marți, 16 aprilie 2024
Informația fără granițe


Horoscopul săptămânii 9-15 ianuarie 2023 vă aduce idei originale, precum și un plus de îndrăzneală și inițiativă

Scris de: Redacția Jurnal de Emigrant , înv Informații utile Știință - sâmbătă, 7 ianuarie 2023 Etichete: , ,

Prima jumătate a acestei săptămâni, în special primele sale zile, vă poate aduce unele idei originale. Totuși, multe dintre gândurile care vă vizitează vor necesita o revizuire serioasă. De aceea nu va trebui să le implementați imediat, mai ales sub influența unei dispoziții de moment. În această perioadă, este recomandat să evitați acțiunile dictate de emoții sau de starea de spirit actuală.

A doua jumătate a săptămânii va fi mai potrivită pentru acțiuni îndrăznețe și inițiativă personală. Acestea vor fi zile favorabile pentru a începe lucruri noi, în special din cele care necesită determinare și curaj. Acum veți avea ocazia să-i convingeți mult mai ușor pe cei din jur că aveți dreptate.

Sfârșitul săptămânii se va concentra asupra vieții voastre personale. Weekend-ul va fi un moment bun pentru a stabili o relație de mai multă încredere cu partenerul vostru actual. Această perioadă este favorabilă și pentru noi cunoștințe sau începutul unei relații sentimentale pentru cei singuri.

BERBEC

Pentru nativii Berbec, această săptămână va decurge foarte armonios. Starea de sănătate, cel mai probabil, nu va provoca nicio îngrijorare. Vă puteți fortifica semnificativ corpul dacă începeți un curs de gimnastică aerobică sub îndrumarea unui instructor cu experiență.

Într-o stare atât de veselă și energică, vă va fi relativ ușor să rezolvați multe chestiuni practice: curățarea locuinței și a locului de muncă, punerea în ordine a documentelor, aranjarea lucrurilor pe rafturi și în dulapuri.

Astfel, veți putea elimina rapid restanțele din perioada anterioară. Poate că cei dragi vor avea nevoie de îngrijirea voastră. Weekend-ul va fi un moment bun pentru a obține un animal de companie. Iar dacă îl aveți deja, atunci îi puteți îmbunătăți confortul.

TAUR

Nativii Taur nu se vor putea ascunde de dragoste în această săptămână. Dacă vă întâlniți cu persoana iubită de mai mult timp, atunci în această săptămână sentimentele voastre reciproce vor deveni și mai vii.

Aceasta va fi o perioadă ideală pentru excursii turistice comune, pentru relaxare undeva pe malul unei mări calde. Acest lucru poate deveni o realitate dacă doriți cu adevărat să vă decorați viața cu impresii vii.

Nativii care au copii se vor putea simți minunat. Veți crea o atmosferă de sărbătoare pentru copiii voștri, îi veți duce la circ, la un concert sau la patinoar. În weekend veți participa un eveniment semnificativ în viața voastră sau a celor pe care îi iubiți.

GEMENI

Nativii Gemeni vor avea multe de făcut săptămâna aceasta pentru a-și îmbunătăți locuința. Pentru a face acest lucru, veți avea suficientă energie, putere și dorință. Cel mai probabil veți găsi sprijin din partea celorlalți membri ai familiei, rudelor apropiate sau părinților.

Împreună, nu numai că veți putea pune lucrurile în ordine perfectă în casă sau că veți face curățenie generală, dar și veți putea efectua niște lucrări mai serioase: de exemplu schimbarea decorului într-una dintre camere.

Tot în această săptămână vă puteți ocupa de diverse achiziții. Acesta este un moment bun pentru a cumpăra mobilă sau aparate de uz casnic scumpe pe credit. Puteți conta pe sprijin financiar din partea rudelor: o parte din costurile de achiziție vă vor fi compensate sau împrumutate.

RAC

Pentru nativii Rac, această săptămână va fi asociată cu îmbunătățirea relațiilor cu partenerii de viață și de afaceri, precum și cu cunoștințele apropiate, vecinii și rudele. Acesta va fi un moment al reconcilierii, când merită să uitați nemulțumirile și neînțelegerile din trecut.

Nu numai voi, ci și oamenii din jurul vostru vor fi conectați la un dialog constructiv. Prin urmare, veți putea rezolva rapid și eficient orice probleme care vor necesita acorduri și aprobări de ambele părți.

Weekend-ul va fi un moment bun pentru excursii în zone de agrement. Nativii căsătoriți vor dori să-și viziteze rudele. Poate că veți fi invitați la o nuntă sau la o aniversare. Pe tot parcursul săptămânii, abilitățile voastre intelectuale vor fi îmbunătățite.

LEU

Nativii Leu în această săptămână vor putea avea succes deosebit în activitățile lor profesionale. Veți fi energici, veți putea face o mulțime de lucruri și veți rezolva multe probleme practice. Săptămâna aceasta va fi excelentă pentru cei care sunt obișnuiți nu atât să vorbească, cât să facă.

Abilitatea voastră va consta acum în capacitatea de a rezolva probleme practice. Acestea sunt zile favorabile pentru a cumpăra animalul de companie la care visați de mult timp. Dorința voastră de a avea grijă de cei care au nevoie se va exprima acum prin asistență practică și soluții specifice la unele probleme.

De asemenea, aceasta va fi o perioadă potrivită pentru a începe o dietă care vizează îmbunătățirea imunității organismului și eliminarea excesului de kilograme acumulat în perioada sărbătorilor de iarnă.

FECIOARĂ

Nativii Fecioară vor avea o atitudine optimistă în această săptămână. Acest lucru va fi resimțit mai ales de nativii îndrăgostiți. Relațiile romantice vor înflori în culori luxuriante și strălucitoare.

Fantezia și dorința de a găsi mereu expresii creative vor deschide noi oportunități talentelor voastre. Chiar dacă voi înșivă veți începe să vă exprimați în mod creativ, într-un alt fel, veți simți o dorință de a vă bucura de poezie sau pictură. În plus, veți avea mai multă grijă față de cei pe care îi iubiți.

Perioada va fi minunată nu numai pentru înflorirea relațiilor de dragoste, ci și pentru creșterea copiilor. Veți putea stabili ușor și liber contactul cu ei. Veți face ceva plăcut, memorabil pentru copiii sau nepoții voștri (dacă nu aveți încă proprii copii). De exemplu, veți merge cu ei la un concert, la circ sau la un teatru de păpuși.

BALANȚĂ

Nativii Balanță își vor aminti de această săptămână pentru căldura sinceră pe care o veți simți din partea celorlalți și care va fi dată de întâlniri vesele cu prietenii sau conversații confidențiale seara, cu cei dragi.

Relațiile în familie se vor dezvolta armonios: cel mai probabil, toată lumea se va ajuta reciproc și veți reuși împreună să faceți față problemelor financiare. Dacă există anumite întrebări fără răspuns, atunci acum va fi momentul să le abordați.

În același timp, va fi foarte important să faceți în așa fel încât să vă retrageți cu discreție și să rămâneți singuri o vreme. Acest lucru este recomandat pentru a înțelege evenimentele trecute și pentru a obține mult dorita liniște sufletească.

SCORPION

Astrele îi sfătuiesc pe nativii Scorpion să fie activi în această săptămână, să comunice mult, să călătorească și să se distreze. Rolul prietenilor, al cunoștințelor și al oamenilor cu gânduri similare va crește în viața voastră.

Nu refuzați ofertele de a petrece timpul într-un cerc de prieteni, în cluburi de interes, săli de concerte și cinematografe! Scopul acestei săptămâni va fi de a obține noi experiențe și a vă extinde cercul de prieteni. Și nu numai că veți reuși, dar veți găsi și o sursă inepuizabilă de emoții pozitive.

Relațiile în familie și cu copiii vă vor mulțumi și ele. La sfârșitul săptămânii, cei singuri au șanse să își facă o cunoștință romantică. Daca aveți deja un partener, atunci relația cu el va deveni mai tandră și mai solidă.

SĂGETĂTOR

În această săptămână, cel mai probabil, nativii Săgetător vor putea obține succese în anumite chestiuni personale. Astrele așteaptă din partea voastră fapte energice și curajoase. Săptămâna aceasta va fi șansa voastră de a face unul sau mai mulți pași înainte spre atingerea obiectivului.

Părinții voștri sau o persoană înzestrată cu putere și autoritate poate juca acum un rol pozitiv. Tot în această săptămână, situația financiară va putea fi întărită semnificativ. Acest lucru vă va oferi mai multe oportunități de a vă realiza dorințele.

În weekend veți merge la cumpărături: cel mai probabil, achizițiile vor avea mare succes. Călătoriile și cunoștințele noi vor fi de bun augur. În general, săptămâna aceasta se va dezvolta extrem de armonios, fără complicații.

CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt sfătuiți săptămâna aceasta să arate un egoism sănătos și să aibă grijă de ei înșiși. Mergeți în fața oglinzii, priviți-vă și gândiți-vă la ce nu vă place la voi și la ce ați vrea să schimbați!

Dacă există o problemă cu a fi supraponderali, atunci puteți face un abonament la o sală de sport sau la un club de fitness, pentru a începe să vă antrenați intens. Tonusul vostru va crește în această săptămână, așa că activitatea fizică va fi extrem de benefică.

Implicit, veți simți și o creștere a potențialului intelectual. Cel mai probabil, va crește interesul pentru problemele morale, etice și filozofice complexe. În această perioadă veți face ajustări în propriul sistem de valori și îndrumări morale. Weekend-ul va fi un moment minunat pentru a călători.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător sunt sfătuiți să-și folosească timpul liber pentru un studiu mai aprofundat al propriei psihologii. Scopul principal al acestei săptămâni va fi să vă cunoașteți pe voi înșivă, rezervele voastre interioare.

Daca aveți anumite complexe, atunci în această perioadă veți putea să vă corectați problemele interne și să câștigați un grad mai mare de libertate. Dacă sunteți angajați în antrenamente de tip yoga sau meditație, veți progresa în acest sens și veți învăța să vă controlați mai bine.

În weekend este recomandat să mergeți la bazinul de înot sau la saună. Va fi posibil să simțiți o creștere a abilităților psihice. De asemenea, săptămâna va fi o perioadă favorabilă pentru rezolvarea cu brio a problemelor financiare.

PEȘTI

În această săptămână, nativii Pești își vor întări semnificativ relațiile cu partenerii de viață și de afaceri. Toate problemele din relațiile conjugale vor fi discutate într-o atmosferă armonioasă, binevoitoare și constructivă.

Aceste zile vor fi perfecte pentru a vă planifica un viitor comun. De exemplu, vă puteți gândi la achiziții valoroase pentru locuință sau veți putea alege unde să mergeți în weekend pentru a vă relaxa. Poate că veți fi invitați să vizitați rude sau cunoștințe apropiate.

Este recomandat să fiți peste tot cu persoana iubită. Dacă nu sunteți implicați într-o relație, atunci comunicarea în cadrul unor întâlniri amicale vă vor ajuta să vă lărgiți cercul de prieteni. Asta se va întâmpla în a doua jumătate a săptămânii, când veți fi deosebit de atractivi pentru persoanele de sex opus.

DISTRIBUIE