vineri, 21 iunie 2024
Informația fără granițe


Ionuţ este căutat de familie, a plecat la muncă în Anglia de câteva luni și nu se mai știe nimic de el

Scris de: Mihai Diaconu , înv Din diaspora Din România Știri - sâmbătă, 10 august 2019 Etichete: , , ,

Un tânăr în vârstă de 28 de ani din Ploieşti a fost dat dispărut după ce a plecat în primăvara acestui an în Anglia şi de atunci nu a mai luat legătura cu familia sa, informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

„Ieri, 08.08 a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că, în numitul Ciobanu-Miţai Ionuţ Adrian, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Ploieşti, ar fi plecat în Anglia în primăvara acestui an şi de atunci nu a mai luat legătura cu niciun membru al familiei”, se arată în comunicatul IPJ Prahova.

Poliţiştii fac publice semnalmentele tânărului şi solicită celor care au informaţii să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată secţie de Poliţie.

„Semnalmentele persoanei dispărute: 1.70-1.75 metri înălţime, aproximativ 75 kg, constituţie normală, ochii negri, părul brunet, drept, scurt, fără tatuaje, având ca particularitate o cicatrice în zona din spate a scalpului. Nu se cunosc detalii cu privire la articolele de vestimentaţie purtate de acesta la momentul plecării”, informează IPJ Prahova.

Ciobanu-Miţai Ionuţ Adrian, 28 de ani, dispărut în Anglia

Cine are informații despre acest tânăr este rugat să contacteze IPJ Prahova la unul din aceste numere de telefon (adăugați prefix de România dacă sunați din afara țării):

  • +40 244 302 218;
  • +40 244 595 340.