sâmbătă, 24 februarie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 5-11 septembrie 2022. Optimismul și vitalitatea sunt în creștere, la fel și apariția situațiilor imprevizibile

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Evenimente - sâmbătă, 3 septembrie 2022 Etichete: , ,

Zilele lucrătoare din această săptămână sunt grozave pentru călătoriile scurte. Acum este un moment bun pentru a lucra cu documente și a semna diverse acorduri. În prima jumătate a săptămânii, vă veți putea convinge interlocutorul sau potențialul partener că aveți dreptate. Veți simți un val de energie și vitalitate, veți putea să vă exprimați cu fermitate poziția într-o varietate de chestiuni și vă veți argumenta corect opiniile.

În a doua jumătate a săptămânii, optimismul vostru va crește, astfel încât veți putea observa noi perspective. Cu toate acestea, este recomandat sa nu vă bazați prea mult pe promisiunile făcute de alții în această perioadă. De asemenea, conexiunile învechite pot fi întrerupte în aceste zile, iar începutul unor noi relații nu este de dorit acum.

Weekend-ul va fi puțin mai stresant, deoarece pot apărea mai des situații imprevizibile, mai ales în viața personală. În relațiile existente, despărțirile neașteptate, bruște și forțate nu sunt excluse. Pofta de aventură în dragoste va fi caracteristică multora în această perioadă. Noile relații se vor stabili cu ușurință, dar nu trebuie să contați pe durata și seriozitatea lor.

BERBEC

Săptămâna aceasta, astrele îi sfătuiesc pe nativii Berbec să înceapă activități de curățenie în locuință și la locul de muncă. Principalul lucru de care trebuie să țineți cont este să sistematizați și să sortați totul. Acesta este un moment bun pentru a vă schimba programul, rutina de zi cu zi.

Dacă înainte vă era greu să vă însușiți obiceiurile bune, acum totul va deveni facil. Încercați pe cât posibil să respectați noua rutină în toate zilele săptămânii și veți observa cum vă dezvoltați și vă consolidați aceste obiceiuri benefice și nu altfel!

Același lucru este valabil și pentru obiceiurile proaste. De exemplu, dacă vreți să vă lăsați de fumat dar nu ați reușit, atunci renunțați de luni și rezistați cel puțin până vineri. În weekend, abțineți-vă să contraziceți persoana iubită! Dacă sunteți într-un cuplu, nu este momentul să ignorați părerea partenerului.

TAUR

În această săptămână, nativii Taur se vor bucura de o creștere a creativității. Acesta este un moment minunat pentru a realiza oricare dintre ideile voastre. Este indicat să petreceți timpul liber în compania unei persoane dragi la o petrecere între prieteni, la teatru, cinema sau alt spectacol.

Încercați să combinați activitățile distractive cu ceva util, educativ și abordați orice afacere în mod creativ, folosindu-vă imaginația! Dacă aveți copii, atunci concentrați-vă pe creșterea acestora! Acum, eforturile voastre în această direcție vor fi primite cu recunoștință.

În plus, s-ar putea să vă descoperiți un talent pedagogic, datorită căruia puteți găsi abordarea potrivită pentru orice copil. În weekend trebuie să vă relaxați. Încercați să nu vă suprasolicitați și acordați mai multă atenție sănătății voastre!

GEMENI

Săptămâna aceasta, nativii Gemeni vor avea o mulțime de griji legate de rezolvarea problemelor casnice. În această perioadă este recomandat să faceți curațenie generală în locuință, mici reparații, să rearanjați mobilierul și să vă îmbunătățiți confortul în orice mod posibil.

De luni până vineri, s-ar putea să vi se spună o parte din istoria familiei voastre, care a fost ținută secretă față de voi până acum. Dacă aveți întrebări pentru părinți și bunici despre străbunicii voștri, atunci discuțiile despre aceste subiecte vă pot lămuri foarte mult.

De asemenea, este o perioadă bună pentru a face bilanțul bugetului familiei și pentru a vă planifica următorii pași privind achiziționarea unor obiecte valoroase, necesare căminului. În weekend, încercați să nu oferiți un motiv de gelozie partenerului vostru!

RAC

Nativii Rac vor fi extraordinar de sociabili în această săptămână. Și acest lucru nu va întârzia să vă extindă cercul de contacte. Urmează multe întâlniri, noi cunoștințe și călătorii. Veți putea găsi soluții excelente în cele mai complexe și confuze probleme.

Și, datorită unor asemenea calități, prietenii vă vor implica în treburile lor și vă vor cere ajutor și sprijin. De exemplu, puteți face față perfect rolului de mediatori și pacificatori în detensionarea situațiilor de conflict. Mulți oameni vor fi bucuroși să vă contacteze și să vă asculte opiniile.

Aceasta este o perioadă favorabilă pentru a studia și a vă îmbunătăți educația. Veți desluși cu ușurință orice chestiune greu de înțeles. În weekend, nu permiteți nimănui să vă distragă de la o binemeritată relaxare în mijlocul familiei!

LEU

Nativii Leu în această săptămână își vor putea îmbunătăți semnificativ situația financiară. Principala voastră resursă, cu care puteți rezolva multe probleme, este caracterul practic. Veți putea să calculați rapid și precis opțiunile și să găsiți cele mai profitabile variante.

În primul rând, acest lucru vă va afecta pozitiv nivelul veniturilor. De asemenea, este un moment bun pentru a lua decizii financiare: toate vor fi rezonabile, echilibrate și profitabile. Prin urmare, în această perioadă, orice achiziție va fi cea mai de succes.

În weekend, astrele vă sfătuiesc să vă abțineți de la întâlniri ocazionale. Dacă dețineți o mașină personală, atunci eventuale avarii sau incidente neplăcute pe parcursul unei călătorii nu sunt excluse.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară vor experimenta momente emoționante săptămâna aceasta. Chiar luni poate fi o zi grozavă pentru o întâlnire romantică. Folosiți-vă imaginația bogată pentru a face o surpriză plăcută oamenilor pe care îi iubiți!

De marți până vineri, nativii sunt sfătuiți să-și îmbunătățească nivelul de educație. Dacă studiați, atunci acesta este un moment favorabil pentru a promova examene, teste și pentru a stabili relații bune cu profesorii. Interesul vostru pentru problemele ideologice crește și el.

Este posibil să vă corectați părerile morale și religioase. Nu este exclusă o călătorie lungă, care vă va îmbogăți cunoștințele despre lumea din jurul vostru. În weekend, încercați să vă abțineți de la achiziții mari și nu vă grăbiți să cheltuiți bani!

BALANȚĂ

În această săptămână, nativii Balanță s-ar putea afla într-o situație în care se vor confrunta cu o anumită constrângere. Poate că acest lucru se va datora unei șederi în spital sau altor circumstanțe în care sunteți limitați în mișcare.

Folosiți acest timp pentru activități pozitive care vizează auto-îmbunătățirea spirituală și rezolvarea problemelor psihologice! Veți avea suficient timp liber pentru a vă concentra la ceea ce doriți de la viață, precum și asupra motivelor psihologice ale comportamentului celorlalți.

Luni, vi se poate dezvălui un secret de familie sau circumstanțe ascunse anterior din viața rudelor tale. De marți până vineri, abilitățile voastre psihice vor crește și veți ghici multe lucruri intuitiv. În weekend, trebuie să fiți mai toleranți cu comportamentul partenerului vostru.

SCORPION

Nativii Scorpion în această săptămână vor uita de treburile lor personale și vor fi pe deplin implicați în activitățile cunoștințelor, prietenilor și partenerilor. Veți fi abordați cu diverse cereri mai des decât de obicei și veți simți cât de mult sunteți solicitați de ceilalți.

Veți putea ajuta alte persoane cu mare ușurință și foarte rapid. Trebuie să acționați în mod dezinteresat și să prețuiți relațiile umane. Singurul vostru avantaj va fi că vă veți extinde semnificativ cercul persoanelor recunoscătoare.

În plus, veți dobândi o nouă experiență, extrem de valoroasă, care vă va folosi de mai multe ori în viitor. În weekend, încercați să vă relaxați cât mai mult! Nu abuzați de medicamente, chiar dacă vă simțiți rău!

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător vor putea realiza foarte multe în această săptămână. Este o perioadă în care trebuie să vă concentrați toate eforturile pentru atingerea obiectivelor. Fiți perseverenți și determinați, iar norocul va ține cu voi!

În primul rând, veți avansa vizibil în chestiunile legate de evoluția profesională și cariera voastră. S-ar putea să vi se ofere un post de conducere. De asemenea, este posibil să faceți cunoștință cu o persoană care ocupă o poziție înaltă în societate. Această nouă cunoștință vă poate ajuta în rezolvarea unor probleme importante.

Luni, vwți face cumpărături, inclusiv din cele scumpe. De marți până vineri este o perioadă propice pentru a vă trata bolile cronice. În weekend, astrele vă recomandă să nu participați la petreceri cu partenerul vostru, deoarece acest lucru poate duce la conflicte spontane.

CAPRICORN

În această săptămână, nativii Capricorn își pot crește admirația în ochii celorlalți. Circumstanțele se vor dezvolta în așa fel încât vi se va cere să dați dovadă de erudiție și să vă exprimați o opinie asupra problemelor care sunt semnificative pentru ceilalți. Și veți avea un mare succes.

Veți fi remarcați pentru mintea voastră perspicace și cunoștințele pe care le aveți. Dacă urmează să publicați un articol sau să faceți orice altă declarație publică a poziției voastre, perioada de luni până vineri va fi foarte favorabilă. De asemenea, puteți rezolva orice probleme legate de studii.

În câmpul vostru vizual vor apărea persoane care locuiesc departe de voi sau care au venit de departe, iar comunicarea prin Internet va fi și ea activată. În weekend, trebuie să vă abțineți de la a lua decizii importante legate de activitățile voastre profesionale.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, nativii Vărsător se vor putea dovedi niște psihologi subtili. Dacă până acum nu ați înțeles motivele comportamentului unor anumite persoane, acum veți fi lămuriți. În plus, comportamentul vostru va fi verificat la rândul său de către ceilalți.

De luni până vineri va fi o perioadă favorabilă pentru a scăpa de tot ceea ce vă împiedică avansarea în proiectele voastre. În primul rând, obiceiurile proaste pot fi luate în considerare. Va fi relativ ușor să scăpați de ele și să începeți un stil de viață mai sănătos.

De exemplu, puteți să alergați dimineața sau să faceți exerciții fizice. În același timp, trebuie să acordați mai multă atenție dietei. În weekend, astrele vă sfătuiesc să vă abțineți de la călătoriile lungi, deoarece aveți mari șanse ca mijlocul de transport să nu funcționeze așa cum v-ați dori.

PEȘTI

Nativii Pești au realizări grozave săptămâna aceasta, mai ales în parteneriatele de afaceri și în relațiile conjugale. Astrele vă sfătuiesc să rămâneți la inițiativele voastre și să vă bazați mai mult pe propriile forțe. Ceea ce vi se cere acum este capacitatea de a-i asculta pe ceilalți și de a le susține inițiativele.

Este o perioadă în care nu ar trebui să vă amestecați în ceea ce se întâmplă în jur și să permiteți evenimentelor să se desfășoare în mod natural. Doar atunci totul se va rezolva în cel mai bun mod pentru voi.

De luni până vineri va trebui să comunicați mai mult și intens cu o varietate de oameni, ceea ce vă va deschide noi perspective de afaceri. În weekend, evitați activitățile riscante și manipulați echipamentele electrice cu mai multă atenție!