sâmbătă, 20 iulie 2024
Informația fără granițe


Îngrijitoare româncă arestată, a încercat „să scoată diavolul” din femeia asistată cu un cuțit

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Știri - sâmbătă, 16 ianuarie 2021 Etichete: , , , , ,

O femeie româncă în vârstă de 40 de ani, care a fost angajată pentru a îngriji o femeie bolnavă din Waldenstein, Austria, a fost pusă sub arest după ce a încercat „să scoată diavolul” din persoana asistată folosindu-se de un cuțit. Îngrijitoarea i-a aplicat austriecei din acest motiv mai multe tăieturi pe corp, din fericire, niciuna care să provoace consecințe grave.

Potrivit publicației austriece Kurier, românca a fost angajată în urma cu numai o săptămână pentru a asista 24 de ore din 24 o femeie bolnavă la pat în vârstă de 50 de ani. Un membru al familiei a observat, însă, după câteva zile, zeci de tăieturi pe corpul femeii și a sunat imediat la poliție.

Îngrijitoarea româncă le-a spus polițiștilor că voia să „exorcizeze diavolul” din femeia bolnavă, de aceea i-a provocat acele răni. Conaționala noastră a fost pusă sub arest și este închisă acum în penitenciarul Krems din Austria.

Anchetatorii o vor supune pe româncă, de asemenea, și unui control psihiatric pentru a stabili dacă a fost în deplinătatea facultăților mentale atunci când a făcut aceste gesturi. Polițiștii spun că femeia a mai lucrat și în alte locuri din Austria și vor investiga pentru a afla dacă a mai făcut astfel de fapte și în trecut.