miercuri, 28 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 5-11 decembrie 2022 vă insuflă un entuziasm cam exagerat și poftă de comunicare

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Evenimente Informații utile Știință - sâmbătă, 3 decembrie 2022 Etichete: ,

Săptămâna aceasta nu va fi prea bogată în evenimente importante și semnificative. În prima sa jumătate, va trebui să vă feriți de laude, de optimism exagerat și de mândrie excesivă. Încercați să nu faceți celor apropiați promisiuni sau angajamente!

Într-un acces de entuziasm sporit, riscați să vă asumați o sarcină pe care nu o veți putea finaliza. Din același motiv, nu va trebui să aveți prea multă încredere în promisiunile care v-au fost făcute. Oamenii vor avea tendința, în această perioadă, să-și supraestimeze capacitățile.

A doua jumătate a săptămânii vă aduce o mare poftă de comunicare. În aceste zile, va fi mai ușor să vă faceți noi prietenii și cunoștințe de afaceri. Nu veți fi nevoiți nici măcar să luați inițiativa: cei din jurul vostru vor fi primii care își vor exprima interesul.

BERBEC

Pentru nativii Berbec, această săptămână va fi un moment propice pentru studiu. Interesul pentru cunoaștere va crește treptat. Materialul didactic pe care îl învățați vă va rămâne în memorie pentru mult timp.

De asemenea, vor fi zile bune pentru călătorii și excursii turistice cu scop educativ. Tot în această perioadă, nu totul va merge bine în sfera profesională și financiară. Va fi puțin probabil ca munca intensă să vă aducă recompensele materiale meritate.

Va trebui să acordați mai multă atenție sănătății voastre. Nu vă suprasolicitați! Învățați să vă folosiți energia cât mai economic și mai rațional! În caz contrar, sistemul vostru imunitar va avea de suferit.

TAUR

Cel mai problematic subiect al săptămânii pentru nativii Taur vor fi relațiile amoroase. Astrele vă sfătuiesc să nu fiți prea persistenți și direcți în relațiile cu persoana iubită. Nu va trebui să vă ambiționați sau să vă impuneți părerea cu orice preț.

Va trebui să decideți dacă vă prețuiți cu adevărat persoana iubită sau dacă vi se pare că această relație vă împiedică dezvoltarea personală. Al doilea subiect problematic vor fi copiii. Dacă aveți un copil de vârstă școlară, atunci comportamentul lui vă poate scăpa de sub control.

Va fi dificil să restabiliți contactul cu el și să începeți un dialog adecvat. Încercați să începeți un studiu mai aprofundat al cărților pe subiecte psihologice! Asta vă va ajuta să vă înțelegeți mai bine cu ceilalți și veți afla cum să construiți relații cu cei dragi.

GEMENI

Pentru nativii Gemeni, prima jumătate a săptămânii va fi asociată cu activități plăcute. Nativii căsătoriți vor experimenta probabil diverse sarcini casnice în pregătirea apropiatului Crăciun și Revelion.

Dacă înainte nu reușeați să stabiliți un contact armonios cu persoana de interes, acum veți înceta să mai priviți înapoi și veți începe să priviți din nou spre viitor cu optimism. Veți înțelege că trecutul va trebui lăsat în urmă pentru a merge înainte.

Acasă se vor acumula o mulțime de probleme de natură pur practică, care pur și simplu nu vor putea fi amânate. Nu va fi exclus un accident în sistemul de furnizare a utilităților sau o defecțiune a unui aparat de uz casnic din locuință.

RAC

Pentru nativii Rac, această săptămână va fi potrivită pentru a pune lucrurile în ordine acasă și la serviciu. Pentru a reuși să faceți față sarcinilor, va trebui să vă schimbați rutina zilnică. Poate că înainte de această perioadă programul vostru era puțin haotic și avea nevoie de unele ajustări.

Pentru a vă dezvolta și consolida obiceiul de a trăi după un nou regim, săptămâna aceasta va fi cea mai potrivită. Ulterior, veți simți un val de energie și forță. Der ce puteți sacrifica pentru a respecta noua rutină zilnică?

În primul rând, veți putea refuza comunicarea neproductivă cu cei din jur, deoarece aceasta vă introduce un anumit disconfort psihologic și vă ocupă destul de mult timp pe care l-ați putea folosi într-un mod mai eficient.

LEU

În această săptămână, nativii Leu vor lua o atitudine pozitivă în relațiile lor romantice. Veți înțelege că nu vă face bine să vă amintiți nemulțumirile din trecut și să vă opriți asupra lor. Este mult mai bine să trăiți în prezent și să visați la viitor, aducându-l mai aproape cu fapte concrete în fiecare zi.

Nu trebuie decât să aruncați o privire în jur, să vedeți câte lucruri interesante vă așteaptă. Aceasta va fi o perioadă minunată pentru a vizita concertele artiștilor, cluburile sau cinematografele voastre preferate. Dacă adunați lucruri rare, atunci vă veți completa colecția cu noi descoperiri.

De asemenea, va fi un moment propice pentru a începe un ciclu de învățare sau de a urma un curs de perfecționare. Între timp, va trebui să fiți pregătiți pentru faptul că nu totul va decurge bine la serviciu și în relațiile cu superiorii voștri.

FECIOARĂ

Astrele recomandă nativilor Fecioară să nu se grăbească să ia inițiativa săptămâna aceasta în chestiuni legate de studiu și dezvoltare personală. Va fi mult mai bine să vă concentrați pe rezolvarea problemelor legate de întărirea relațiilor în familie.

Cu rudele apropiate și cu părinții vor avea loc cele mai importante schimbări pozitive. Acum nu va mai trebui să vă temeți să luați decizii importante cu privire la familia voastră, deoarece vor fi implicați cu toții în asta.

Cel mai probabil, cam pe la jumătatea săptămânii, veți înceta să vă amintiți vechi nemulțumiri și veți începe să construiți noi relații bazate pe experiența anterioară. Aveți răbdare și încercați să-i criticați mai puțin pe membrii familiei voastre! La rândul lor, își vor schimba în mod pozitiv atitudinea față de voi.

BALANȚĂ

În această săptămână, nativii Balanță sunt sfătuiți să ia contact mai activ cu oamenii din jurul lor. Nu vă concentrați pe dificultățile voastre personale! Singuri, va fi puțin probabil să le puteți rezolva și doar vă veți agrava starea.

Pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu voi acum, va trebui să priviți în jur, să vorbiți cu alte persoane, poate să cereți sfaturi prietenilor. Va trebui să vă limitați comunicarea cu ceilalți.

Dacă în câmpul vostru vizual apar oameni complet noi, atunci nu este de dorit să începeți o conversație cu ei. Riscați să intrați în contact cu o persoană cu o reputație îndoielnică. Nu este recomandat să vă împrumutați sau să împrumutați bani în această perioadă.

SCORPION

Nativii Scorpion sunt sfătuiți să se abțină în această săptămână de a face promisiuni celor dragi și partenerilor de afaceri. De asemenea, nu este de dorit să participați împreună cu persoana iubită la întâlniri cu prietenii.

Este necesar să vă dați seama că prietenia și viața personală sunt două lumi diferite care nu interacționează întotdeauna bine între ele. Iar acum chiar este o astfel de perioadă. Mai bine vă îndreptați activitatea spre rezolvarea unor probleme casnice.

Cel mai probabil, în a doua jumătate a săptămânii vă veți putea crește veniturile. Tot în această perioadă veți face achiziții de succes. Astrele confirmă faptul că weekend-ul este perfect pentru a face cumpărături.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, nativii Săgetător vor putea avea de înfruntat dificultăți în activitățile lor profesionale. Va fi prea mult de muncă, astfel încât nu vă veți putea finaliza sarcinile.

În același timp, fluxul de obligații legate de soluționarea problemelor familiale și casnice va fi și el în creștere. Dacă nu vă limitați sarcinile de lucru și continuați să oferiți tot ce aveți mai bun la locul de muncă, atunci acest lucru vă poate afecta negativ sănătatea.

Corpul vostru are propria sa marjă de siguranță, care nu este deloc de dorit să fie depășită. Suprasolicitarea vă poate îmbolnăvi și veți ajunge să faceți mai puține lucruri, decât dacă v-ați mișca într-un ritm moderat.

CAPRICORN

Nativii Capricorn au o perioadă favorabilă pentru autoperfecţionarea şi elaborarea complexelor psihologice interne. Aceasta va fi o perioadă favorabilă pentru practici spirituale, meditație și relaxare. Veți reuși să faceți asta cu ajutorul antrenamentelor yoga.

Se pare că veți reuși să ridicați vălul asupra unor evenimente misterioase care au avut loc recent. Veți prefera un stil de viață contemplativ solitar. În această perioadă, veți vizita o piscină sau o saună, iar acest lucru vă va afecta pozitiv sănătatea.

Între timp, în relația voastră de dragoste, vor putea apărea unele neînțelegeri. Poate că acest lucru se va datora dezamăgirii, așteptărilor voastre neîmplinite. Nu vă creați singuri iluzii, iar atunci nu va trebui să fiți dezamăgiți de ele!

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, nativii Vărsător nu vor putea sta liniștiți acasă. Dacă în familie s-au acumulat multe probleme, amintiți-vă că încă nu a venit momentul favorabil pentru rezolvarea acestora!

Dacă locuiți cu părinții și bunicii, atunci s-ar putea să fiți nevoiți să vă confruntați cu problema diferendelor intergeneraționale. Veți acorda întâietate întâlnirilor amicale și căutării de noi experiențe, în timp ce rudele voastre nu vor aproba un astfel de comportament.

Încercați să nu intrați în discuții cu ele! În curând, conflictul va dispărea de la sine. Tot în această săptămână, rolul internetului va fi în creștere. Veți întâlni oameni interesanți online sau veți fi implicați în conversații interesante.

PEȘTI

În această săptămână, nativii Pești sunt sfătuiți să se concentreze pe atingerea obiectivelor lor strategice. Nu vă lăsați distrași de lucruri mărunte. Gândiți-vă la obiectivul vostru și făceți totul pentru a vă aduce visul mai aproape.

La mijlocul săptămânii, circumstanțele externe se vor schimba în bine. Încercați să profitați de situație! Aceasta este o perioadă potrivită pentru schimbări pozitive în cariera profesională și în relațiile cu superiorii voștri.

În schimb, relațiile conjugale nu vor merge la fel de bine. Este recomandat să nu ridicați probleme importante de conviețuire acum. De asemenea, în acest weekend nu este de dorit să plecați în excursii sau să vă faceți noi cunoștințe.