sâmbătă, 20 iulie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 8-14 august 2022. Vom fi mai romantici și mai preocupați de cei dragi

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Articole corelate Informații utile - sâmbătă, 6 august 2022 Etichete: ,

La începutul acestei săptămâni, trebuie să preluați inițiativa mai des ca de obicei. Acest demers va fi binevenit acum și va duce spre succes toate eforturile voastre. De asemenea, în această perioadă capacitatea voastră de a vă apăra propria opinie va fi în creștere și veți adopta o poziție mai activă pe plan profesional.

A doua jumătate a săptămânii vă aduce un plus de atenție în viața sentimentală. Acesta este un moment minunat pentru a vă face noi cunoștințe, deoarece probabilitatea de a întâlni un suflet pereche crește acum. Întâlnirile vor fi memorabile și foarte romantice, iar declarațiile de dragoste vor fi spectaculoase.

Interesul pentru poezie, versuri, muzică și arte vizuale va crește, de asemenea. Acesta este momentul perfect pentru a vă etala creativitatea. În relațiile existente, trebuie să acordați mai multă atenție încrederii în cuplu, să înțelegeți și să recunoașteți valorile spirituale ale partenerului vostru. Acest lucru va face relația voastră neobișnuit de caldă și armonioasă.

BERBEC

Nativii Berbec vor avea suficientă putere și resurse materiale în această săptămână, pentru a face față numeroaselor probleme casnice. Cu siguranță, pe parcurs ați acumulat multe lucruri de făcut pe care trebuie să le duceți la bun sfârșit.

Acum puteți repara aparatele de uz casnic stricate: duceți-le la un atelier de reparații sau cumpărați unele noi! Treburile casnice vor fi finalizate cu succes, deoarece veți conta și pe ajutorul venit din partea membrilor familiei sau a rudelor apropiate.

În viața personală, o declarație de dragoste din partea partenerului vostru nu este exclusă în această săptămână. Duminică, încercați să vă rețineți impulsurile de gelozie, altfel există riscul de a apărea o ceartă nedorită!

TAUR

În această săptămână, nativii Taur vor dedica mult timp și energie treburilor altora. Totuși, nu se poate spune că veți fi complet implicați în problemele unor persoane care nu au nicio legătură cu voi personal.

Una dintre sarcinile principale ale acestei săptămâni este să completați golurile în informațiile despre evenimentele actuale din anturajul vostru, astfel încât veți petrece mult timp în diferite conversații. De asemenea, săptămâna este o perioadă bună pentru studiu.

Nivelul activității voastre intelectuale va fi peste medie, așa că este recomandat să vă asumați studiul materialului cel mai dificil și mai greu de înțeles. În familie și în relațiile cu părinții totul merge bine. Duminică este recomandată o plimbare relaxantă în doi.

GEMENI

În această săptămână, nativii Gemeni vor fi concentrați în activitățile profesionale, rezolvând diverse sarcini. În același timp, încercați să găsiți timp pentru odihnă! În ciuda nivelului ridicat de energie pe care îl aveți în această perioadă, oboseala va apărea, totuși, mai devreme sau mai târziu.

Poate că săptămâna aceasta veți economisi o sumă suficient de mare pentru a vă permite să cumpărați un obiect necesar și util în gospodărie, pe care plănuiți să îl cumpărați de mult timp. Relațiile cu alte persoane în această perioadă sunt armonioase.

În această săptămâna este recomandat să studiați psihologia și practicile spirituale, să dați dovadă de generozitate și milă. De exemplu, atunci când treceți pe lângă persoane care au nevoie de ajutor, nu le ignorați, ci oferiți-le cel puțin o minimă asistență!

RAC

Aceasta este o săptămână favorabilă pentru nativii Rac care sunt obișnuiți să acționeze singuri. Acum este momentul perfect pentru a lua decizii îndrăznețe și responsabile. Dacă mai devreme aveați de gând să faceți ceva, dar totul a fost amânat datorită unor circumstanțe externe, acum este timpul să acționați.

Ascultați sfaturile prietenilor: ei vă vor oferi tot sprijinul posibil! Între timp, deciziile finale ar trebui luate independent. Este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă face planuri de viitor împreună cu partenerul vostru.

Intuitiv, veți putea ghici cel mai corect plan de acțiune, astfel că proiectele întocmite acum vor fi executate mai devreme sau mai târziu. În sectorul financiar, totul merge bine. Veniturile voastre vor crește, sunt posibile achiziții de succes.

LEU

Nativii Leu își pot atinge obiectivele în această săptămână dacă acționează blând și diplomatic. Încercați să aveți o cooperare reciproc avantajoasă și să fiți amabili cu ceilalți. În unele chestiuni, este mai bine să acționați în liniște, fără a atrage prea multă atenție asupra voastră.

În orice acțiune întreprindeți, încercați să vă păstrați simțul proporției! Acum este un moment perfect pentru a vă îmbunătăți propriul aspect. Încercați să vă schimbați culoarea părului sau stilul de îmbrăcăminte!

Prezentați-vă mai luminoși, mai atrăgători: acum vi se va potrivi acest demers! Dacă sunteți căsătoriți sau aveți un partener permanent, atunci duminică nu dați naștere la scene de gelozie: pe această bază poate apărea o ceartă nedorită.

FECIOARĂ

Pentru nativii Fecioară, nevoia de reînnoire va fi motivul principal al comportamentului lor din această săptămână. Puteți obține o mulțime de impresii noi la petreceri amicale sau în cluburi frecventate de persoane cu aceleași interese.

Poate exista o activare a comunicării prin Internet, pe forumuri sau site-uri de întâlniri. De asemenea, puteți obține o mulțime de experiențe noi, dacă plecați într-o călătorie. Este, de asemenea, un moment favorabil pentru studiul intern al problemelor psihologice personale.

În această perioadă, este recomandat să citiți cărți de psihologie, să puteți înțelege evenimente complexe și uneori misterioase. Puteți descoperi ceva important spre sfârșitul săptămânii.

BALANȚĂ

Nativii Balanță sunt sfătuiți să se concentreze pe îndeplinirea sarcinilor prioritare. Poate fi orice, de la creșterea carierei până la câștigarea unor competiții creative sau sportive. Decideți ce este cel mai important pentru voi acum și începeți să acționați energic în această direcție!

Veți reuși doar dacă dați dovadă de suficientă fermitate și perseverență. Sunt zile în care moliciunea și apatia sunt dăunătoare cauzei respective și numai cu acțiuni decisive și îndrăznețe puteți obține un rezultat pozitiv.

Chiar acum trăiți un astfel de moment! În această perioadă, sunteți mai aproape ca oricând de atingerea obiectivului mult dorit. Un rol benefic și important îl vor juca prietenii voștri, precum cei pe care îi considerați a fi apropiați.

SCORPION

Nativii Scorpion aflați într-un cuplu au o perioadă favorabilă, în care relațiile conjugale sunt într-o dezvoltare pozitivă. Faceți ceva frumos pentru persoana iubită! De exemplu, cumpărați un pachet turistic pentru doi și plecați într-o excursie!

Acesta este un moment bun pentru a rezolva orice probleme juridice, pentru a întocmi documente în instanțe oficiale sau pentru a participa la un contract de căsătorie. Petrecerea desfășurată în acest sens se va dovedi a fi benefică și veselă.

Prin urmare, dacă sunteți invitați la o cununie civilă sau o aniversare, nu refuzați! Acest eveniment va fi amintit multă vreme și va lăsa tuturor o impresie plăcută. În general, săptămâna aceasta vi se va acorda mai multă atenție decât de obicei.

SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător se relaxează în această săptămână pentru a-și îmbunătăți sănătatea și starea de spirit. Dacă sunteți îngrijorați din cauza vreunei afecțiuni, asigurați-vă că vizitați un medic! Cel mai probabil, veți cădea pe mâinile unui specialist competent care va pune diagnosticul corect și vă va prescrie un tratament eficient.

În plus, imunitatea corpului vostru este acum în creștere și împreună cu măsurile terapeutice și preventive, puteți învinge orice boală. Este, de asemenea, un moment bun pentru a rezolva cu succes problemele casnice, pentru a pune lucrurile în ordinea dorită.

Această săptămână este o perioadă favorabilă studiului. Dacă trebuie să susțineți anumite examene sau teste, atunci veți putea face față cu succes acestora. În weekend faceți o scurtă călătorie împreună cu familia sau cu prietenii.

CAPRICORN

În această săptămână, pot avea loc evenimente cheie pentru nativii Capricorn. Mai ales pentru cei care sunt implicați într-o relație de dragoste de mai mult timp. Dacă simțiți că o schimbare calitativă se pregătește în viața voastră personală, atunci este timpul să acționați!

O cerere în căsătorie nu este deloc exclusă. În orice caz, săptămâna aceasta șansele de a vă duce relația la un nivel superior, în direcția oficializării ei, cresc brusc. Puteți decide, în sfârșit, să vă anunțați logodna.

Dacă sunteți deja căsătoriți oficial, atunci relația voastră conjugală va experimenta o nouă decolare. Rolul componentei intime în relațiile amoroase este acum în creștere. Pentru celibatari, este un moment bun pentru aventurile de vacanță.

VĂRSĂTOR

Săptămâna aceasta, nativii Vărsător vor avea mai mult timp să finalizeze treburile casnice, având grijă și de rudele mai vârstnice: părinți și bunici. Este posibil ca unii dintre ei să se îmbolnăvească, așa că va fi necesar să faceți tot ce este necesar pentru a vă asigura că se vor simți cât mai confortabil.

Acesta este un moment propice pentru a pune lucrurile în ordine în plan casnic. Cu siguranță ați acumulat o mulțime de treburi de făcut în locuință, pe care le amânați mereu. Acum este momentul să rezolvați aceste probleme rapid și energic.

Cu o abordare corectă, o astfel de muncă vă va oferi chiar o anumită satisfacție. În relațiile cu partenerul vostru, totul merge bine. Duminică, totuși, încercați să nu-i puneți întrebări enervante persoanei dragi!

PEȘTI

Nativii Pești vor fi într-o vizibilă stare romantică săptămâna aceasta. Dacă sunteți singuri, atunci puteți întâlni o persoană cu care veți avea în curând o relație de dragoste. Cel mai probabil, o astfel de cunoștință va apărea în timpul unei călătorii.

Evenimentul va putea avea loc într-un mijloc de transport în comun sau într-o cafenea. De asemenea, este posibil să faceți o excursie la munte sau la mare, în care vă puteți întâlni sufletul pereche.

O altă variantă de dezvoltare a unei relații romantice poate fi realizată într-un club. În acest caz însă, relația va fi incitantă, dar cel mai probabil de scurtă durată. În general, săptămâna este propice pentru activități de distracție și relaxare.