săptămânii, veți putea rezolva în siguranță toate problemele casnice rămase restante.

GEMENI

La începutul săptămânii, nativii Gemeni vor avea de înfruntat anumite probleme legate de percepție. Nu veți avea o înțelegere clară a sarcinilor pe care le aveți în față. Confuzia continuă în informații, suspiciunea și părtinirea evaluărilor pot afecta negativ contactele cu prietenii și rudele.

Va fi dificil să găsiți înțelegere reciprocă cu ceilalți. În aceste condiții, luni și marți, cel mai bine este să suspendați comunicarea cu acele persoane pe care le prețuiți în mod deosebit. La mijlocul săptămânii, va exista o oarecare răcire în relațiile voastre amoroase. Totuși, dacă acordați atenția cuvenită partenerului vostru, vă puteți întări legătura sentimentală.

Astrele recomandă să vă abțineți în weekend de la a participa la petreceri amicale sau evenimente sociale. Orice remarcă critică aruncată din greșeală va putea deveni un motiv de ceartă și neînțelegere cu un prieten.

RAC

La începutul săptămânii, problema primordială pentru nativii Rac va fi soluționarea problemelor financiare. Dacă aveți mare nevoie de bani, puteți solicita un împrumut dar, înainte de a face acest lucru, studiați cu atenție situația respectivă.

Sunt șanse ca aceasta să se rezove în continuare fără a face un împrumut. Pot apărea dificultăți din cauza unui anumit dezechilibru între balanța de cheltuieli și venituri ale bugetului vostru. Este posibil să nu înțelegeți pe deplin unde se duc banii atât de repede.

La mijlocul săptămânii, treburile casnice se vor îngrămădi asupra voastră, așa că va trebui să le dedicați mai mult timp. Weekendul este un moment bun pentru a vizita clubul de fitness. O formă fizică bună este esențială pentru sănătatea voastră.

LEU

La începutul săptămânii, parteneriatele nativilor Leu (de afaceri și conjugale) nu vor fi prea bune, deoarece va fi posibil să nu obțină un răspuns clar la o serie de întrebări. În relația  voastră sentimentală vor crește manifestările de gelozie și suspiciune.

Încercați să nu căutați răspunsuri la întrebările care au apărut și așteptați doar câteva zile! La mijlocul săptămânii, accentul se va muta pe altă zonă. Veți simți că va deveni tot mai dificil să găsiți un limbaj comun cu oamenii din jurul vostru. Prietenii și rudele vor fi reticente în a vă contacta.

Va fi puțin probabil ca voi înșivă să aveți o dorință specială de a comunica, de a vă întâlni cu cineva. La sfârșitul săptămânii, un plus de bucurie și optimism vor pătrunde în viața voastră. Va fi un moment deosebit de plăcut să discutați cu copiii și cu cei dragi.

FECIOARĂ

La începutul acestei săptămâni, nativii Fecioară vor simți o scădere a energiei și o stare de oboseală. Aceasta va apărea mai ales dacă aveți o rutină zilnică dezordonată și trebuie să petreceți mai mult timp la serviciu. Pentru a evita oboseala, trebuie să respectați minimul de opt ore de somn.

Nu planificați prea multe activități în această perioadă. Va exista probabilitatea de a lua o infecție virală și de a sta acasă cu o temperatură crescută. Aveți grijă când utilizați medicamente, nu le confundați și respectați cu strictețe dozajul!

La mijlocul săptămânii, relațiile cu unul dintre prieteni sau cu o rudă se pot deteriora brusc. Nu vor fi excluse dificultăți în timpul călătoriilor scurte. Abia la sfârșitul săptămânii va veni o perioadă mai favorabilă, când vă veți putea relaxa liniștiți în sânul familiei.

BALANȚĂ

La începutul săptămânii, nativii Balanță sunt sfătuiți să se abțină de la participarea la evenimente de divertisment sau petreceri amicale. Dacă chiar va trebui să fiți acolo, nu abuzați de alcool! În aceste zile, alcoolul va acționa negativ asupra voastră, așa că urmările pot fi imprevizibile.

La mijlocul săptămânii, este recomandat să nu discutați chestiuni financiare cu partenerul vostru. Probabil că totul va începe cu întrebarea pe ce au fost cheltuiți banii și se termină cu o confruntare și o ceartă.

La sfârșitul săptămânii vă așteaptă o comunicare plăcută cu prietenii, rudele sau vecinii. Veți fi invitați la o aniversare sau la un fel de sărbătoare în familie. Va fi, de asemenea, un moment bun pentru a călători, a studia și a cunoaște oameni noi.

SCORPION

La începutul săptămânii, nativilor Scorpion le vor crește ambițiile personale, dorința de a-și atinge obiectivul cât mai curând posibil. Dacă acest obiectiv se referă la cariera vostră, atunci merită să vă consultați cu membrii familiei: aveț nevoie de ei.

Dacă va trebui să petreceți mai mult timp la serviciu, va fi puțin probabil ca ideea evoluției voastre în cariera profesională să-i încânte pe cei dragi. Amintiți-vă că există și treburile casnice și că trebuie împărțite între toți membrii familiei în mod echitabil! Dezechilibrul dintre timpul alocat profesiei și cel petrecut în familie poate duce la conflicte.

Lipsa sprijinului din partea celor dragi este de natură să vă afecteze negativ activitățile de la mijlocul săptămânii. În weekend, veți putea avea noroc din punct de vedere financiar: de exemplu, veți primi un câștig neașteptat de bani, astfel încât veți avea oportunitatea de a face unele cumpărături.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător vor putea întâmpina anumite dificultăți luni și marți la serviciu, precum și acasă. În zilele respective, de asemenea, nu va fi de dorit să vă ocupați de nimic din ceea ce presupune documente sau soluționarea unor probleme legale.

La mijlocul săptămânii, relația voastră romantică se va putea complica brusc. Dacă vă pasă de partenerul vostru, nu ar trebui să vă comportați ca și cum ați fi complet liberi de obligații față de el. Noile relații care au început recent pot aduce impresii vii, dar se vor termina rapid.

La sfârșitul săptămânii va trebui să aveți grijă de aspectul vostru. De exemplu, acesta va fi un moment bun pentru a vizita un stilist, un artist de machiaj, precum și pentru a face cumpărături pentru a vă actualiza garderoba.

CAPRICORN

La începutul săptămânii, nativii Capricorn vor putea suferi grave pierderi financiare dacă nu iau măsuri de securitate atunci când folosesc cardurile bancare. Trebuie să fiți atenți la escroci și hoți și să evitați pe cât posibil locațiile aglomerate.

Aveți grijă deosebită când efectuați treburile casnice. În această perioadă sunt posibile diverse defecțiuni ale aparatelor de uz casnic. Există riscul de rănire în timpul preparării mâncării: de exemplu, vă poteți tăia sau vă frige accidental.

Relațiile cu persoana iubită vor trece printr-o perioadă complicată. De asemenea, în aceste zile nu va fi de dorit să împrumutați pe cineva cu bani sau să vă împrumutați. La sfârșitul săptămânii veți afla câteva informații secrete despre o persoană apropiată.

VĂRSĂTOR

Luni și marți vor fi zile complicate pentru nativii Vărsător căsătoriți. Va fi o perioadă în care va fi dificil să împărtășiți sentimente sincere, atunci când suspiciunea se va amesteca în relația voastră. Încercați să nu dați un motiv de gelozie și tratați-vă persoana iubită cu toată încrederea!

Dacă aveți unele întrebări, nu le puneți chiar acum!  Cel mai rezonabil lucru este să faceți o pauză, iar ca nu să agravați relațiile, să așteptați. La mijlocul săptămânii, cel mai probabil, veți fi mai preocupați de subiecte precum cariera profesională și contactele cu oamenii.

Evitați bârfele, zvonurile și calomniile! A doua jumătate a săptămânii va putea fi asociată cu disensiuni în relațiile cu superiorii de la muncă sau părinții. La sfârșitul săptămânii vă veți face noi cunoștințe interesante, participând la un eveniment social.

PEȘTI

La începutul săptămânii, nativii Pești vor trebui să muncească din greu, iar acest efort le va afecta negativ sănătatea. Relațiile cu colegii de muncă se vor deteriora. Vi se va părea că ați fost împovărați cu munca pe care ar trebui să o facă alții.

Încercați să vă economisiți energia! Pe fondul scăderii imunității organismului, va crește riscul de a contacta o infecție virală. Aveți grijă când vă tratați, deoarece puteți confunda medicamentele sau puteți face o greșeală în dozaj!

Nu comandați nimic online în această săptămână! De asemenea, perioada nu este cea mai bună pentru a plăti în avans biletele de avion. Sfârșitul săptămânii va fi distractiv, deoarece veți participa la o petrecere.